Birlikte olamama..evli bayanlar bakar misiniz

Cozmeye cabaladim.teklif eden hep ben oldum duzelsin diye.baktim kaciyo bahaneler uretiyo ses cikarmadim hicbisey olmamis gibi davrandim belki kendiliginden duzelir diye ama aksine hic orali olmadi

Yas farkinin sonuclari bunlar malesef.
Size ayak uyduramamasi normal.
Tabi bu kurdugu igrenc cumleleri hakli cikarmiyor.

Yas farkinin sonuclari bunlar malesef.
Size ayak uyduramamasi normal.
Tabi bu kurdugu igrenc cumleleri hakli cikarmiyor.
Sıkıldım iyice.bugun yarin soylicem.olesiye kardes gibi olalim.ama ne sen bana ne ben sana sinirlenmiyelim.bu durumu kabullenirsek yani dul yasamayi anca cozulur.cocugumuzun sagligi icin iki iyiarkadas kardes olalim diycem

Sıkıldım iyice.bugun yarin soylicem.olesiye kardes gibi olalim.ama ne sen bana ne ben sana sinirlenmiyelim.bu durumu kabullenirsek yani dul yasamayi anca cozulur.cocugumuzun sagligi icin iki iyiarkadas kardes olalim diycem

Bu guzel bir cozum degil.
Cinsellik olmadan evlilik devam etmez. Temel taslardan biridir.
Evli olup dul gibi yasanmaz.

Bu guzel bir cozum degil.
Cinsellik olmadan evlilik devam etmez. Temel taslardan biridir.
Evli olup dul gibi yasanmaz.
Bi terapiste gitsem onerilerde buluncak.iyi de esim oneri tedavi falan kabul etmiyo bende sorun yok diyo.geriye sadece bu yol kaliyo.en azindan kafadan silebilirsem durumu kabullenirsem belki alisirim.evliyim ama artik cinsellik bitti saygili bi sekilde yola devam karari alirsak belki cozulur

50 yasında adam gencecik kadın bulmuş bide ettiği laflara bak hadsizin.ya cinsel problemi var bastırmak için sucu size atıyor yada zaten dışarda karı kız muhabbetine çoktan girmiş bile evden sizden sogumuş.her türlü hatalı o ama

Yonlendirebilirsem bi urologa iyi olucak.antroporoza girince asabiyet ve cinsel isteksizlik oluyomus.belki bi sakinlestirici ilac falan yazar doktor.sorun cinsellikten ote ofkeli sabirsiz negatif enerjili olmasi.dunde yazdim.lohusayken hic yere beni dovdu ama oyle boyle degil 1.90 boyunda 120 kilo bi adam.defalarca kafami yumrukladi.sanki 15 yil ona hayat arkadasligi degil de dusmanlik etmisim gibi dovdu.karsisinda kendi ebatlarinda bi adam varmis gibi dovdu.o an sorunun ne kadar buyuk oldugunu fark ettim.

Hiç uğraşmayın bence andropozlu olduğunu söylerseniz kafasını kızdırabilirsiniz.... yine dayak yersiniz

İnanamıyorum yaa çok üzüldüm gerçekten.15 yıllık evlimisiniz kaç çocugunuz var.ne kadar yazık biz kadınlara yaa hep dövülen sövülen ezilen kadınlar oluyo.ve hala kurtarma çabası veren kadınlar.yeni doğum yapmışken size bunu yapabilen birinin yatağına girmek sizin nasıl içinizden geliyorki

Benim yorumum biraz farkli olacakti.

Ciftler iliski yasamayinca "kardes gibi olduk" derler ama siz "baba kiz" ifadesi kullanmissiniz. Esinizin yasini sik sik yuzune vurur musunuz?
Ben vurmuyorum.o hep soyluyor yasinin ilerledigini.bikac gun once cocukla disari ciktilar .biri dedesimisin diye sormus.eve gelince anlatti.icten ice bu duruma bozuluyo.dun canini acitmak icin soyledim.cunku haketti.her seferinde kim yerimde olsa kari kiza gider deyip durmasina bu zamana kadar bisey demedim dun de patladim artik.niye neden kim yerinde olsa oyle yaparmiski.cirkinmiyim yo temizligini duzenini cocugumun bakimini mi yapmiyorum .onun ailesine en ufak bi saygisizligim bile olmadi.yillarca cocuk istemedi.saygi duydum ki ben cok istiyodum yillarca ses etmedim.buyuk gorumcem bana defalarca seni bosasin baskasini alsin dedi.ona bile kirici bisey demedim.bunca fedakarliktan sonra nasil oluyorda defalarca kim olsa kari kiza giderdi diyebiliyo yeter ama artik ya.ne yaptim bu zamana kadar hurmetten baska

Benim yorumum biraz farkli olacakti.

