• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte kilo verelim

Afiyet olsun sağlıklı bir beslenme olmuş. Ben 2 saat sabah yürüyüşü yaptım ve sonrasında bir şey yemek istemediğim için ilk öğünümü 15.00 sularında süt granola dondurulmuş meyveler, muz,ceviz karıştırarak yaptım.
Afiyet olsun. Benim kilo verme hızım yavaşladı galiba yada son kilomdan sonra kilo mu aldım bilmiyorum ya. Kaçamak yapmadan devam ediyorum ama bu sabah 90 ı gördüm. Bakalım perşembe günü kac çıkcam. Pes etmeden devam 👍

Ay inşallah. Ben 58 59 kiloyla evlendim. 170 boyum. Bayağı zayıftım yani. O halime dönmeyi çok istiyorum. Dönerim umuduyla kıyafetlerimi saklıyorum 😀
Maaşallah boyunda uzunmuş. Manken gibi olursun o kilolarda. Benim boy 160. Kilo olarak da, 58 altına düştüğümü hatırlamam ama kilomu göstermedigimi söylerler hep. 65 kilo yetiyor bana ama durmuyorum o kiloda. İpin ucunu kaçırıyorum devamli.

Maaşallah boyunda uzunmuş. Manken gibi olursun o kilolarda. Benim boy 160. Kilo olarak da, 58 altına düştüğümü hatırlamam ama kilomu göstermedigimi söylerler hep. 65 kilo yetiyor bana ama durmuyorum o kiloda. İpin ucunu kaçırıyorum devamli.
Öyle öyle kafada bitirmek çok önemli. Yaparım dersek yaparız. İnsanız arada tabiki kaçamak olur ama bırakmamak lazım

Afiyet olsun. Benim kilo verme hızım yavaşladı galiba yada son kilomdan sonra kilo mu aldım bilmiyorum ya. Kaçamak yapmadan devam ediyorum ama bu sabah 90 ı gördüm. Bakalım perşembe günü kac çıkcam. Pes etmeden devam 👍
Hafta içinde bazen ödem, bazen beslenmemizden alma verme olarak görülebiliyor tartıda. Size tavsiyem sadece haftada 1 belirlediğimiz günde tartılmanız. Aksi halde tartıda ki o dengesizlik sizi psikolojik olarak olumsuz etkileyebilir. Bunun yanı sıra duraklama yaşadığınızı dünüyorsanız detoks sularına başlayabilir, sıvı alımınızı arttırabilir ve beslenme şeklinizi değiştirip vücudunuzu şaşırtabilirsiniz 🥰

Merhabalar iyi akşamlar bnmde boyum 173 ama kesin kes kararlımolmak lazım sabah ilk öğünde başlamak lazım ama nerede sizlerin nasıl gidiyr

Hafta içinde bazen ödem, bazen beslenmemizden alma verme olarak görülebiliyor tartıda. Size tavsiyem sadece haftada 1 belirlediğimiz günde tartılmanız. Aksi halde tartıda ki o dengesizlik sizi psikolojik olarak olumsuz etkileyebilir. Bunun yanı sıra duraklama yaşadığınızı dünüyorsanız detoks sularına başlayabilir, sıvı alımınızı arttırabilir ve beslenme şeklinizi değiştirip vücudunuzu şaşırtabilirsiniz 🥰
Normalde haftada 1 tartılırım ama merak ettim kacamaksiz devam edince kesin verdim dedim almışım 😀 bakalım perşembe günü ne çıkacak tartıda. Normalde cok kolay kilo veririm ben. Hiç kaçamak yapmasam az birazda spot yapsam 1 haftada 2,3 kilo veririm ben

Merhabalar iyi akşamlar bnmde boyum 173 ama kesin kes kararlımolmak lazım sabah ilk öğünde başlamak lazım ama nerede sizlerin nasıl gidiyr
Devam diyete. Minik kaçamak yaptım bugün ama çokta önemli olmadığını düşünüyorum. Perşembe günleri tartı günümüz. Haftada 1 gün tartışıyoruz. Senin nasıl gidiyor

