selam canımm:) hoşgeldin![]()
hoşbuldum güzelim nasıl gidiyo bakalım hamilelik???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canımm:) hoşgeldin![]()
çooook güzellleeeeeeer :):) Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin bitanem..
bende haftaya persembe falanmı gitsem ki acaba yanı bu gittiğimde hiçbirsey göremez karından sanırım ama alttan kese görunur gibi me geliyor kan degerı yuksektı cünkü yinede kurcalatmakta istemiyorum ama eşim gidelim rahat etsin için diyor işten de izin alamam haftaiçi![]()
hoşbuldum güzelim nasıl gidiyo bakalım hamilelik???![]()
hafif hafif mide bulantısıyla devam ediyo valla kuzum..şimdilik bi sıkıntı yok ilaçlarımı kullanıyorum bakalım nasip kısmet :)
Canm slm yavrun 1 gr olmuş oyyy kuzum Allah herkese nasip etsin
İnş sağlıkla kucağına alırsın.Hamileleri görünce seviniyorum![]()
hafif hafif mide bulantısıyla devam ediyo valla kuzum..şimdilik bi sıkıntı yok ilaçlarımı kullanıyorum bakalım nasip kısmet :)
olsun o kadarcık mide bulantısı aman bu sıcaklarda dikkat et kendine kendini serin tutmaya çalış....tansiyonun falan düşmesin....ben geçenlerde acile gittim iki serum yedim tansiyondan....![]()
canım hiiiç alttan muayene işine girme..düşük riski yapabiliyomuşş![]()
Kızlar gözünüzü seveyim benm yaptığım hatayı yapmayın.Ben 3,5 aylık düşük yaptım.2 aylıkken yolculuk orada aldığım soğuk algınlığı üstüne kullandığım antibiyotikler ve temizlikte kendimi yıpratmam.Yavrunuz çok hassas özellikle ilk 3 ay.her gün ayaklarınızı dikin öğle uykusu yapın.ben ders aldım inş kimse yaşamaz(
hadi ya ay valla ozmn karından baktırayım gorunmezsede haftaya artık ne yapiim doktorlarda kesin kesin hayır düşük yaptırmaz tam aksine eger kotu bi durum varsa mudahale sansımız olur dıyorlar erken bilirsin diyorlar ama cok yorum var bu konuda
valla ben 2kere baktırdım vajinal canım ama bence tercih meselesi..
ya arkadaslarımda grup olmus cok bebegı olan ve hamile var 3 kişisi baktır diyosa 4 kişi baktırma diyor bende anlamadım ama hiçbir sıkıntıda yaşamadı baktıranlar öylede bir olay var snucta doktor rahimin o kısmına ilerlemiyor ama işte ben havadan nem kaparım olmaz olmaz benım basıma gelir biliyorum kendımı :))
ya arkadaslarımda grup olmus cok bebegı olan ve hamile var 3 kişisi baktır diyosa 4 kişi baktırma diyor bende anlamadım ama hiçbir sıkıntıda yaşamadı baktıranlar öylede bir olay var snucta doktor rahimin o kısmına ilerlemiyor ama işte ben havadan nem kaparım olmaz olmaz benım basıma gelir biliyorum kendımı :))
slm nasılsınız kızlar
canım ben çarşamba gittim kese görünmedi doktor teklif bile etmedi salı günü tekrar gel vajinal ultrasona gerek yok dedi zaten teklif etsede ben kabul etmezdim.seninle aramızda 5 gün vardı sanırım.bendede tsh yüksek cıktı ilaca basladım mecburen cumartesi gidecektin galiba degilmi kan degerim carsamba 2545 ve görünmedi
valla diyorum ya kuzum tercih meselesi..benim 3.kez doktora gttiğimde ilk defa altta bakıldı ve kese bebek ve kalp atışı görünmüştü.1 ay sonraki kontrolümdede bebeğimin kalbi durmuş ama vajinaldan yaklaşık 2 hafta kadar sonra durmuş kalbi..
bence bişey olsa hemen olurdu..