Canım ben seni de aileni de anlıyorum keşke böyle olmasaydı ama hepimiz gençlikte hata yapabiliyoruz önemli olan ders almak. sonuçta yine ailen arkanda çok şükür ille evlenmelisin dememişler öğrendiklerinde. Sen bundan sonrasını düşün polisten uzaklaştırma talep et inşallah uzatmaz eski nişanlın. Ailenle zamanla bu günleri aşarsınız sabırlı ol yeter ki bu insan önce hayatınızdan tam olarak çıksın.Şu yorumlarda beni bi tek siz anladınız yemin ederim, benim çok şükür mesleğim var ailem her daim arkamda burda mektup konusunu açtım herkes gitme alma dediler bende almadım, çıkarmış koymuş göz önüne, bilerek konuyu yazmış oraya, ne kadar ailem arkamda dahi olsu bi çok konuda mantıklı dahi olsa sonuç olarak biz doğulu bi aileyiz bu konudaki hasasiyetlerini değiştiremem yine benim için endişeleniyorlar yarın birgün yuva kurmayacakmisin evleneceğin kişi senin yüzüne vurmazmi hiç bunları dediler,babam karşımda çocuk gibi ağladı. Şuan ne yapacağımı bilmiyorum inanın çok kötü şeyler yaşıyorum son 1 aydır, bi pislikten kurtuldum derken kurtulamama üstüne depremler yakamı bırakmayan aşağılık bi herif benim cahilliklerim, ailemin diktircez deyip durması gerçekten Allah sonumu hayır etsin artık bu şehirde yasayamam bi kez daha anladım bu adam nasıl peşimi bırakacak yoksa
Namus bir zar mı?Diktirince namusun(!) geri mi geliyormus ?
Körler sağırlar birbirini ağırlar. Öyle isteyen adama böyle uyanık aile.Hangi enayiye kaktıracaklar sizi sonra kim bilir?
Eski nişanlısına tehdit ve özel hayatı deşifre etme varKim kime ?
Atıyor hic bir dogulu bir adam diktir demez ve bilmezde diktirmeyiAnneniz diktirmek demiştir tamam peki babanız da mi bunu onayladı nerden bilecek adam dikimi
Şu yorumlarda beni bi tek siz anladınız yemin ederim, benim çok şükür mesleğim var ailem her daim arkamda burda mektup konusunu açtım herkes gitme alma dediler bende almadım, çıkarmış koymuş göz önüne, bilerek konuyu yazmış oraya, ne kadar ailem arkamda dahi olsu bi çok konuda mantıklı dahi olsa sonuç olarak biz doğulu bi aileyiz bu konudaki hasasiyetlerini değiştiremem yine benim için endişeleniyorlar yarın birgün yuva kurmayacakmisin evleneceğin kişi senin yüzüne vurmazmi hiç bunları dediler,babam karşımda çocuk gibi ağladı. Şuan ne yapacağımı bilmiyorum inanın çok kötü şeyler yaşıyorum son 1 aydır, bi pislikten kurtuldum derken kurtulamama üstüne depremler yakamı bırakmayan aşağılık bi herif benim cahilliklerim, ailemin diktircez deyip durması gerçekten Allah sonumu hayır etsin artık bu şehirde yasayamam bi kez daha anladım bu adam nasıl peşimi bırakacak yoksa
Ne biçim aile öyle oEski konumu bilenler bilir mektup meselesini, almış mektubu yerinden duvarın üstüne koymuş ailem gördü aldı ve olanlar oldu aşağılık pislik yazmış herşeyi sen benimle birlikte oldun şöyle böyle, bende gizlemedim evet dedim ve diktirecez diyolar seni ona vermeyeceğiz diyolar, aşağılık pislik geleceğimizi kendi ellerinle mahvetme sen benim namusumsun kara toprağa girerim seni birakmam yazmış
Ben herhangi bir ailenin bunu dediğini düşünemiyorum. Ya dediğiniz gibi çok sert tepki verir aileler yada normal karşılar. Evden atanı da olur vs vs vs ama hadi diktirelim diyeni ilk defa duyuyorum..Bir doğulu olarak söylüyorum; Doğuda aileler ‘diktirelim’ demezler, öldürürler. ( Tabiki yanlış, ailem duyarsa öldürürler doğuluyuz,
o yüzden diktirmek zorundayım deseniz hadi biraz empati kurardık da tuhaf geldi bu dediğiniz )
Ya da Bekareti ‘doğulu sevgilim için diktirdim’ deseniz inanırdım daBu ailece dolandırcılık
Doğuda kendini polis asker diye tanıtıp dolandıran bir köy varmış herkes bu işi yapıyormuş o köyden misiniz ?
Şu konuları açıyorsunuz kimden bahsettiğiniz bile belli olmuyor,sanki 7/24 forumda takılıp tüm konularınızı okumuş olmalıymışız gibi.Eski konumu bilenler bilir mektup meselesini, almış mektubu yerinden duvarın üstüne koymuş ailem gördü aldı ve olanlar oldu aşağılık pislik yazmış herşeyi sen benimle birlikte oldun şöyle böyle, bende gizlemedim evet dedim ve diktirecez diyolar seni ona vermeyeceğiz diyolar, aşağılık pislik geleceğimizi kendi ellerinle mahvetme sen benim namusumsun kara toprağa girerim seni birakmam yazmış
Gerçek olmayacağına inanamayacağım kadar pislik bir hikaye..Eski konumu bilenler bilir mektup meselesini, almış mektubu yerinden duvarın üstüne koymuş ailem gördü aldı ve olanlar oldu aşağılık pislik yazmış herşeyi sen benimle birlikte oldun şöyle böyle, bende gizlemedim evet dedim ve diktirecez diyolar seni ona vermeyeceğiz diyolar, aşağılık pislik geleceğimizi kendi ellerinle mahvetme sen benim namusumsun kara toprağa girerim seni birakmam yazmış
Gerçek olmayacağına inanamayacağım kadar pislik bir hikaye..
Annemle konuştum diktirmem dedim 24 yaşımdayım bundan sonrası evleneceğim kişi ile benim aramda dedim, oda ben senin için tekrar sıkıntılar yaşama diye dedi, ben eski nişanlımla ili kez birlikte olduğumda hiç kan gelmedi. Benim esnek büyük ihtimalle o zamanda gelmedi dedim yine gelmez dedim belkide kızlığım bile bozulmamıştir çünkü hiç kan olmadıKonu sahibi son gelişme ne,diktirdiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?