Birlikte olamama..evli bayanlar bakar misiniz

19 yasinda evlendim onla.15 senelik evliyiz

Aynen.fazlasini istemiyorum

Açıkçası sizde de bir aldatma eğilimi var gibi hissettim ben. Kendinize hakim olun ve bebeğiniz olduğunu unutmayın lütfen siz herşeyden önce bir annesiniz mutlu değilseniz herşeyi göze alıp boşanin sonrasında hayatınızı nasıl isterseniz öyle yaşarsınız.

Bence bu ISde bi is var, Hic bir Erkek 2 sene boyunca iliskiye girmemezlik yapmaz... hele de seni begenmemeye basladiysa...

hislerinizde yaniliyorsunuz.asla boyle birsey olamaz heleki yavrumdan sonra katiyen olamaz.once rabbime guvenip siginiyorum sonrada kendi irade gucume.yapsaydim defalarca yapar .bugun bu sorunumu burda yazmaz namussuz hayat icinde suruklenir giderdim.
A

Kesinlikle aşagılık kompleksinden başka bişey degil emin olun

Peki ne yapmaliyim

Bilemedim.. Konuşmayı denemişsiniz.
Takviye gıda teklif etmişsiniz .
Belki iyi bir cinsel terapist olsa gitseniz , ya da tek gidip nasıl davranmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.

Yakında devlet hastanelerinde olacak bu terapi deniliyordu . Şimdi ne aşamada bilmiyorum.

Guzel bi yol.bunu dusunememistim.bi terapiste gitsem iyi olacak.esim bunu istemiyor ama en azindan ben gidip nasil davranmam gerektigini ogrenmeliyim.tavsiyeniz icin tesekkurler

Esinizin ilk evliligi mi? 50 yasinda biri icin cok tecrubesiz bir konusma. Gercekten bu kadar zaman sizin musait olmanizi bekleyerek buyuk incelik (!) gostermis gibi...
Nezaketten de oldurebiliyor demek ki adamlar...
Anlasilir gibi degil... Sorun birlikte olamama degil. Kendisi istemiyor bu kadar basit bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…