Birlikte olduğunuz kişi hpv geçirdiğini söylemese ?

linç yemeye geldim hanımlar
hpv pozitif çıktım ve eşimden geçti biliyorum çünkü benden önce yaşadığı ilişkiler vardı. test yaptırdım sonucun pozitif geleceğini biliyordum ama tipini merak ettim ve tip 87 yani düşük riskli
dr umla konuştum kolposkopi yapılması gerekiyor dedi ama hpv öncesindeki smear testim temiz çıktı.
şimdi dünyamı karartıp aman allahım kanser olacam diye gezerek stresten mi kanser olayım yoksa kontrolü olarak yaşayıp tedbir mi alayım.
aşı mutlaka yaptıracağım ve düzenli kontrole gideceğim.
şu an benim için en zoru gebelik düşünüyorum ve normal doğum yapamamak kısmı olacak.
evet linçleri bekliyorum
yapmanız gerekenleri yapmışsınız ve yapıyorsunuz linç değil örnek durum bu :) geçmiş olsun kimse böyle bir duruma düşmek istemez heleki eş den dolayı ama dediğiniz gibi karalar bağlamak değil de ne yapmanız gerekiyorsa onları yapmak lazım.

Benim çok yakın bi arkadaşım da tinder dan bulduğu biriyle apart otele gitti bakireydi sadece sürtündük dedi yapsa falan söylerdi saklamıyordu öyle şeyleri neyse biz işte bak mal mal işler yapıyosun tanımağın adamlarla görüşme falan tabi seçicilik yapıyodu yüzü ve işi iyi kişilerle görüşüyordu sonra aradan zaman geçti pat geldi bu arkadaşım genitalımde siğiller çıktı mahvoldum bittim diye ağladı sonra yaktırdı ama hala ara ara çıkıyorlar sanırım 😒 sürtünme yoluyla bile bulaşıyor bu iğrenç hastalık konu sahibesi sinirlenmekte o kadar haklı ki çok üzüldüm 😞
Surtunme yoluyla bile mi? T3mas var tabi ki bulasacak. Prezervatifle bile bulasan bir hastalik bu.

Merhabalar fikrinizi almak istiyorum arkadaşlar
Birlikte olduğunuz kişi size daha önceden hpv virüsü geçirdiğini paylaşmasa ve bunu tesadüfen siz farkettiğinizde çok eskiden böyle bişey olduğunu ama doktor zamanında onu bu konu hakkında çok bilgilendirmediği için ciddi bi mesele olarak üstünde durmadığını söylese tepkiniz ne olurdu ? Kesinlikle kötü bir niyetinin olmadığını söyleyip çok fazla ağladı etti bende bunun üzerine herşeyi bitirdim bu konu haricinde aramızda her şey çok iyi gidiyordu , bile isteye bana böyle bir zarar vermek istemeyeceğini söylüyor sürekli bu arada 2018 yılında olmuş böyle bir olay fakat yaktırma işlemi yaptıktan sonra 4 ay önce yeniden çıkmış o da et beni diye üzerinde durmadığını söylüyor. Tepkiniz ne olurdu ?
Asla inanmadım adamın dürüstlüğüne. Artık utandı mı, duyulur etrafa rezil olurum diye mi düşündü, yoksa sizi kaybetmek mi istemedi bilmiyorum ama sizin iyiliğinizi düşünmediği kesin. Ben olsam bir daha asla ve asla muhatap olmam, muayene olun bence ne olur ne olmaz size de bulaşmış olabilir, bulaştıysa ben olsam maddi manevi tazminat davası açardım valla… Okurken çok sinirlendim adama.

linç yemeye geldim hanımlar
hpv pozitif çıktım ve eşimden geçti biliyorum çünkü benden önce yaşadığı ilişkiler vardı. test yaptırdım sonucun pozitif geleceğini biliyordum ama tipini merak ettim ve tip 87 yani düşük riskli
dr umla konuştum kolposkopi yapılması gerekiyor dedi ama hpv öncesindeki smear testim temiz çıktı.
şimdi dünyamı karartıp aman allahım kanser olacam diye gezerek stresten mi kanser olayım yoksa kontrolü olarak yaşayıp tedbir mi alayım.
aşı mutlaka yaptıracağım ve düzenli kontrole gideceğim.
şu an benim için en zoru gebelik düşünüyorum ve normal doğum yapamamak kısmı olacak.
evet linçleri bekliyorum
linç edilecek ne var ki yazdığınızda.çok geçmiş olsun tedavinizi aksatmayın bağışıklığı güçlendirecek besinler ve vitaminler alın.geçen hafta bir film izledim bohemian rhapsody .freddy mercury nin hayatı quenn grubundan.aids ten vefat ettti.ona bile yaşantısından dolayı oldu iyi oldu denilebilir mi?hastalıklar hepimiz için güçlü olup çaresine tedavisine bakacağız

