• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öncelikle hoş geldin tatlım aramıza:38:
yani benim bugün bi hafta oldu ve gayet rahatım bu sefer bakalım ya hayırlısı artık.. olursa olur zaten..

İnş Rabbim gönlünüze göre verir:16:Bekleyip sabretmişsin ne güzel Hayırlısı olur inş.Rahat olmana çok sevindim bu bence en büyük belirtidir.Bulantı,ateş,akıntı,göğüs dolgunluğu...hikaye.bunlar hep oluyor zaten rahatlığın faydası çok.
stressiz beraber olmak lazım:48:

İnş Rabbim gönlünüze göre verir:16:Bekleyip sabretmişsin ne güzel Hayırlısı olur inş.Rahat olmana çok sevindim bu bence en büyük belirtidir.Bulantı,ateş,akıntı,göğüs dolgunluğu...hikaye.bunlar hep oluyor zaten rahatlığın faydası çok.
stressiz beraber olmak lazım:48:

aynen güzelim ya valla ben bu ay gayet rahattım..
aslında hiç bebek filan da düşünmedim kafamı boşalttım diyebilrim. herkes aynı şeyleri yaşayacak die bişey yok zaten..
arada hasta olacak gibi oluyorum ama gelen giden olmadı henüz.. başka bi belirti filan yok..
inşallah sende en kısa sürede hamile kalırsın:49:

günaydın canlarım nasılsınız bakalım giremiyorum bu aralar yoğunum..
dün eşimle konuştum adetimin geciktiğini..
o da bekleyelim sonra adet olursan ne olacak dedi..
bekleyelim biraz daha öncede böyle gecikmiştin ondandır belki dedi..
yani ikimizde gayet soğukkanlıyız..
bende tamam dedim..
zaten evde misafirim var..
bi yandan diğer evin işleri var..
olacağına da hiç bi ihtimal vermiyorum..

canım günaydıııınnn :)
inşallah gelmez kırmızı kart süper olur :) rahat olmanda ayrıca güzel bende bu ay senin gibiydim hiç beklemiyordum birde bayramda ayrıydık kocişle ama olacaksa oluyor işte :)

canım günaydıııınnn :)
inşallah gelmez kırmızı kart süper olur :) rahat olmanda ayrıca güzel bende bu ay senin gibiydim hiç beklemiyordum birde bayramda ayrıydık kocişle ama olacaksa oluyor işte :)

inşallah canım hayırlısı bakalım.. herkes öyle dio beklemezsen oluyor die ama allah bilir işte nasip kısmet..

kızlar günaydın ben cok acemiyim bana yardımcı olurmusnuz gecen ay 9 da adet oldum günüm ya 28 ya 30 gün oluyor en az 5 6 gün var adetime sol kaSIGIM ağrıyor her an adet olacakmış gbiyim erken degilmi her an kırmızı görecek gbiyim :14::14:bacagım uyuşuyor :44::44:

kızlar günaydın ben cok acemiyim bana yardımcı olurmusnuz gecen ay 9 da adet oldum günüm ya 28 ya 30 gün oluyor en az 5 6 gün var adetime sol kaSIGIM ağrıyor her an adet olacakmış gbiyim erken degilmi her an kırmızı görecek gbiyim :14::14:bacagım uyuşuyor :44::44:

şirinemmm çok kendini dinliyorsun...çok kafanı takıosunnn :20::20::20: kızacağım sana..bak bu hatları bende yaptım en son baktım psikolojim bozulmuş..yapma bnöle kuzucummm

günaydın canlarım nasılsınız bakalım giremiyorum bu aralar yoğunum..
dün eşimle konuştum adetimin geciktiğini..
o da bekleyelim sonra adet olursan ne olacak dedi..
bekleyelim biraz daha öncede böyle gecikmiştin ondandır belki dedi..
yani ikimizde gayet soğukkanlıyız..
bende tamam dedim..
zaten evde misafirim var..
bi yandan diğer evin işleri var..
olacağına da hiç bi ihtimal vermiyorum..

yaa off sılaaaa...kuzumm ya eczaneden bir test al yaptır..6 gün geçti yani...varsa kesin çıkar...

evet kuzum ya ama adet olacam bide adetimde olsam gam yemem 5 gün önce :5::5:

kendini sıktığın için böle oluyor tatlım..benim ilk ay 5 gün gecikti..sonra 6 gün erken geldi..hepsi sıkıntı stresten...şimdi düzeldi artık çok takmıyorum çünkü..zaten bu ayda tutmazsa 3 ay korunacağız..kpss çalışıcam çünkü...doğumun tam sınava denk gelmesini istemem..o yüzden çok rahatım bu ay..olursa olurrr:ssz::ssz:

günaydın arkadaşlar. Evet beraber bekleyelim hamileliği bencede :) bende gözümü her açtığımda adetime kaç gün kaldığını hesaplıyorum ya :)

kızlar benimde dünden beri kasıgım agrıyor aslınd 3-4 gün var daha ama adet olucammm sanırım

günaydın canım nasılsın?

