• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte olduğum insanın ailesinin mesleği

Gocunacak bişey yok niye celalleniyosun ki....Küçük görmüyosunuz da ondan mı buraya bunları yazıyosunuz...Hırsız değil,katil değil adam alnının akıyla çalışıyor..Böyle bir konu acman saçma bir kere annesi beğenmemiş demiş olmaz falan da filan..Kimin hakkında ne düşünüyosanız Allah size 1000 katını versin hadi selametle yürüü

iyide bu kızcağız küçük görmüyor ki.annesi baştan söylemiş böyle böyle.sonrada yumuşar gibi olmuş..

Canim ,

siz annenizle oturup konusun, hemen on yargili olmamasi gerektigini, sevdiginiz adamla aranizdaki bagi anlatmayi deneyin..
ortama herhangi resmiyet sokmadan(nisan ,soz) karsilikli bi kac gorusme ayarlayin iki aile arasinda, zaten annenizin ,sevdiginiz adamin ailesinin isinden dolayi bu tepkiyi verdigini sanmiyorum, kulturel bi ucurum olmasindan endiselenmis olabilir.Makul bi sekilde yaklasip, tanisirsa fikirlerinin degisecegini dusunuyorum, sonucta sevdiginiz adami yetistiren, buyuten insanlar onlar, sevdiginiz adamdaki ,sevdiginiz ozellikleri ona asilayanlar onlar ..

Ins. olumlu sonuc alirsaniz, ama annenizede hak verin , annelere kalsa cocuklarini bi peri masalinin icinde bir prensle evlendirmek isterler..

Gocunacak bişey yok niye celalleniyosun ki....Küçük görmüyosunuz da ondan mı buraya bunları yazıyosunuz...Hırsız değil,katil değil adam alnının akıyla çalışıyor..Böyle bir konu acman saçma bir kere annesi beğenmemiş demiş olmaz falan da filan..Kimin hakkında ne düşünüyosanız Allah size 1000 katını versin hadi selametle yürüü

okuduğunu idrak edemeyen insanlara yüz kere aynı şeyleri yazıp yorulmak anlamsız. dicem ki sevgilimin ailesini küçük gördüğümü belirttiğim yada beğenmediğimi söylediğim bir yazımız bulun bulamıcaksınız mahçup olcaksınız yazdıklarınızdan. Elli kere yazmışım böyle bir aileyle gurur duyulur diye hala saçma sapan ağzımdan çıkmayan şeyler yazıp duruyorsunuz. umarım son yorumunuz olur eğer cvp yazacaksanız da lütfen benim onun ailesiyle ilgili yazdığım en ufak olumsuz birşey varsa onu bulup öyle yazın.

canim arkadasim bence sen admine yaz yorumlara kapatsin bu konuyu..
baksana millet cosmus.. agzi olan konusuyo..
takma sen bunlari

canim arkadasim bence sen admine yaz yorumlara kapatsin bu konuyu..
baksana millet cosmus.. agzi olan konusuyo..
takma sen bunlari

kapatılmasını istedim zaten umarım en kısa sürede kapanır. ama şunuda anladım ki burda konu açmaya gelmiyor iyi birşeyde yazsan içi fesat olan bazıları hiç söylenmemiş şeyleri söylemişim gibi üstüme gelebiliyor. sağol canım takmıorum şuan çünkü ben ne istediğimi biliorum ve duygularımdan eminim. o yorumları yazanlarında ne düşündüğü umrumda değil.

kapatılmasını istedim zaten umarım en kısa sürede kapanır. ama şunuda anladım ki burda konu açmaya gelmiyor iyi birşeyde yazsan içi fesat olan bazıları hiç söylenmemiş şeyleri söylemişim gibi üstüme gelebiliyor. sağol canım takmıorum şuan çünkü ben ne istediğimi biliorum ve duygularımdan eminim. o yorumları yazanlarında ne düşündüğü umrumda değil.

Çok ama çok haklısın canım.Konu açmaya,fikir almaya korkar oldum bazıları yüzünden..Bende açmştım erkek arkdaşım okumak istemiyo diye bi konu aman efendm sen utanıyosun ondn bilmem ne..!dediğin gibi söylemediğim,yapmadığımız şeylerle suçluyolar..nasıl mantık bu anlamadım..yazdğına cevap verincede kaldıramıcksan olumlu,olumsuz eleştiriyi açma konu diyolar..iğneleyici eleştirilernzle kalın,yazmayın.!

Son düzenleme:

HI HI aynen öyle.. cok bilmisler geliyo konuyu dagitiyo gidiyo bide üste cikiyo ...
deli oluyorum okurken...

İnsan yoruma açık konu açtığında kötü yorumları (Kötüden kastım eleştiri illaki olabilir ancak bunun boyutunu kaçırmak,suçlu dahi olunsa bunu sivri bir dille yansıtmak vs...) gözardı edip ne dediğini bilen,düşünerek yazılmış mesajlara cevap vermek istese de yinede morali bozulabiliyor tabii...

