- Konu Sahibi minikooommm
- #181
Ay olur valla birden fazla yerde bulunmam sorun olmaz değil mi daha iyi motive olurum belkimHoş geldiniz aramıza. Yarın tartı günümüz. Siz de sabah tartilarak katilabilirsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay olur valla birden fazla yerde bulunmam sorun olmaz değil mi daha iyi motive olurum belkimHoş geldiniz aramıza. Yarın tartı günümüz. Siz de sabah tartilarak katilabilirsiniz.
Merhaba elimden geldikçe devam etmeye çalışıyorum wp grubuna girdik ondan buraya gelmek pek aklıma gelmiyor.Günaydın arkadaşlar neredesiniz? hiç sesiniz çıkmıyor. Yoksa vaz mi geçtiniz zayiflamaktan... yok öyle vazgeçmek. Sağlıklı kilolara inmek tüm kadınların hakkı. Güzel görünmek güzel giyinmek sağlıklı ve mutlu olmak hepimizin hakkı. Hadi kendi kendimizin düşmanı olmayalım. Boğazımıza DUR, ayaklarimiza DEH diyelim ve zararın neresinden dönersek kardır düşüncesiyle bugün tekrar başlayalım... Hadi göreyim sizi.
Tebrik ederim halide hanımcım 1 haftada 1.5 kilo harika darısı banaGünaydın arkadaşlar bugün tartı günümüz biliyorsunuz. Ben 1 haftada 1.5 kilo vermişim. Geçen hafta 78.8 idim. Bugün 77.3 üm.Eki Görüntüle 3655617
Benide alın ya 95 kilo olmuşum şaka gibiMerhaba arkadaşlar. Diyet yeterince zorken bide tek başına çabalamak daha zor geliyor bana. Burda belki birbirimize moral ve destek olarak bu kiloları verebiliriz. Burda günlük yediğimiz şeyleri paylaşabiliriz. Bide tartı günümüz olur bu şekilde güzel bir istikrarla devam ederiz. Aktif olanlar katılmak isteyenler bilgi verirse listeyi oluşturup başlarız
Beni de alır mısınız aranızaMerhaba arkadaşlar. Diyet yeterince zorken bide tek başına çabalamak daha zor geliyor bana. Burda belki birbirimize moral ve destek olarak bu kiloları verebiliriz. Burda günlük yediğimiz şeyleri paylaşabiliriz. Bide tartı günümüz olur bu şekilde güzel bir istikrarla devam ederiz. Aktif olanlar katılmak isteyenler bilgi verirse listeyi oluşturup başlarız

Grupta motivasyon iyiyse beni de alın artık zayiflamam lazım.Merhaba elimden geldikçe devam etmeye çalışıyorum wp grubuna girdik ondan buraya gelmek pek aklıma gelmiyor.
