• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende haftaya persembe falanmı gitsem ki acaba yanı bu gittiğimde hiçbirsey göremez karından sanırım ama alttan kese görunur gibi me geliyor kan degerı yuksektı cünkü yinede kurcalatmakta istemiyorum ama eşim gidelim rahat etsin için diyor işten de izin alamam haftaiçi :(

valla kuzum ben ilkinde 2 kere gittim karından baktılar devlette bişey göremediler..
Elif Hanıma gittim üstten baktı aşağıdan bakalım dedi ben korktuumu söyledim..
eşinizle ilişkiye girmek gibi bişey bu sonunda bebeğe kadar ilerlemiyoruz biz dedi..
ben baktırdım..bu salı tekrar gidicem eğer görünmezse vajinal baktırıcam..

Slm kızlar ben de hamilelik beklentisi içindeyim.Yavrum daha yok.soğan kürü kullandım.3 gündür kahverengi ve sarı arada kırmızı akıntım gelyor.normal adetimden 4 gün önce başladı akıntılarım.Metabolizmam mı bozuldu soğan söküp erken mi oldum anlamadım.İnş Rabbim herkese hayırlısını verir ve bize de hayırlı ettirir:110:

hafif hafif mide bulantısıyla devam ediyo valla kuzum..şimdilik bi sıkıntı yok ilaçlarımı kullanıyorum bakalım nasip kısmet :)

olsun o kadarcık mide bulantısı aman bu sıcaklarda dikkat et kendine kendini serin tutmaya çalış....tansiyonun falan düşmesin....ben geçenlerde acile gittim iki serum yedim tansiyondan....:43::43:

olsun o kadarcık mide bulantısı aman bu sıcaklarda dikkat et kendine kendini serin tutmaya çalış....tansiyonun falan düşmesin....ben geçenlerde acile gittim iki serum yedim tansiyondan....:43::43:

geçmiş olsun bitanemm..bende çok kötü grip olmuştum :S 4-5 gün sürdü ama mahvetti beni çok şükür şimdi düzeldim :32::32:

Kızlar gözünüzü seveyim benm yaptığım hatayı yapmayın.Ben 3,5 aylık düşük yaptım.2 aylıkken yolculuk orada aldığım soğuk algınlığı üstüne kullandığım antibiyotikler ve temizlikte kendimi yıpratmam.Yavrunuz çok hassas özellikle ilk 3 ay.her gün ayaklarınızı dikin öğle uykusu yapın.ben ders aldım inş kimse yaşamaz:((

canım hiiiç alttan muayene işine girme..düşük riski yapabiliyomuşş:45:

hadi ya ay valla ozmn karından baktırayım gorunmezsede haftaya artık ne yapiim doktorlarda kesin kesin hayır düşük yaptırmaz tam aksine eger kotu bi durum varsa mudahale sansımız olur dıyorlar erken bilirsin diyorlar ama cok yorum var bu konuda

Kızlar gözünüzü seveyim benm yaptığım hatayı yapmayın.Ben 3,5 aylık düşük yaptım.2 aylıkken yolculuk orada aldığım soğuk algınlığı üstüne kullandığım antibiyotikler ve temizlikte kendimi yıpratmam.Yavrunuz çok hassas özellikle ilk 3 ay.her gün ayaklarınızı dikin öğle uykusu yapın.ben ders aldım inş kimse yaşamaz:((

canım gelmiş geçmş olsun..Allah'ım bizlere bi daha böyle acılar yaşatmasın inşallah..ben şuan sadece ev silip süpürüyorum bulaşık çamaşır onları hallediyorum..camlarım perdelerim kirli ama umurumda değil hiçde temizleyemem valla..

hadi ya ay valla ozmn karından baktırayım gorunmezsede haftaya artık ne yapiim doktorlarda kesin kesin hayır düşük yaptırmaz tam aksine eger kotu bi durum varsa mudahale sansımız olur dıyorlar erken bilirsin diyorlar ama cok yorum var bu konuda

valla ben 2kere baktırdım vajinal canım ama bence tercih meselesi..

valla ben 2kere baktırdım vajinal canım ama bence tercih meselesi..

ya arkadaslarımda grup olmus cok bebegı olan ve hamile var 3 kişisi baktır diyosa 4 kişi baktırma diyor bende anlamadım ama hiçbir sıkıntıda yaşamadı baktıranlar öylede bir olay var snucta doktor rahimin o kısmına ilerlemiyor ama işte ben havadan nem kaparım olmaz olmaz benım basıma gelir biliyorum kendımı :))

ya arkadaslarımda grup olmus cok bebegı olan ve hamile var 3 kişisi baktır diyosa 4 kişi baktırma diyor bende anlamadım ama hiçbir sıkıntıda yaşamadı baktıranlar öylede bir olay var snucta doktor rahimin o kısmına ilerlemiyor ama işte ben havadan nem kaparım olmaz olmaz benım basıma gelir biliyorum kendımı :))

canım ben çarşamba gittim kese görünmedi doktor teklif bile etmedi salı günü tekrar gel vajinal ultrasona gerek yok dedi zaten teklif etsede ben kabul etmezdim.seninle aramızda 5 gün vardı sanırım.bendede tsh yüksek cıktı ilaca basladım mecburen cumartesi gidecektin galiba degilmi kan degerim carsamba 2545 ve görünmedi

valla diyorum ya kuzum tercih meselesi..benim 3.kez doktora gttiğimde ilk defa altta bakıldı ve kese bebek ve kalp atışı görünmüştü.1 ay sonraki kontrolümdede bebeğimin kalbi durmuş ama vajinaldan yaklaşık 2 hafta kadar sonra durmuş kalbi..
bence bişey olsa hemen olurdu..

canım ben çarşamba gittim kese görünmedi doktor teklif bile etmedi salı günü tekrar gel vajinal ultrasona gerek yok dedi zaten teklif etsede ben kabul etmezdim.seninle aramızda 5 gün vardı sanırım.bendede tsh yüksek cıktı ilaca basladım mecburen cumartesi gidecektin galiba degilmi kan degerim carsamba 2545 ve görünmedi

evet canım aynn mecburen sadece cumartesi gidebiliyorum yuksekmıs baya sen ne zaman gideceksin cnm ıkıncı muayeneye?
ozaman tamam ya kesin ben karından baktırayım ne olur ne olmaz en azından tahlıl vs ısterse yaptırırım o arada herhalde bir sonraki hafta ancak görülür kesesi işten cıkmayı dusunuyorum asırı bel agrısı oluyor bütün gün çalısırken aslında su 3 ayı atlatsam :( gerisi kolayda

valla diyorum ya kuzum tercih meselesi..benim 3.kez doktora gttiğimde ilk defa altta bakıldı ve kese bebek ve kalp atışı görünmüştü.1 ay sonraki kontrolümdede bebeğimin kalbi durmuş ama vajinaldan yaklaşık 2 hafta kadar sonra durmuş kalbi..
bence bişey olsa hemen olurdu..

canım kalp durmasının bencede alttan muayene ile ilgilisi olamaz yani aman rabbim birdaha hiç kimseye düşmanımda olsa yaşatmasın cok zor seyler bunlar

Back
X