Öff,ne uzun bir cümle oldu,anlayan parmak kaldırsın :))

Bence konuyu kilitlet arkadaşım.
Umarım sorunsuz bir ilişki yaşarsınız,ki bu sorun edilecek bir durum olmamalı...

Hadi kal sağlıcakla :80:

Çok ama çok haklısın canım.Konu açmaya,fikir almaya korkar oldum bazıları yüzünden..Bende açmştım erkek arkdaşım okumak istemiyo diye bi konu aman efendm sen utanıyosun ondn bilmem ne..!dediğin gibi söylemediğim,yapmadığımız şeylerle suçluyolar..nasıl mantık bu anlamadım..yazdğına cevap verincede kaldıramıcksan olumlu,olumsuz eleştiriyi açma konu diyolar..iğneleyici eleştirilernzle kalın..!

hayır ben onu ne zaman yazmışım dediğimde birdaha kişiden ya cevap gelmiyor yada yazdığımın cevabı olmuyor. madem öyle birşey yazacaksan arkasında duracaksın. ben erkek arkdaşımla gurur duyuyorum ki ne kdar zengi aile çocukları var ite kaka okuyor yada okuyamıyor yada okusada adam olmuyor ama erkek arkdaşım zorluklar içinde okumuş ve ailesinin mesleğini en başından söyleyen bir insan. ailesinin yaptığı işten utanıp saklayan bir sürü insan var. üstelik aileside nekdar gurur duyulacak insanlarki para yok o yok bu yok demeyip sonunda kadar arkalarında olup okutmuşlar çocuklarını. annem yanlış düşündü bunu kabul ediyorum zaten gereken şeyleri söyledim anneme. ama annemle ters düştük bir konuda diye düşman mı olayım annem o benim her düşüncesine saygım var. ama evlilikle ilgili kararı vercek olan kişi benim. ve ben sevdiğim insandan ortada sebep yokkken ayrılmam. bütün sayfalardır bunları yazdım durdum. hayır ben mi ifade edemiyorum kendimi acaba yoksa insanlar gerçekten bukdar kötü ve acımasızmı?

Ciidden bende sonuna kadar okuyamadım..Sonucta işi gücü var adam mühendis olmus ailesi deger verip okutmuş. Bu sorunmudur yaaa insanlar bulamazken iyi birilerini sizde bulmusken tepmeyin derim cok üüzlürsünzz sorun die yazdıgınız sey cok kücük bi durum hatta boş mesele..

Son düzenleme:
Diger konunuzuda istek üzerine kapattrmsssınız madem sevmiyorsunuz olumsuz eleştri konu acmayın yani. Burda huyları,zevkleri birbirinden farklı kac kadın var hepsi size iyi şeyler diyecek degil.

Diger konunuzuda istek üzerine kapattrmsssınız madem sevmiyorsunuz olumsuz eleştri konu acmayın yani. Burda huyları,zevkleri birbirinden farklı kac kadın var hepsi size iyi şeyler diyecek degil.

sayfalarin hepsini okumadiginizi düsünüyorum.. arkadas gayet yorumlara acik cevaplar verdi ama bazi arkadaslar annesini asaglayarak cevaplar verdi..
konu sahibinin kendisini kötülüyerek falan... o nedenle kapatilmasini dogru buldu...
bazi arkadaslar yorumlarin dozunu biraz kacirdigi icin

bu lafta burda moda heralde herkesin dilinde eleştiri kaldırmıyorsanız konu açmayın lafı.. eleştiri tabikide olacak nie açtım bu konuyu fikirlerinizi almak için. ama iş benim ağzımdan çıkmayan lafları söylemişim gibi yazıp üstüne hakaretvari laflar ediliyorsa onlara bırakında dicek 2 çift lafım olsun. kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok. eleştirininde seviyesi vardır. o seviyeyi ayarlayamayan insanlara sözüm. onun dışında yapılan hiçbir eleştiriye lafım yok. eleştiri yapacak kişi benim yazdıklarım üzerinden eleştiri yapsın kafasında kurup böyle demek istedin diye düşünüp yapmasın yorum.

sayfalarin hepsini okumadiginizi düsünüyorum.. arkadas gayet yorumlara acik cevaplar verdi ama bazi arkadaslar annesini asaglayarak cevaplar verdi..
konu sahibinin kendisini kötülüyerek falan... o nedenle kapatilmasini dogru buldu...
bazi arkadaslar yorumlarin dozunu biraz kacirdigi icin[/QU

Tabi sayfalarca oturup bakmadım ama anneye hakaret varsa olmaz tbi..

bu lafta burda moda heralde herkesin dilinde eleştiri kaldırmıyorsanız konu açmayın lafı.. eleştiri tabikide olacak nie açtım bu konuyu fikirlerinizi almak için. ama iş benim ağzımdan çıkmayan lafları söylemişim gibi yazıp üstüne hakaretvari laflar ediliyorsa onlara bırakında dicek 2 çift lafım olsun. kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok. eleştirininde seviyesi vardır. o seviyeyi ayarlayamayan insanlara sözüm. onun dışında yapılan hiçbir eleştiriye lafım yok. eleştiri yapacak kişi benim yazdıklarım üzerinden eleştiri yapsın kafasında kurup böyle demek istedin diye düşünüp yapmasın yorum.

