- Konu Sahibi minikooommm
Siz ne kadar zayıfsınız öyle :)Ben dün tartıldım ama yazmayı unutmuşum. 67.3 tüm. 66.2 ye düşmüşüm. 1.1 kilo gitmiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz ne kadar zayıfsınız öyle :)Ben dün tartıldım ama yazmayı unutmuşum. 67.3 tüm. 66.2 ye düşmüşüm. 1.1 kilo gitmiş.
78 den düştüm. Boyum çok kısa ideal kilom 52Siz ne kadar zayıfsınız öyle :)
Ah ah bnde kısayım darısı bana 60 ları görmek78 den düştüm. Boyum çok kısa ideal kilom 52![]()
Cuma günü eşim geldi maalesef haftasonum diyet bakımından iyi geçmiyor. Yemek yap ye gezmelere git ye yazmaya utandım açıkçası. Yarın sabahtan tekrar sıkı yürüyüş ve diyet başlar inşallah. Çok kacirmamaya çalışıyorum yine de.Merhaba hanımlar haftasonu olduğu için yürüyüşe çıkmıyorum gücüm ancak ev işine çocuklara yetiyor. Sabah geç kahvaltı1 yumurta 10 zeytin bol yeşillik.araöğün elma. Akşam 5-6 köfte. Diğer ara 2 ceviz. 2-3 kaşık yoğurt ile kapatacam inşallah. Siz de dırumlar nasıl niye yazmıyorsunuz
Haftasonları kalabalıklara karışıp davetlere katılınca evde ki düzen gibi devam edemiyor ne yazık ki. Ben de spor yapamadım bu haftasonu. Detoks sularımı içemedim vs vs. Evime döndüğümde aynı düzende devam edeceğim. Sıkıntı yok ya öyle böyle gidecek bu kilolarCuma günü eşim geldi maalesef haftasonum diyet bakımından iyi geçmiyor. Yemek yap ye gezmelere git ye yazmaya utandım açıkçası. Yarın sabahtan tekrar sıkı yürüyüş ve diyet başlar inşallah. Çok kacirmamaya çalışıyorum yine de.
Aynen yavaş da olsa gidecek. Benim mutlaka haftada bir gün bir öğün bozduğum oluyor çok bunaldığımda malesef duygusal açlık yaşıyorum. Eminim onu yapmasam daha da gider de buna da şükür diyelim.hepimiz zayıflicaz kızlarrrHaftasonları kalabalıklara karışıp davetlere katılınca evde ki düzen gibi devam edemiyor ne yazık ki. Ben de spor yapamadım bu haftasonu. Detoks sularımı içemedim vs vs. Evime döndüğümde aynı düzende devam edeceğim. Sıkıntı yok ya öyle böyle gidecek bu kilolar
Olsun pazartesi kaldığımız yerden devam bnde cuma kaçırdım malesef inşallah toparlicaz önemli olan tamamen bırakmamakCuma günü eşim geldi maalesef haftasonum diyet bakımından iyi geçmiyor. Yemek yap ye gezmelere git ye yazmaya utandım açıkçası. Yarın sabahtan tekrar sıkı yürüyüş ve diyet başlar inşallah. Çok kacirmamaya çalışıyorum yine de.

Walla bnde birkaç sıkım çiğköfte yedim 4-5 turşu ile. Acı biber turşusu malesef zaafım onun dışında kaçamağım yok 3 gündür. 8000 adım attım. Çok adım atınca halsiz kalıp diyeti kırıyorm onu fark ettim.artık çok yürümek için kendimi zorlamicamBiraz Boğazım ağrıyor kırgınlığım için şekerli kahve nane limon tüketmek dışında kaçamağım yok aslında. 1 simit yedim onu unuttum14bin adım yürüdüm.
Maşallah harikasınız halide hanımcım
Yok ya kaçamağımız yok ama whatspp grubu var diyet üzerine iki tarafa birden yönelmek zor oluyor benim için.Arkadaşlar ne durumdayız sesimiz çıkmıyor. İçimden bir his kaçamaklar yüzünden yazamıyoruz diyor ne dersiniz![]()
Hoş geldiniz aramıza. Yarın tartı günümüz. Siz de sabah tartilarak katilabilirsiniz.Merhabalaaar bende dahil olabilir miyiiimmm yeni evlendim ve hemen kilo aldımsaldım çok ve toplamam lazımmm