Birlikte ilk uyan?

bence arkadaşın size latife yapmış ,mesela şöyle ..

- ayfer kız anlatsana naptınız dün akşam ?
- ayy deliye bak anlatmam utanırım ..
- peki sabah kalkınca naptınız ?
- ay birden şaşırdım afalladım ,atıcaktım adamı yataktan ,ee kolay değil birden bi kalktım yanımda bir adam :))) ama sonra neyseki aklıma geldi ( gülüşürler )

gibi bişey olmuş sanırım ,yani şakalaşılmış kız arkadaşlar arası hepsi bu..

ilk gecemin üzerinden 3 sene geçti ,seksi olacam diye saten şortlu geceliğimle yattım o gece, dötüm dondu sabaha karşı kaydirigubbakcemile3 giydim pazen picamalarımı :)) sabah kocam kalkınca elini atacak çıplak ten bulamamış bana bağırıyodu kaydirigubbakcemile3,git giy gecekileri diye ,bizim sabah uyanışımızda kavgayla başlamıştı..:mymeka:

sabah yorgunluktan uyanamadım ki öyle şanslıydık ki o kadar yol gelip yeni görev yerimize geldik gece sabah eşim erkenden kalkıp işe gitmiş bi baktım eşim öğlen yemeğe gelmiş 24 saat yolculuktan sonra az bile uyumuşum aslında... :)

valla o kadar hengameyi, düğündü carttı curttu çeyizdi, eşyaydı vs.. vs... atlatmanın verdiği huzur vardı sadece

Ben ilk gece hiç uyumadımkii ((
Gözüme hiç uyku girmedi . . yatağım değişince ben uyuyamıorum malesef..hatta evlendim 1 ay boyunca doğru dürüst uyuyamadım.her saat başı uyandım (

İlk sabahh balayına gidicez die erknden uyanıcaktıkk.kocişkom saati kurmştu . . ikimizde çalarsaatten önce uyandık . . .o sabah eşime olan duygularım bambaşka bi hal almştı .herşey değişmişti kalbimde . . . .içimdekii aşk sevgiye dönüşmüştü. kalbimdeki kocacığım bütün bedenim olduuu :)) :asigim:

hatırllamıyorum ,eşime sordum kaydirigubbakcemile3

biz daha once de bırlıkte uyudugumuz ıcın hıc yabancılık cekmedım :kedi:

evıme de esyalarıma da ,

Çok abartılı bir tepki bence... ne demek eşini yataktan atmak....
Hiç öyle şeyler yaşamadım, iyiki yanımda eşim var dedim gözlerimi açtığımda...
:asigim:

çook komik anlatım ama daha neler yani pek inandırıcı değil insanın mutlu olması lazım yataktan atıcaksan niye evlendin lülülülülülü:sm_cool:

nasil yani anlayamadim...sanki birbirinden habersiz iki insandan bahsediliyor..kadin gece o adamla uyumadimi ki yada daha onceden hic gormedimi ki birden bire gorunce sok olsun...gercekten uhaf geldi bana...cunki insan hep sevdiginin hayaliyle yasar ,onunla uyur onunla uyanir....ve gercekten ayni evde ayni yatakta uyandigi zaman mutlu bir huzur ve tebessumle uyanir...bilemiyorum amaben hic yabancilik cekmemistim sanki 40 yildir evliymisiz gibi....ben sahsen boyle bir durum yasamadim....tam aksine cok mutluydum sevdigim adam ile uyandigim icin...

bu cümlen beni cok duygulandirdi. acaba bende de öyle olurmu... :gitme: offf,.. bu yasa kadar hep anne diye evn icinde cagrisiyosn ve birden bire hayatin degisiyo ve artik anneeee diye seslenemiceksn.. :sinifsinif:

:roflol::roflol:

cok komik bi durum olmus..bana hic boyle olmadi

Adam gece 00.00'dan sonra külkedisine mi dönüsmüs neden taniyamamis anlamadim ama sanirim sakalasmislardir kaydirigubbakcemile2

O uyanmadan önce kalkıp makyaj yapıp geri yatmıştım, makyajsız görüp de korkmasın diye.. Halbuki uyanıkmış ama beni utandırmamak için bir şey dememiş 1 sene sonra öğrendim.. Hala güleriz katıla katıla kaydirigubbakcemile3

:roflol: bu çok komikmiş, bunu kadınlardan başkası yapamaz zaten, hiç bi erkeğin aklına geleceğini sanmam kaydirigubbakcemile3

:uhm:ben de ilk gecenin sabahı değil ama ilk ay bazı geceler uyanıp korkuyla bu yanımda yatan kim diye suratına bakardım sonra aklıma gelirdi evlendiğim ve eşimi de hatırlardım geri uyurdum...

sabah saat 8 suları kapı çaldı apar topar üzerimi değiştirip kapıya koştum.sonradan karşı komşumuz olduğunu öğreneceğim bir adam elinde bizim anahtarı sallayarak anahtarı kapıda unutmuşsunuz yiiinge diyerek anahtarımızı bana uzattı.bizimki o hevesle nasıl girdiyse eve artık.kapıda öylece dondup kalmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…