• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte kilo verelim

Merhaba kızlar attığım adım sayısı şu şekildeydi. Öğlen yemeğim yaylanın hazır salatasıydı kalorisi az bakliyatlı. Akşam yemeğimde bu şekilde inşallah günü bitirmişimdir 🤣 IMG_6063.webp IMG_6062.webp
IMG_6064.webp

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar haftasonu olduğu için yürüyüşe çıkmıyorum gücüm ancak ev işine çocuklara yetiyor. Sabah geç kahvaltı1 yumurta 10 zeytin bol yeşillik.araöğün elma. Akşam 5-6 köfte. Diğer ara 2 ceviz. 2-3 kaşık yoğurt ile kapatacam inşallah. Siz de dırumlar nasıl niye yazmıyorsunuz

Merhaba hanımlar haftasonu olduğu için yürüyüşe çıkmıyorum gücüm ancak ev işine çocuklara yetiyor. Sabah geç kahvaltı1 yumurta 10 zeytin bol yeşillik.araöğün elma. Akşam 5-6 köfte. Diğer ara 2 ceviz. 2-3 kaşık yoğurt ile kapatacam inşallah. Siz de dırumlar nasıl niye yazmıyorsunuz
Cuma günü eşim geldi maalesef haftasonum diyet bakımından iyi geçmiyor. Yemek yap ye gezmelere git ye yazmaya utandım açıkçası. Yarın sabahtan tekrar sıkı yürüyüş ve diyet başlar inşallah. Çok kacirmamaya çalışıyorum yine de.

Cuma günü eşim geldi maalesef haftasonum diyet bakımından iyi geçmiyor. Yemek yap ye gezmelere git ye yazmaya utandım açıkçası. Yarın sabahtan tekrar sıkı yürüyüş ve diyet başlar inşallah. Çok kacirmamaya çalışıyorum yine de.
Haftasonları kalabalıklara karışıp davetlere katılınca evde ki düzen gibi devam edemiyor ne yazık ki. Ben de spor yapamadım bu haftasonu. Detoks sularımı içemedim vs vs. Evime döndüğümde aynı düzende devam edeceğim. Sıkıntı yok ya öyle böyle gidecek bu kilolar

Haftasonları kalabalıklara karışıp davetlere katılınca evde ki düzen gibi devam edemiyor ne yazık ki. Ben de spor yapamadım bu haftasonu. Detoks sularımı içemedim vs vs. Evime döndüğümde aynı düzende devam edeceğim. Sıkıntı yok ya öyle böyle gidecek bu kilolar
Aynen yavaş da olsa gidecek. Benim mutlaka haftada bir gün bir öğün bozduğum oluyor çok bunaldığımda malesef duygusal açlık yaşıyorum. Eminim onu yapmasam daha da gider de buna da şükür diyelim.hepimiz zayıflicaz kızlarrr🥰🥰

Olsun pazartesi kaldığımız yerden devam bnde cuma kaçırdım malesef inşallah toparlicaz önemli olan tamamen bırakmamak

Maalesef bende de durumlar pek iç açıcı değil. Tam diyete başlamadan davetlere gidince, cok uyum sağlayamadım. Yürüyüşe devam ediyorum ama sağlıklı beslenmenin ve yazamadım

Arkadaşlar ne durumdayız sesimiz çıkmıyor. İçimden bir his kaçamaklar yüzünden yazamıyoruz diyor ne dersiniz:dondurma::dondurma:

Biraz Boğazım ağrıyor kırgınlığım için şekerli kahve nane limon tüketmek dışında kaçamağım yok aslında. 1 simit yedim onu unuttum14bin adım yürüdüm.

Biraz Boğazım ağrıyor kırgınlığım için şekerli kahve nane limon tüketmek dışında kaçamağım yok aslında. 1 simit yedim onu unuttum14bin adım yürüdüm.
Walla bnde birkaç sıkım çiğköfte yedim 4-5 turşu ile. Acı biber turşusu malesef zaafım onun dışında kaçamağım yok 3 gündür. 8000 adım attım. Çok adım atınca halsiz kalıp diyeti kırıyorm onu fark ettim.artık çok yürümek için kendimi zorlamicam

Back
X