• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyiyim canım benim ...
Kayınpederim hastaydı,vefat etti :( Aylardır memlekete gidip geliyorduk eşim ile hastalık sürecinde :S
İnşallah hamişsindir bebeğim :16:

başınız sağolsun güzelim yaa allah rahmet eylesin..:31::31::31:

bakalım ya hayırlısı inşallah

günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın? nerelerdesin çoktandır yoksun.. evet bi ara giremedim okuyamadım geçmişi o yüzden görmemişim tatlım... henüz gelen giden yok canım bende ama 2 gün olan gecikmemi normal kabul ediyorum..

Cnm nasıl normal kabul ediyorsun yaaaa test yap kocaman 2 gün gecmis :) ben daha geçmeden yapıcam sen hala duruyorsun :):44:

Cnm nasıl normal kabul ediyorsun yaaaa test yap kocaman 2 gün gecmis :) ben daha geçmeden yapıcam sen hala duruyorsun :):44:

canım iki aydır hep 2 gün geçiyor.. bide bende pko olduğu için gecikmeleri normal kabul ediyorum..

çok ters olmuş yaaa..şimdiden yap bitir yemeklerini yoksa yetiştiremezsin hem randewu hem yemek uff zor yaaa :(

dün akşamdan fasulyeyi ısladım sabah kalkıncada pirinç ısladım..kırmızı mercimek çorbası yapıyım diyorum bulgur pirinç soğan patates havuç ne bulursam atayım :) bide poşette tavuk patates sürersem fırına yeter herhalde..önce çorbayı düdüklüde pişirip sonrada fasülyeyi düdüklüye atayım diye düşünüyorum ama :S

Back
X