• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim bu 2.gebeliğim..ilkini kaybettik kalp atışı durmuştu..
evet geçen hafta gitmiştim karından usg ile keseyi gördük..şuan vajinal yapmayalım biliyorum korkuyosun ilkinden dolayı ama önümüzdeki hafta kalp atışı için tekrar görüşelim dedi doktorum..
ilk hamilelğimde vajinal ultrasonla 6+5 de kese,bebek ve kalp atışını görmüştük..ben 11haftalık olarak gitmiştim kontrole fakat 8+1 çıkmıştı..
sanırım bu kontrolde herşey yolunda giderse 1 ay sonra gideriz kontrole..

Anladım canım :) iyi haberler ver bize, iyi geliyor bize sizin mutluluklarınız. :emir_bebek: :nazar:

Sılacım selam:)
özlettin kendini ya.
bu arada sevindim gecikmen olmuş ve 1 hafta gibi azımsanmayacak kadar çok:) maşallah:nazar:
artık zamanı gelmiş gibi en azından evde idrar testi yapsan.
bende aynı psikolojideyim şuan 3 gün geciktim.ama hala hastaneye koşmadım önceki aylar gibi.
olursa zaten vucudum reaksiyon verecektir diye bekliyorum.

slm tatlım bende özledim sizi ya.. ama şu yoğunluğum bi bitsin acızını çıkartırız:38::38::38:
evet oldu kuzucum ya hayırlısı olsun bakalım seninde gecikmiş.. bi sakinlik var üzerimizde ya bakalım.. yakında çıkar kokusu:29::29::29:

slm tatlım bende özledim sizi ya.. ama şu yoğunluğum bi bitsin acızını çıkartırız:38::38::38:
evet oldu kuzucum ya hayırlısı olsun bakalım seninde gecikmiş.. bi sakinlik var üzerimizde ya bakalım.. yakında çıkar kokusu:29::29::29:

inşalllaaahhhh güzel kokular çıkarrrr :):)

aslında bulantı için ilaç pek istemiyorum folbiol ve progestan kullanıyorum bide o olursa iyice karışmazmı :S
o zaman kalp altışından 2hafta sonra tekrar mı çağırıyolar canım? inşallah bişey olmamıştır canım bende kırşehire kırıkkaleye gitmiştim ilkinde..
bendede çok fazla bulantı geçen gün çorba içtim sonra yarım tabak yemek aldım kendime ama yiyemedim..
bende inanılmaz gaz problemi,aşırı mide bulantısı ve ara ara baş dönmesi oluyo..
normalde kalkar kalkmaz kahvaltı yapamayan ben bikaç gündür gözümü açar açmaz kahvaltı hazırlıyorum kendime..

Bi sorun gorunmezse progestani biraktirir doktor..bulanti hapida verirse folbiol kullanmana gerek yok o hapin icinde folikasit var ztn..valla bana 2 3 hafta sonraya tekrar gel dedi bende iki hafta sonraya almistim randevuyu simdi bile tedirginim yoldan geldim sorun varmi yokmu onun stresindeyim iyiki iki hafta sonraya almisim..gaz problemi bendede var sorma..bas donmesini progestan da yapar cnm ondan olabilir belki..bende cok sukur bas donmesi kalmadi ama agzimi acasim yok o kadar midem kotu :/ aslinda bebegin iyi olduguna isaret heralde bunlar

Bi sorun gorunmezse progestani biraktirir doktor..bulanti hapida verirse folbiol kullanmana gerek yok o hapin icinde folikasit var ztn..valla bana 2 3 hafta sonraya tekrar gel dedi bende iki hafta sonraya almistim randevuyu simdi bile tedirginim yoldan geldim sorun varmi yokmu onun stresindeyim iyiki iki hafta sonraya almisim..gaz problemi bendede var sorma..bas donmesini progestan da yapar cnm ondan olabilir belki..bende cok sukur bas donmesi kalmadi ama agzimi acasim yok o kadar midem kotu :/ aslinda bebegin iyi olduguna isaret heralde bunlar

valla kuzum tedbir amaçlı olduğu için progestanı bıraktıracağını pek sanmıyorum açıkcası..
inşallah sorn yoktur bitanem yaa..
progestanı hep akşam yatmadan önce alıyorum canım sırf baş dönmesi yaşamayım diye ama yinede etki ediyo sanırım :S
inşallah iyidir bebişlerimiz kuzum yaa..benim ilkinde bu kdar yoğun yaşamamıştım herşeyi..

valla kuzum tedbir amaçlı olduğu için progestanı bıraktıracağını pek sanmıyorum açıkcası..
inşallah sorn yoktur bitanem yaa..
progestanı hep akşam yatmadan önce alıyorum canım sırf baş dönmesi yaşamayım diye ama yinede etki ediyo sanırım :S
inşallah iyidir bebişlerimiz kuzum yaa..benim ilkinde bu kdar yoğun yaşamamıştım herşeyi..

Aynen benim ilkinde hic bisi yoktu ne bulanti ne baska bisi hatta annemlere hic hamile gibi degilim bolemi oluyo hamilelik diodum..bu sefer cok kotuyum..goguslerimde buyudu ve tas gibi oldu ;/

bende de aynı sakinlikten var bebeğim:)
eşim bugun sürekli taciz ediyo beni gidelim hast.ye diye
olmaz diorum.hele bu akşamı da kırmızısız atlayım da gerisine bakarız inş.

Aynen benim ilkinde hic bisi yoktu ne bulanti ne baska bisi hatta annemlere hic hamile gibi degilim bolemi oluyo hamilelik diodum..bu sefer cok kotuyum..goguslerimde buyudu ve tas gibi oldu ;/

aynen valla canım yaa..
benim eşimde diyo göğüslerin nsıl oldu senin diye..hakikaten taş gibi oldu benimde..

valla sılayla sana hasta oldum yemin ederim :) bu nasıl bi sabır maşallah..

bu sakinliğin olması çok güzel canım ya önceden ben 9 doğururdum ama şuan sanki günüm geçmemiş gibi rahatım:6::6::6:
hadi bakalım ya hakkımızda hayırlısı olsun:29::29::29::29:

acaba kasık ağrısı başka sebeple olamazmı :26:

kuzum ben ilk hamileliğimden önce mide bulantısı bel ve şiddetli kasık ağrısını 3 gün çektikten sonra acillik oldum artık dizlerimi tırmalıyodumm..ben hamileyim sanmıştım bulantı ve bel kasık ağrısı olduğu için..ama doktor kum döktüğümü söyledi..umarım sende öyle bişey yoktur..

Back
X