Birlikte ilk uyan?

hadi canım dedim okuyunca.biz de hiç böyle bir şey olmadı.alıştık birbirimize.uykusu ağır biri değilim ama,sabah kalktığımızda da eşim beni öperek uyandırmıştı ilk günde de. biz de böyle bir şey olmadı yani.

biz düğün gecesi yorgunluktan uyuya kaldığımız için sağolsun eşim sabah hiç bunları düşünmeme fırsat vermeden gecenin acısını çıkardı :roflol: hiç öyle şeyler yaşamadım, niye olsun canımm delimiyim ben sevdiğim adam yanımdaa daha ne isterim allahtann :asigim:

arkadaşlar size abartı gelebilir ama garip geldi ama düşününce de olabilir normal dedim 25 yıl aynı evde aynı oda da aynı yatak da yat ve bir gunde hepsi değişsin dün kendi yatağında uyanırken bir gun sonra başka evde başka oda da başka yatakta ve yanında sana sarılan biriyle uyanıyorsun bence bir anda böyel tepki vermesi normal arkadasımıda ezmeyeyim şimdi...:):):)

fisfisfis
nedense arkadaşınız hiç inandırıcı gelmedi
hele hele bağrığ adamı yataktan atığına nedense ne gülebildim nede inanabildim kafamçokkarıştı

bende inanmadım kusura bakma kaydirigubbakcemile3 abartmış :bbo:bende ilk uyandığımda afalladım birden hani oda başka ev başka bir an algılayamadım yerimseniben ama tabi sonra baktım eşim mışıl mışıl uyuyor yanımda :asigim:

delikafadulden hiç duymamıştım böyle bişi ya süpermiş :roflol:sırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey

o kadar mı farklıymış ya kız ne utanmıştır ..bida fönsüz adım atmaz sırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

düğünüm ankarada oldu evim çorumdaydı ogece bizi teyzem ve dayım getirdi onlarda bizde kaldılar sabah eşimin dürtüklemesiyle uyandım kalkkahvaltı hazırla evde misafirler var ayıp olur dedi baktımki evde kimse yok bize haber vermeden sessizce gitmişler canlarım benim yaaaa yani öle kendi kendime uyanıpda afallama durumu yaşayamadım

Son düzenleme:
bizim ilk uyanmamiz harikaydi.gozunu ilk actiginda yaninda sevdigini gormek....oyle guzel bir duygu ki...bence arkadasin abartmis yani...ole sey mi olur?

ay olurmu öle şey valla ben sevdiğimle evlenecem,o gecenin sabahına uyanacamda bide adamı sen kimsin deyipde yataktan atacam opuyorumnanaktan olacak şeymi, beyninmi gitti şokamı girdin noldu kardeşim ne çabuk unuttun düğününü dün geceyi dimi helede sevdiğin adamın kollarında yanı başında uyanıyorsun yani :jeyyar:

ilk zamanlar değişik bi yer,yatak felan olunca yadırgamalar olabilir normaldir de ..ama adamı atacak kadar nasıl olur ki..:bbo: biraz abartılmış...

ahh ahh ben uyandığımda aşkımı yanımda görmek için sabırsızlanıyorum.
kızcağız korkmuş kaçmış

ya kız kocasını da evliliğinide evinide cok seviyor aşık sadece bir anlık refklesle yapmıs bunu herkes idam etti nerdeyse arkadasımı yaaa

anlatiiimde gülüüün... ben hala gülüyorum çünküüüü, 8 yıl oldu.... biz düğün sabahı 8:30 gibi deli gibi çalan zille uyandık, ne olduğunu anlayamayıp salak salak birbirimize baktık, kociş kalktı kapıyı açtı, karşısında sucu, -abii su alıyonuz mu ? kociş güüüm die kapıyı kapadı adamın suratına... şaka gibi yaaaa, bak hatırladım yine gülmeye başladımm.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay buna gülerim işte :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…