ben iyiyim sen nasılsın, bende mantar devam ediyor, canım çok sıkkın :( :5: muayene olmuştum 1 ay önce hemen ilaca başladı, bir haftadan sonra tekrarladı yine, bu iltihapla çocuk da olmaz demişti

mantarın tekrarlaması artık o kadar sinirimi bozuyor ki, sürekli ilaç- krem kullanmaktan heba oldum artık, eşimle yakınlaşamıyoz bile ki çocuk yapalım :25: :32: doktor bu kadar bakterinin mantarın içinde çocuk zor olur dedi.. sinirden ağlayacam artık :17: :17:

Günaydın kızlaaar

geçen hafta salıdan sonra sadece telefondan takip edebildim sizi

çünki evdeydim hep eşimin babaannesi memleketten geldi bizde kaldı bikaç gün

o yüzden uzak kaldım buradan özledim bikaç gündede olsa..

burada hesaplamalara göre 28 di benim bat

bugün battan sonra 5 gün geçti ama benim iki üç gün hep geçiyor zaten ama 5 gün hiç hatırlamıyorum geçtiğini

yinede heveslenmek istemiyorum tabiki bu kadar dayandım bikaç gün daha dayanayım diyorum test için

gelen giden olmaz inşaAllah beklemeye devam kızlaaar

varmı süprizi olanlar hamişler felan :)

mantarın tekrarlaması artık o kadar sinirimi bozuyor ki, sürekli ilaç- krem kullanmaktan heba oldum artık, eşimle yakınlaşamıyoz bile ki çocuk yapalım :25: :32: doktor bu kadar bakterinin mantarın içinde çocuk zor olur dedi.. sinirden ağlayacam artık :17: :17:

bu kadar sık tekrarlaması neden olurmuş ki canım üzülme .. soğan kürü felan var onları felan denesen

bende bu ay hamile kalamazsam öyle yapmayı düşünüyorum işe yarayıp hamile kalan çok burada görüyorum hep

bence üzülme sende .. evet üzülme demek kolay gibi dimi :S kaç aydır üzülmicem diyorum ama hep regl olduğumda yaşadığım hayal kırıklığını çok iyi biliyorum ama Allahtan sabırla azimle onları istemeliyiz ve gerekenleri yapmalıyız .. işte bunun böyle olduğunu bilsekte insanız tıkanıyoruz biyerde ..

bu kadar sık tekrarlaması neden olurmuş ki canım üzülme .. soğan kürü felan var onları felan denesen

bende bu ay hamile kalamazsam öyle yapmayı düşünüyorum işe yarayıp hamile kalan çok burada görüyorum hep

bence üzülme sende .. evet üzülme demek kolay gibi dimi :S kaç aydır üzülmicem diyorum ama hep regl olduğumda yaşadığım hayal kırıklığını çok iyi biliyorum ama Allahtan sabırla azimle onları istemeliyiz ve gerekenleri yapmalıyız .. işte bunun böyle olduğunu bilsekte insanız tıkanıyoruz biyerde ..

ya niye tekrarladığını kaç kere sordum doktorlara, her defasında antibiyotik-krem, bi sorun yok, niye tekrarlıyor bilmiyoruz diyorlar.. bende soğan kürü denicem bakalım, bu ay hamile kalmazsam

ya kızlaaaar bana şimdi dank etti ben dün bitane ağrı kesici içtim

başım ağrıyordu ve içtiğim ağrı kesicide apranax dı :S

şimdi bi yerde bi yorum okuyunca dank etti o dönemlerde ilaç almamak lazım mış ya

hamileysem ya eyvahlar olsun değilsem sevinicem nerdeyse yaa offf nasıl hiç aklıma gelmedi dikkat etmedim böyle bişeye

ya kızlaaaar bana şimdi dank etti ben dün bitane ağrı kesici içtim

başım ağrıyordu ve içtiğim ağrı kesicide apranax dı :S

şimdi bi yerde bi yorum okuyunca dank etti o dönemlerde ilaç almamak lazım mış ya

hamileysem ya eyvahlar olsun değilsem sevinicem nerdeyse yaa offf nasıl hiç aklıma gelmedi dikkat etmedim böyle bişeye

canım dur hemen sıkma kendini...
geçen ay bende antibiyotik kullandım...aynı sen gibi çok korktum doktoru arasım..doktor hamile isen ilk zamanlarda içilen ilaçlar ya hep ya hiç kural etkili olur dedi..ya bebek hemen düşer yada sağlıkla devam eder sorun olmaz..ama genelde problemle karşılaşılmaz merak etme dedi bana..5-6 haftalığa kadar etki etmiyormulş ilaçların çoğ...

Back
X