• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte kilo verelim

Sabah aç 78.8 gösterdi tartı. 1bucuk saat yürüdüm. Günlük 20000 adım atmak niyetindeyim. Yarısını yürüdüm. Diğer yarısı akşama doğru.
Screenshot_20251002-114912_Step Tracker & Pedometer.webp

Kahvaltım 1 tatlı kaşığı yulaf sütle islattim. 2 yumurta ve peynirle çırpıp az yağlı tavada pisirdim. Peynir ve şekersiz çayla yedim. Yanında yemem gereken domates biber maydanozu acıkınca yiyeceğim iki kaşık yoğurtla veya ayranla yerim. Öğle yi gecistirmis olurum. Kahvaltıyı 9 da yaptım.

Bu günlük bu kadar yeter. Regl ağrısı beni çok yordu bugün. Dışarıda bi Türk kahvesi içeceğim. Kahvaltı geç saatlere kalacak bugün. Canım da bir şey istemiyor.

Eklentiler

• DBE396EE-4028-4814-B954-986806E2862C.webp
    DBE396EE-4028-4814-B954-986806E2862C.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 8
  • 8B8F591A-9039-4119-9E8A-F5F44D7C98EF.webp
    8B8F591A-9039-4119-9E8A-F5F44D7C98EF.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 11
Kahvaltım 1 tatlı kaşığı yulaf sütle islattim. 2 yumurta ve peynirle çırpıp az yağlı tavada pisirdim. Peynir ve şekersiz çayla yedim. Yanında yemem gereken domates biber maydanozu acıkınca yiyeceğim iki kaşık yoğurtla veya ayranla yerim. Öğle yi gecistirmis olurum. Kahvaltıyı 9 da yaptım.
Afiyet olsun. Ben de aralıklı oruç gibi yapıyorum. Sabah almam gereken takviyeleri alış spora çıkıyorum . Kahvaltımı geç saatlerde yapıyorum. Akşam da en geç 19 da yemeği bitiyorum 🌸

Afiyet olsun. Ben de aralıklı oruç gibi yapıyorum. Sabah almam gereken takviyeleri alış spora çıkıyorum . Kahvaltımı geç saatlerde yapıyorum. Akşam da en geç 19 da yemeği bitiyorum 🌸
Akşam ben de erken bitiririm. 18.00 de biter.En geç 19.00 da hersey biter su ve maden suyu içerim birsey yemem.

Afiyet olsun. ben aralıklı oruç yapamıyorum. Yapanlara hayranım.
Sabah kahvaltıyı geciktirince sonrası çok kolay oluyor aslında. 2 öğün temiz bir beslenme oluyor. Bence yapabilirsiniz. Zamanla bünye de alışıyor ben akşamları acıkmıyorum bile. Eşimle aynı masada olmak ona eşlik etmek için yiyorum. Sanıyorum o olmasa tek öğün bile beslenebilirim artık. 1 ay oldu çünkü başlayalı bu şekilde eylül ayında 8 kilo vermiş oldum. Ekim ayında bu kadar verimli geçmeyebilir tabi ama sıkıntı yok az olsun bizim olsun kalıcı olsun :)

Akşam yemeğimdi.
Afiyet olsun. Güzel görünüyor 🙏🏻 ben etli karışık mardin dolması yaptım. Henüz yemedim ve aç da hissetmiyorum kendimi. Muthemelen minik oldukları için 1 kuru patlıcan 1 adet de soğan dolması yerim. Belki 2 adet de yaprak. Yanında da yoğurt yemeği düşünüyorum.

Sabah kahvaltıyı geciktirince sonrası çok kolay oluyor aslında. 2 öğün temiz bir beslenme oluyor. Bence yapabilirsiniz. Zamanla bünye de alışıyor ben akşamları acıkmıyorum bile. Eşimle aynı masada olmak ona eşlik etmek için yiyorum. Sanıyorum o olmasa tek öğün bile beslenebilirim artık. 1 ay oldu çünkü başlayalı bu şekilde eylül ayında 8 kilo vermiş oldum. Ekim ayında bu kadar verimli geçmeyebilir tabi ama sıkıntı yok az olsun bizim olsun kalıcı olsun :)
Ne güzel size yaramış aralıklı oruç ben yaptım vücudum kendini korumaya aldı o kadar şeye rağmen kilo veremedim. Bana en az 4 öğün gerek

Ne güzel size yaramış aralıklı oruç ben yaptım vücudum kendini korumaya aldı o kadar şeye rağmen kilo veremedim. Bana en az 4 öğün gerek
Bence sadece beslenme değil. Haftanın 6 günü sabah sporu da yaptım. Tabi herkesin bünyesi bir değil. İnsan kendi vücudunu en iyi tanıyan oluyor. Ben duraklama yaşarsam eğer farklı şeyler denemeyi düşünüyorum. Şimdilik bu düzende devam etmek beni ve midemi çook rahatlatıyor.

Back
X