- Konu Sahibi DegisikRuhHali
yorum yapmak ıstedım ama ıcımden gelmedı,demınden berı yazıp sılıyorum,hayatı dızılerden ogrenen bır mantıga sahıp annenızın fıkırlerıyle hareket edersınız cok uzulursunuz cok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiki öyle bir annem yok
iyiki yok şükür ki benim biricik annemmm !! nasıl anneme sevgliimin ailesi için laf söyletmediysem annemede burda laf söyletecek değilim. benim istediğim evlilik aşamasında aileler arasında sorun yaşanırmı diyeydi anneme laf söyleyin diye değil !!!![]()
Bir KAPICI KIZI olarak!
Cevap yazmak istedim ama yazacak birşey bulamadım...
Annenize de öyle ters birşey diyecek değilim.İlla ki oda durumu iyi olan bir aileye vermek istemiştir kızını.İşte elalem ne der düşüncesi.Ama sizin evleneceğiniz kişi KAPICI değil...
Biri ne iş yapıyor,kimdir,nedir diye sorduğunda "Babası Kapıcı" diye cevap verme zorunluluğunuz yok...
Sevdiğiniz çocuk annenizin bu düşüncesini bilmezse çok iyi olur...
Ne demek ya uyuşamayız,boşver sen o işi ne kadar ayıp...Siz çok mu zenginsiniz ki Allahın kulunu beğenmiyorsunuz...Dilerim Allahtan işiniz olmaz inşallah acırım o çocukla ailesine.Aileniz burnu havadayken asla birlikte olamazsınız ki inşallah da olmaz kusura bakma....İnsan ne oldum değil;ne olucam demeli.....!!!
şuan okadar ama okadar kızgınım ki ağzımdan kötü bir söz çıkmasın diye kendimi tutorum yazdıklarımı silip duruyorum. bukadar kötü kalpli, acımasız insanlara dicek söz bulamıyorum. tek diceğiim Allah benim için kötü birşey dileyenin başına aynısnı versin. ben erkek ardakşımı seviorum ve ailesini küçük falanda görmüyorum. kalkıpta hangi akla hizmet işllah işiniz olmaz diyebilirsiniz ki. yorum yapmak istiyorsanız önce yaptığım tüm yorumları dikkatlice okuyun sonra yazın. yoksada yürüyün gidin işinizeee