Ciftler iliski yasamayinca "kardes gibi olduk" derler ama siz "baba kiz" ifadesi kullanmissiniz. Esinizin yasini sik sik yuzune vurur musunuz?
Çok güzel yerden yakalamışsınız.
Kadının en aktif olduğu yaşlarda adam ununu elemiş eleğini asmış.yaş farkı çok fazla. Muhtemelen konu sahibi o kızgınlık ve hırçınlkla dile getirmiştir.

Evet 15 yildir evliyiz.ilk yillar cok istedim o istemedi.aradan 10 yil gecti.hala istiyosan dusunelim dedi.dedi de sperm kalitesi dustugunden 3 yil tedavi gorduk.3 defa tup bebek yaptirdik.3 .cude tuttu

Ben de dogum yapali 8ayi gecti.. bana sorsan ben hic bisey yapmasak hani niye yapmadik yapmyoruz demem cunku isteksizlik var su an.. dogum sonrasi hormonlarim söndu,bebege adadim sadece kendimi sanirim..
Ama gel.gelelim ki esim cok rahatsiz bu durumdan. Kac kere kavga ettik. Anlayisli da davransa sonunda bikac hafta sonunda kavga eder halde bulduk kendimizi...
Yani diyecegim su,erkekte bitiyor is..
Eger isteseydi olurdu pekala da adetli yada musait olup olmadiginizi o an belirtirdiniz yani cok mu zor. 2yil oldu evleneli ben de bekarken derdim ki kendi kendime hep erkek isteynce mi olur,ben istersem olur derdim... ama evliligimde hadi diye teklif edemiyorum utaniyorum hep. Esim zaten teklife firsat birakmaz gerci..

Siz rahatsiniz cunku esinizde suregelen bir istek var.onun size isteksizligi baslarsa ve uzun surerse iste o zaman benim gibi hissedersiniz.siz su an esinizde sorun olmadigini biliyosunuz ve rahatsiniz.ben utana sikila 3 defa birlikte olmaya vesile oldum.ama cidden utaniyorum.adamda zerre istek yok.kendimi asagilanmis hissediyom

Evet niye oyle oluyor niye oyle hissediyoruz bilmiyorum .. ben smdiye kadar hic teklif etmedim degil. Evliligimin baslarinda biraz isve cilve o yone dogru goturdum isi ama.. hic bana.gore degil ne bliyim sonradan kotu hissettim sanki. O kaciyomus da ben zorlamisim gibi geldi... aslinda oyle bile olsa esit degil mi.iki taraf da,ben de zorlayabilirim erkek baski.kurabiliyosa cogunlukla.. Gerci bizde zorlamayla baskiyla olmaz oyle seyler. Genelde zorla olcagna istemyorum derim kavga ederiz o olur..
Esiniz begenmiyosa bebegin buyumesini beklemesin.beyfendi... smdi gitsin. Sizi de engellemis.olmasin.Eger istiyosaniz siz de kendi önunuze bakar,bebeginizle iyi gecinebilcek biriyle tekrar bi evlilik yaparsiniz belki..
Ama bosanmak da zor ..hele hele bir de tup bebek.yapmissiniz. Bu adam.icin miydi yani,okadar emek ,yipranma.. erkege gore bisey yok ki her yerde kadin yipraniyor eziliyor...
Ya cok uzucu bi durum..
Eger esinizi seviyorsaniz bu konuyla alakali bi doktora gitmeye ikna edin. Eger o da uzgunse size ettigi laflardan dolayi..eger cocukluk ettigini dusunuyosaniz...
Kurtarin evliliginizi derim ben bana kalsa... ama zorla da guzellik olmaz.. cocuk icin de sacma bi anne baba birlikteligindense ayri ama mutlu ana babalar daha iyidir heralde...

Okuzun onde gideniymis kocan kendinde sorun var bence sucu sana atiyor aklinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…