İyiyim canım benim ...
Kayınpederim hastaydı,vefat ettiAylardır memlekete gidip geliyorduk eşim ile hastalık sürecinde :S
İnşallah hamişsindir bebeğim![]()
başınız sağolsun güzelim yaa allah rahmet eylesin..
bakalım ya hayırlısı inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim canım benim ...
Kayınpederim hastaydı,vefat ettiAylardır memlekete gidip geliyorduk eşim ile hastalık sürecinde :S
günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın? nerelerdesin çoktandır yoksun.. evet bi ara giremedim okuyamadım geçmişi o yüzden görmemişim tatlım... henüz gelen giden yok canım bende ama 2 gün olan gecikmemi normal kabul ediyorum..
Cnm nasıl normal kabul ediyorsun yaaaa test yap kocaman 2 gün gecmis :) ben daha geçmeden yapıcam sen hala duruyorsun :):44:
ayy keşke rahat olabilsem kuzum yaa..aman aman maşallah bi yaramazlk olmasn![]()
İyiyim canım benim ...
canım iki aydır hep 2 gün geçiyor.. bide bende pko olduğu için gecikmeleri normal kabul ediyorum..
Merhabalar canım şimdi gördüm gecikme varmış umarım bu ay o göbüş dolar![]()
Canım gitmemişssin daha şimdi gördüm inşallah süper haberler ile gelirsin
rabbim sağlık versin :)
sinemmselcukk
ne zaman gideceksin tatlım saat kaçta?
akşam 5de tatlım yaa
nasıl bekleyecegiz 5e kadr yaaa :) bende çok merak ediyorum :)![]()
mrb canım benim çok sağol bakalım ya ben bu salladım ama olursa da sürpriz olacak yani hiç beklemiyorum açıkçası![]()
ahh ahh bi bilsem :)
bide annemler yoldn geliyo bugün onları yemeğe alıcam..o kadr dengesiz bi saatte ki randevum :S nasıl yetiştiricem herşeyi bilmiyorum:S
akşam 5de yavrum randevu :)
valla bende bu ay beklemiyordum canım ama oldu Allaha şükür. Umudunu yitirme sakın![]()
çok ters olmuş yaaa..şimdiden yap bitir yemeklerini yoksa yetiştiremezsin hem randewu hem yemek uff zor yaaa![]()
valla bende bu ay beklemiyordum canım ama oldu Allaha şükür. Umudunu yitirme sakın![]()