öncelikle hoş geldin tatlım aramıza
yani benim bugün bi hafta oldu ve gayet rahatım bu sefer bakalım ya hayırlısı artık.. olursa olur zaten..
İnş Rabbim gönlünüze göre verir
stressiz beraber olmak lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle hoş geldin tatlım aramıza
yani benim bugün bi hafta oldu ve gayet rahatım bu sefer bakalım ya hayırlısı artık.. olursa olur zaten..
İnş Rabbim gönlünüze göre verirBekleyip sabretmişsin ne güzel Hayırlısı olur inş.Rahat olmana çok sevindim bu bence en büyük belirtidir.Bulantı,ateş,akıntı,göğüs dolgunluğu...hikaye.bunlar hep oluyor zaten rahatlığın faydası çok.
stressiz beraber olmak lazım![]()
günaydın canlarım nasılsınız bakalım giremiyorum bu aralar yoğunum..
dün eşimle konuştum adetimin geciktiğini..
o da bekleyelim sonra adet olursan ne olacak dedi..
bekleyelim biraz daha öncede böyle gecikmiştin ondandır belki dedi..
yani ikimizde gayet soğukkanlıyız..
bende tamam dedim..
zaten evde misafirim var..
bi yandan diğer evin işleri var..
olacağına da hiç bi ihtimal vermiyorum..
canım günaydıııınnn :)
inşallah gelmez kırmızı kart süper olur :) rahat olmanda ayrıca güzel bende bu ay senin gibiydim hiç beklemiyordum birde bayramda ayrıydık kocişle ama olacaksa oluyor işte :)
kızlar günaydın ben cok acemiyim bana yardımcı olurmusnuz gecen ay 9 da adet oldum günüm ya 28 ya 30 gün oluyor en az 5 6 gün var adetime sol kaSIGIM ağrıyor her an adet olacakmış gbiyim erken degilmi her an kırmızı görecek gbiyimbacagım uyuşuyor :44::44:
şirinemmm çok kendini dinliyorsun...çok kafanı takıosunnnkızacağım sana..bak bu hatları bende yaptım en son baktım psikolojim bozulmuş..yapma bnöle kuzucummm
günaydın canlarım nasılsınız bakalım giremiyorum bu aralar yoğunum..
dün eşimle konuştum adetimin geciktiğini..
o da bekleyelim sonra adet olursan ne olacak dedi..
bekleyelim biraz daha öncede böyle gecikmiştin ondandır belki dedi..
yani ikimizde gayet soğukkanlıyız..
bende tamam dedim..
zaten evde misafirim var..
bi yandan diğer evin işleri var..
olacağına da hiç bi ihtimal vermiyorum..
evet kuzum ya ama adet olacam bide adetimde olsam gam yemem 5 gün önce![]()
günaydın canım nasılsın?
mantarın tekrarlaması artık o kadar sinirimi bozuyor ki, sürekli ilaç- krem kullanmaktan heba oldum artık, eşimle yakınlaşamıyoz bile ki çocuk yapalım![]()
doktor bu kadar bakterinin mantarın içinde çocuk zor olur dedi.. sinirden ağlayacam artık
![]()
![]()
kızlar yokmu istanbulda doktor ya
bu kadar sık tekrarlaması neden olurmuş ki canım üzülme .. soğan kürü felan var onları felan denesen
bende bu ay hamile kalamazsam öyle yapmayı düşünüyorum işe yarayıp hamile kalan çok burada görüyorum hep
bence üzülme sende .. evet üzülme demek kolay gibi dimi :S kaç aydır üzülmicem diyorum ama hep regl olduğumda yaşadığım hayal kırıklığını çok iyi biliyorum ama Allahtan sabırla azimle onları istemeliyiz ve gerekenleri yapmalıyız .. işte bunun böyle olduğunu bilsekte insanız tıkanıyoruz biyerde ..
ya kızlaaaar bana şimdi dank etti ben dün bitane ağrı kesici içtim
başım ağrıyordu ve içtiğim ağrı kesicide apranax dı :S
şimdi bi yerde bi yorum okuyunca dank etti o dönemlerde ilaç almamak lazım mış ya
hamileysem ya eyvahlar olsun değilsem sevinicem nerdeyse yaa offf nasıl hiç aklıma gelmedi dikkat etmedim böyle bişeye