- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.211
- 498
- Konu Sahibi katra212121
-
19 yasinda evlendim onla.15 senelik evliyizNe kadarlık evlisiniz ve nasıl evlendiniz merak ettim yani aranızda 15 yaş fark var baba kız gibiyiz demenize bozulmuştur muhtemelen. e adam 50 yaşında artık gücü isteği falan kalmamıştır kendi acizliginin acısını sizden çıkarmaya çalışıyor.
Aynen.fazlasini istemiyorumNedir bu rezillik anlamıyorum. Adam istediğini der kadın söyleyince olay olur. Sürekli alttan al sus pus hep böyle. Kadın olmak ne kadar zor. Kadının isteği sadece normal bir cinsel hayat ilgi alaka. Eşinize küfür edesim geldi susayim en iyisi
Kesinlikle sorun.hemde ne sorun.oysaki ne neseliydim bi zamanlar.benim guldugume o hulmedi.onun guldugune ben fransiz kaldimAradaki yaş farkı fazla olunca kaçınılmaz son... Bazen burada konu açıyorlar yaş farkı sorun olurmu diye buyrun işte..
Sagolun.sabrim ve ben bitiyoruzAdam yaşlı nerdeyse, andropoza girmiş bile olabilir, bilmiyorum nasıl kurtulur bu evlilik. Hakkınızda Hayırlısı olsun..
15 ay once dogum yaptim.gebelikle birlikte 24 ay boyunca esimle sadece 3 kez birlikte olduk o da benim teklifim uzerine.artik bu aksam farkindaysan baba kiz gibi olduk dedim.sorun sende.adetli misin musait misin ben bilemem senin teklif etmen lazim.kim yerimde olsa kari kiza gider dedi.ben de sinirlendim ayni sey benim icin de gecerli ama cocugumun hatirina boyle bisey asla yapmam dedim.bunun uzerine bugun tam da dusunuyodum ama sen boyle deyince zerre hevesim kalmadi hic istemiyorum seni .cocuk biraz buyusun bosanicam senle dedi.ben de buyumesini bekleme dedim.sonra cekti gitti.kim haksiz cok uzgunum
hislerinizde yaniliyorsunuz.asla boyle birsey olamaz heleki yavrumdan sonra katiyen olamaz.once rabbime guvenip siginiyorum sonrada kendi irade gucume.yapsaydim defalarca yapar .bugun bu sorunumu burda yazmaz namussuz hayat icinde suruklenir giderdim.Açıkçası sizde de bir aldatma eğilimi var gibi hissettim ben. Kendinize hakim olun ve bebeğiniz olduğunu unutmayın lütfen siz herşeyden önce bir annesiniz mutlu değilseniz herşeyi göze alıp boşanin sonrasında hayatınızı nasıl isterseniz öyle yaşarsınız.
Gecenlerde kiz kardesime ben onsuz yapamam artik biz kemiklesmisiz demis.bunu bana bikez soylemediYaş yetmişşş iş bitmişşş 50lik halinle nereye karı kıza gidiyorsun amcaaaa
Ne iğrenç bir herif orta yaş bunalımında diline vurmuş "karı kız" da bu sarkık 50lik amcayı bekliyordu zaten!
Siz 35 o 50 mi? Hastalığı falan olmasın cinsel problem? Yaşı varmış bayağı..
Peki ne yapmaliyim
Bilemedim.. Konuşmayı denemişsiniz.
Takviye gıda teklif etmişsiniz .
Belki iyi bir cinsel terapist olsa gitseniz , ya da tek gidip nasıl davranmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.
Yakında devlet hastanelerinde olacak bu terapi deniliyordu . Şimdi ne aşamada bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?