Kusura bakma ozaman ben annene hakaretleri fln görmedm sadece fevri davrandıgını dicektim. Bu konudada fikrim belli bunlar sorun edilcek şeyler deil.. kapınızı kapattıgınzda eşin ve sen kalacaksın. ikinzn egiitm dereceleri önemli bence.. Mutluluklar umarım çözersnz..

Canım,benim kayınpederim sinir hastası(kafayı üşütmüş yani)ilk zamanlar çok kafama takıyodum millet ne der diye düşünüyodum ama şimdi hiç birşey umrumda değil.Diyorum ki sağlam aklı başında biri olsaydı da ya kötü biri olsaydı ondan çekseydim ne olacaktı hiç olmazsa artık diyorum ki ne zararı var bana ne faydası...2 yıllık evliyim evime bile şuana kadar 1 kez geldi...Milletin ne dediği umrunda olmasın bence canım sen kendi aldığın kişiye bak ama tabi ki ailesini de tanımakta nasıl insan olduğunu bilmende fayda var.

bazi arkadaslar yorumlarin dozunu biraz kacirdigi icin[/QU

Tabi sayfalarca oturup bakmadım ama anneye hakaret varsa olmaz tbi..

biri kalkmış iyiki böyle annem yok demiş. ayıp yaa utanır insan bunu yazarken. düşüncem ters düştü diye ne hakla böyle birşey söylenir annedir bu hiçmi hakkı yok üstümdede iiki böyle annem yok diye yazabiliyor bazı insanlar. biride kalkmış küçük görmüşsünüz işllah işiniz olmaz ayrılırsınız yazmış. sevdiğim insandan nie ayrılıyım üstelik benim kimseyi küçük gördüğümde yok. bu eleştirilere bütün kızgınlığım yoksa tabiki fikir almak için açılan bir konuda herkes düşüncesini yazacak.

biri kalkmış iyiki böyle annem yok demiş. ayıp yaa utanır insan bunu yazarken. düşüncem ters düştü diye ne hakla böyle birşey söylenir annedir bu hiçmi hakkı yok üstümdede iiki böyle annem yok diye yazabiliyor bazı insanlar. biride kalkmış küçük görmüşsünüz işllah işiniz olmaz ayrılırsınız yazmış. sevdiğim insandan nie ayrılıyım üstelik benim kimseyi küçük gördüğümde yok. bu eleştirilere bütün kızgınlığım yoksa tabiki fikir almak için açılan bir konuda herkes düşüncesini yazacak.

iste onu demek istedim ya.. böyle anlamsiz anlamsiz patavatsizca yorumlar beni deli ediyo.. okurken böyle kuduruyorum resmen ya.. heleki konu sahibi olsam nolurdu düsünemiyorum..
annedir ya.. tabiki bisey söylicek.. bi yorumumda daha yazmistim cok normal seyler bunlar.. o yorumlari yapan kizlarida canlandirabiliyorum gözümde....

hayır ben onu ne zaman yazmışım dediğimde birdaha kişiden ya cevap gelmiyor yada yazdığımın cevabı olmuyor. madem öyle birşey yazacaksan arkasında duracaksın. ben erkek arkdaşımla gurur duyuyorum ki ne kdar zengi aile çocukları var ite kaka okuyor yada okuyamıyor yada okusada adam olmuyor ama erkek arkdaşım zorluklar içinde okumuş ve ailesinin mesleğini en başından söyleyen bir insan. ailesinin yaptığı işten utanıp saklayan bir sürü insan var. üstelik aileside nekdar gurur duyulacak insanlarki para yok o yok bu yok demeyip sonunda kadar arkalarında olup okutmuşlar çocuklarını. annem yanlış düşündü bunu kabul ediyorum zaten gereken şeyleri söyledim anneme. ama annemle ters düştük bir konuda diye düşman mı olayım annem o benim her düşüncesine saygım var. ama evlilikle ilgili kararı vercek olan kişi benim. ve ben sevdiğim insandan ortada sebep yokkken ayrılmam. bütün sayfalardır bunları yazdım durdum. hayır ben mi ifade edemiyorum kendimi acaba yoksa insanlar gerçekten bukdar kötü ve acımasızmı?

Anlamıyolar canım,boşver gitsin..kapattır konunuda..en iyisi..

Back
X