Bende kacamak yaptım🙈. Yemeklerimi kısıtladım ama tam olarak düzen oturtamadim. O yüzden menü de paylaşamadım. Birkac kilo verince, daha motive oluyorum. İnşallah perşembeye kadar veririm de, kısır döngüden kurtulurum.
Normalde haftada 1 tartılırım ama merak ettim kacamaksiz devam edince kesin verdim dedim almışım 😀 bakalım perşembe günü ne çıkacak tartıda. Normalde cok kolay kilo veririm ben. Hiç kaçamak yapmasam az birazda spot yapsam 1 haftada 2,3 kilo veririm ben
Ben cabuk alıp, zor veriyorum. Yürüyüşe alıştı galiba vücudum. İnşallah kaçamazsız bir düzen otururum

Çok güzel metabolizmanız hızlı çalışıyor demek bu. Benim ne yazık ki metabolizma ölçümüm çok düşük çıktı. Biraz fazla yesem hemen 2 kg artı görüyorum ve sporla da yavaş kilo veriyorum. Ama pes etmek yok tabi. Ekstra çaba göstermek gerekiyor. 🤷‍♀️

Bende kacamak yaptım🙈. Yemeklerimi kısıtladım ama tam olarak düzen oturtamadim. O yüzden menü de paylaşamadım. Birkac kilo verince, daha motive oluyorum. İnşallah perşembeye kadar veririm de, kısır döngüden kurtulurum.

Ben cabuk alıp, zor veriyorum. Yürüyüşe alıştı galiba vücudum. İnşallah kaçamazsız bir düzen otururum
Ben 2 bebekle imkanı yok yürüyüşe çıkayım. 3vde spor yapacak zaman bile bulamıyorum öyle diyim sana

Çok güzel metabolizmanız hızlı çalışıyor demek bu. Benim ne yazık ki metabolizma ölçümüm çok düşük çıktı. Biraz fazla yesem hemen 2 kg artı görüyorum ve sporla da yavaş kilo veriyorum. Ama pes etmek yok tabi. Ekstra çaba göstermek gerekiyor. 🤷‍♀️
Malesef kolay kilo alanlar olarak hayatımız hep diyetle geçiyor. Ya her zaman spor diyet yapcaz yada saldım çayıra diyerek tombik tombik gezecez 😀

Ben 2 bebekle imkanı yok yürüyüşe çıkayım. 3vde spor yapacak zaman bile bulamıyorum öyle diyim sana
Allah kolaylik versim
Öyle oluyor Okula gidinceye kadar bende yürüyememiştim. Ama zaman çabuk geçiyor. Bir bakmışsın, okula başlamışlar. Onlar evde değilken, yürüyebilirsin inşallah

Bugün kahvaltıda çocuklardan kalan 2 pankek ve 1 dilim yumurta yedim. Benim kahvaltının mükemmelligi😀 fırsat bulup kahvaltı yapamadım.ogle yemeğini bekliycem artık biseler yemek için

Bugün kahvaltıda çocuklardan kalan 2 pankek ve 1 dilim yumurta yedim. Benim kahvaltının mükemmelligi😀 fırsat bulup kahvaltı yapamadım.ogle yemeğini bekliycem artık biseler yemek için
Demek ki zoru başarıyorsun. Ben ağzıma degince durduramıyorum ama beynimde bitirirsem de hiç yemem. Sen 2 de kalmışsın. Her şeye rağmen pes etmeyip, devam etmen güzel. Bahanelerin ardina da sığınabilirdin.

Evde Leslie yapabilirsin diyeceğim ama iki cocuk ile kolay degil. Benim küçük bir yasinda iken Evde eliptik yapiyordum. Hızlıca yanıma geliyordu. Pedal, yaralayacak diye korkuyordum. Uyuyunca da, ses çıkar veya uyanır da sesini duymam diye yapamıyordum🙈😅

Aslinda boş vakti olanlar da, o vaktin kıymetini bilmiyor. Spor yapmıyor. Kardeşim 107 kiloda idi. 80 kiloya düştü yaklaşık 10 ayda. Hic spor yapmadı. Biorezonans mı neydi, ondan yaptırdı. Ve diyet uyguladı. Sarkma da olmadı. Şaşırdım bende. Spor yapmadan da veriliyor ama ah şu boğazımı tutabilsem...

Bende yapıyordum leslie ama şuan büyüdüler ve imkansız yapmam. Sürekli dibimdeler bi yere çıkmaya çalışıyorlar ve tehlike hep bizimle gibi. Diyetle vermeye caliscam sadece. Bugünde diyetime uydum gibi ufak tefek oluyor bazen liste dışı ama kararlıyım bu sefer. 3 lt suyumuda içtim bitirdim ilkkez. Böyle devam edersem olcak biseler

Back
X