Birlikte olduğumu öğrendi ailem diktireceklermis

Canım ben seni de aileni de anlıyorum keşke böyle olmasaydı ama hepimiz gençlikte hata yapabiliyoruz önemli olan ders almak. sonuçta yine ailen arkanda çok şükür ille evlenmelisin dememişler öğrendiklerinde. Sen bundan sonrasını düşün polisten uzaklaştırma talep et inşallah uzatmaz eski nişanlın. Ailenle zamanla bu günleri aşarsınız sabırlı ol yeter ki bu insan önce hayatınızdan tam olarak çıksın.

Bu zamanda hala böyle düşünülüyor olması acı olsa dahi maalesef ülkenin gerçeği bu. Hala kadınlar namus diye öldürülüyor. Sizin aileniz en azından bir şekilde yanınızda olmuş o bile bazıları için o kadar imkansız ki. Diktirmek konusu bence yalan söylemek gibi ama o kişinin kendi bileceği iş.

Bir doğulu olarak söylüyorum; Doğuda aileler ‘diktirelim’ demezler, öldürürler. ( Tabiki yanlış, ailem duyarsa öldürürler doğuluyuz,
o yüzden diktirmek zorundayım deseniz hadi biraz empati kurardık da tuhaf geldi bu dediğiniz )

Ya da Bekareti ‘doğulu sevgilim için diktirdim’ deseniz inanırdım da Bu ailece dolandırcılık

Doğuda kendini polis asker diye tanıtıp dolandıran bir köy varmış herkes bu işi yapıyormuş o köyden misiniz ?

Ne biçim aile öyle o

Ben herhangi bir ailenin bunu dediğini düşünemiyorum. Ya dediğiniz gibi çok sert tepki verir aileler yada normal karşılar. Evden atanı da olur vs vs vs ama hadi diktirelim diyeni ilk defa duyuyorum..

Ailenizin diktirmeye hakkı olan tek şey, belki çeyiziniz için pike takımı, yastık-yorgandır.
Ötesi insanlık suçudur.
Böyle davranıp kendi namuslarını temizleyip, kızımız bakire diye ahlak dağıtacaklar muhtemelen ve ilerideki eşinizi de aptal yerine koyacaksınız. Nitelikli dolandırıcılık bunun adı.
Aileniz de suça hem ortak, hem faili.
Her gün birileri için utanıyoruz, bugün de size nasipmiş.

Erkeklerin kadınlarla istediği her şeyi yaşayıp üstüne bakire kadın istemeleri ne kadar büyük bir ahlaksızlıksa kadınların da erkekleri ben bakireyim diye kandırmaları aynı oranda büyük bir ahlaksızlık. Yalancı biriyle olmak kimse istemez.

Şu konuları açıyorsunuz kimden bahsettiğiniz bile belli olmuyor,sanki 7/24 forumda takılıp tüm konularınızı okumuş olmalıymışız gibi.
Konuya yorum yapmıyorum böyle olunca,size de yapmayacağım haliyle.

diktirince ne olacak? ileride evlendiğin adama karşı tüm aile rol mü yapacaksınız?
dolandırıcılık gırla.
bunun yerine zihniyeti sizden farklı biriyle evlenirsiniz. bekareti de sizin sevginizin önüne koymamış olur.
emin olun var öyle adamlar yani.

Gerçek olmayacağına inanamayacağım kadar pislik bir hikaye..

Gerçek olmayacağına inanamayacağım kadar pislik bir hikaye..

Ekşi de kapandı belki bi ekşiboydur kim bilir.Kadın taklidi yapan erkek üyeler zaten bodoşlama cinsellikten gidiyor kk ya amacına ulaşmak için, bana da saçma geldi, bir de bu zamanda mektup ? Dumanla haberleşsin en iyisi

Konu sahibi son gelişme ne,diktirdiniz mi?

Konu sahibi son gelişme ne,diktirdiniz mi?
Annemle konuştum diktirmem dedim 24 yaşımdayım bundan sonrası evleneceğim kişi ile benim aramda dedim, oda ben senin için tekrar sıkıntılar yaşama diye dedi, ben eski nişanlımla ili kez birlikte olduğumda hiç kan gelmedi. Benim esnek büyük ihtimalle o zamanda gelmedi dedim yine gelmez dedim belkide kızlığım bile bozulmamıştir çünkü hiç kan olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…