- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 43
- Konu Sahibi yapayalniz
-
komik çoook komik...
ben evliliğimin ilk sabahı mışıl mışıl uyumuş uykumu almış eşime sarılmışım eşim öperek uyandırdı
tabi birlikte kalktık evimi defalarca dolaştım sindirdim içime kendi kendime güldüm
artık benim evim var dedim...ve ben evli bir kadın oldum....
tek zorlandığım şey olmuştu oda bazen anne diye seslenesim gelirdi...
sonra kendimi toparlardım
bence arkadaşın size latife yapmış ,mesela şöyle ..
- ayfer kız anlatsana naptınız dün akşam ?
- ayy deliye bak anlatmam utanırım ..
- peki sabah kalkınca naptınız ?
- ay birden şaşırdım afalladım ,atıcaktım adamı yataktan ,ee kolay değil birden bi kalktım yanımda bir adam :))) ama sonra neyseki aklıma geldi ( gülüşürler )
gibi bişey olmuş sanırım ,yani şakalaşılmış kız arkadaşlar arası hepsi bu..
ilk gecemin üzerinden 3 sene geçti ,seksi olacam diye saten şortlu geceliğimle yattım o gece, dötüm dondu sabaha karşı kaydirigubbakcemile3 giydim pazen picamalarımı :)) sabah kocam kalkınca elini atacak çıplak ten bulamamış bana bağırıyodu kaydirigubbakcemile3,git giy gecekileri diye ,bizim sabah uyanışımızda kavgayla başlamıştı..:mymeka:
geçenlerde yani evlenen bir arkadasımdan duymuştum 3 yıl sevgililik ve 1 yıl da nişanlılıktan sonra çok severek evlendikleri eşini ilk gunu sabahı uyandıgında allahım ben neredeyim neresi burası demiş bu yanımda yatan kim demiş ve bagırmıs anne diye ve adamı yataktan atmıs bunu anlatınca cok gulmustuk ama cok da garibime gitti acıksası sizde de boyle oldumu acaba komık bir durum...
ne uyanması nen ...biz hiç yatmadıkki ...
O uyanmadan önce kalkıp makyaj yapıp geri yatmıştım, makyajsız görüp de korkmasın diye.. Halbuki uyanıkmış ama beni utandırmamak için bir şey dememiş 1 sene sonra öğrendim.. Hala güleriz katıla katıla kaydirigubbakcemile3
Ben evi tanıyamamıştım ama neyseki eşimle birbirimizi tanımıştık-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?