• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte olduğum insanın ailesinin mesleği

canım yorum yapanların çoğu paradan puldan okumuş olmaktan bahsetmiş bence bunlardan da önemli olan tek bişey var oda bir insanın görgülü olması... eğer görgülüyse (ki bu okumakla ya da parayla olacak birşey değil ) hiç bir sorun çıkmayacaktır.
annen biraz tepki vermiş olabilir ama hangimizin annesi özellikle evlilik konusunda tepki vermedi? oyuzden sen hiç merak etme acelede etme zamana bırak ailesini tanımaya çalış, görbak herşey yolunda gidecektir...

Nur_dan diğer konunu okudum da bence kafan karışık..
Hatta fazlasıyla karışık..
Bu çocuğa yazık etme çünkü o konudaki ifadelerine de bakarsak cidden fazla iyiniyetli biri.
Yazık olur .. Yazık olacak..
Boyuna takmışsın adamın kapıcı çocuğu olması ne ki?
Siz ailecek insanları ellerinde olmayan sebeplerden dolayı değerlendiriyorsunuz.
O konuyu okumasaydım annene hak vermediğine emin olacaktım ama ha kapıcı çocuğu olmak ha kısa boylu olmak..
manavdan karpuz seçilir gibi hayat arkadaşı seçilmez ki..
Çok üzüldüm çocuğa,Allah onun hakkında hayırlısını versin.
Bana ister kız ister kin duy.. Ama bu yazdıklarımı tüm kalbimle yazıyorum.
Hiç tanımadığım bir genç erkeğe üzüldüm.
Aynı şey kızların da başına geliyor burda karşı tarafı tefe koyuyorlar..
Bu iki yüzlülüğü anlamış değilim.(bu lafım sana değil)

işte böyle kapıcılık mesleğini küçük gören, eve temizliğa giden hanımları küçük düşüren diziler olunca insanların bilinç altına tü kaka diye yerleşiyor. anneniz dizilerden etkilnemiş galiba ben anneme bu tür dizileri izlettirmiyorum.çünkü amaç belli toplumun çoğu bu şekilde geçimini sağlıyor ve toplumu küçük düşürüyorlar...

bence anneniz inşallah hatasını anlayacaktır. noldum değil nolacağım demeli. ben bu söze çok inanırım

Bende mafya sandım cocugun ailesini:37:

yok artık o kadarda değildir herhalde...yani başlıkta kız yazmış işte ailesinin mesleği diye..ee mafya diye yada mafyacılık adı altında meslekmi var????yani nasl böyle fikir üretebildiniz şaşırdım açıkcası..başlığı açan o kadar anlaşılmıcak cümleler seçmemişki..sadece annesinin kendisine doğru gelen fikirlerini kızıyla paylaşmış..ne dışlama ne başka şey olmuş..mafya tuhafıma gitti ondan..

babanız fabrikatör mü? aranzda uçurumlar falan yokki.onlar da trziymiş.adam hırsz değil asz değil bu ne ayol kimseyi beğenmz olduk

Back
X