Birlikte olduğunuz kişi size daha önceden hpv virüsü geçirdiğini paylaşmasa ve bunu tesadüfen siz farkettiğinizde çok eskiden böyle bişey olduğunu ama doktor zamanında onu bu konu hakkında çok bilgilendirmediği için ciddi bi mesele olarak üstünde durmadığını söylese tepkiniz ne olurdu ? Kesinlikle kötü bir niyetinin olmadığını söyleyip çok fazla ağladı etti bende bunun üzerine herşeyi bitirdim bu konu haricinde aramızda her şey çok iyi gidiyordu , bile isteye bana böyle bir zarar vermek istemeyeceğini söylüyor sürekli bu arada 2018 yılında olmuş böyle bir olay fakat yaktırma işlemi yaptıktan sonra 4 ay önce yeniden çıkmış o da et beni diye üzerinde durmadığını söylüyor. Tepkiniz ne olurdu ?
Benim başıma geldi. Hatta söylemedi. Siğil et beni tarzı şeyler görünce söledim. Sallamadı. O zamanlarda bilinçli değilim falan. Sonra siğilimsi şeyler çıkmaya başladı bendede(ondan ayrıldıktan sonra) Dr ye gittim. Smear testi yapıldı biyopsi yapıldı. Siğiller kendinden geçti. Ama çıkabiliyormuş tekrardan. Neyse 3-4 etken çıktı sonuçlarda.yıllık kontrol altındayım malesef. İlerleme durumuna göre işlem yapılcak. Terkettikten sonra, biriyle evlendi. Evlendiği kızada bulaştırmış. O kızda benim durumumda kontrol altında. Erkekliklerine b.k sürdürmezler ama insan sağlığıyla oynamak işlerine gelir. Şimdi demem oki iyi niyet oldunu sanmıyorum. Kendilerinin zoruna gidiyo kontrole gitmek yada kondom kullanmak. Ayrıca DR konusundada yalan söylemiş. Sonuçların kayıt altına alınıo. Bu işle görevli hemşireler vs var. Mütemadiyen arıyolar. Devlette tedavini görmüosan, özelde yaptırdığın işlemlerin takibini bildirmeni istiyolar. Ben defalarca defalarca aranıldım(özel muayenede herşeyimi yaptırdım. Biyopsi dahil) gelişmeleri süreci devamlı takipliyolar. Yok DR düşmemişte peşine yok bilmem ne; YERSEN..

Son düzenleme:
Benim başıma geldi. Hatta söylemedi. Siğil et beni tarzı şeyler görünce söledim. Sallamadı. O zamanlarda bilinçli değilim falan. Sonra siğilimsi şeyler çıkmaya başladı bendede(ondan ayrıldıktan sonra) Dr ye gittim. Smear testi yapıldı biyopsi yapıldı. Siğiller kendinden geçti. Ama çıkabiliyormuş tekrardan. Neyse 3-4 etken çıktı sonuçlarda.yıllık kontrol altındayım malesef. İlerleme durumuna göre işlem yapılcak. Terkettikten sonra, biriyle evlendi. Evlendiği kızada bulaştırmış. O kızda benim durumumda kontrol altında. Erkekliklerine b.k sürdürmezler ama insan sağlığıyla oynamak işlerine gelir. Şimdi demem oki iyi niyet oldunu sanmıyorum. Kendilerinin zoruna gelio kontrole gitmek yada kondom kullanmak
keşke bu tür durumlarda erkeğe kadına bilerek zarar vermekten tazminat davası açılabilirse yüklüce.o zaman en baştan durumlarını söylemek zorunda kalırlar.kabul edip etmemek de kadına bağlı olur.diğer türlüsü adilik

keşke bu tür durumlarda erkeğe kadına bilerek zarar vermekten tazminat davası açılabilirse yüklüce.o zaman en baştan durumlarını söylemek zorunda kalırlar.kabul edip etmemek de kadına bağlı olur.diğer türlüsü adilik
Bakın ne buldum

Bu yapılanın adı yok zaten. Erkekler için değil kadınlar için tehlikeli ya; kendileri için tehlikeli olsa böylemi olur?can havliyle koştur koştur DR ye giderler.. vebali büyük..hakkımı helal etmiyorum..

f.b denen ilişkilere bu sebepten de karşıyım işte.uzun vadeli sevgili ya da eşten geçme şansı 300 de 500 de bir se f.b de 10 da bire düşebilir.

F.b. İlişkilerini hiç anlamıyorum zaten, nasıl cesaret ediyorlar, hadi hpv iyi kötü tedavisi oluyor ama hiv…

işte geçmiş önemli özellikle kendini korumuş insanlar kendini korumuş bir insan ile evlenmek istemesi çok normal ve olması gereken bir durum ve karşısındaki insana her anlamda en azından dürüst olunmalı . hani kızlık zarı dikimi konusu var ya ne kadar onur kırıcı va saçma sapan bir şey aynı bu mesele de öyle şimdi dini hassassiyeti olmayan bir kadın bile evleneceği kişinin hayat kadınları ile yatıp kalkan biri olmasını istemez yada çoklu ilişki yaşayan insanlar da çok büyük risk hpv bu işin en masum kısmı yine.

linç edilecek ne var ki yazdığınızda.çok geçmiş olsun tedavinizi aksatmayın bağışıklığı güçlendirecek besinler ve vitaminler alın.geçen hafta bir film izledim bohemian rhapsody .freddy mercury nin hayatı quenn grubundan.aids ten vefat ettti.ona bile yaşantısından dolayı oldu iyi oldu denilebilir mi?hastalıklar hepimiz için güçlü olup çaresine tedavisine bakacağız
geçenlerde başka bir konuda yine böyle bişeylet yazdım diye üyenin biri beni baya azarladı da. evet riskli bi hastalık ama artık risksiz olan ne var ki kan değerlerime baktırdım yeni herhangi bir sorun görünmüyor umarım benim için kontrole gitmek dışında bir sorun çıkarmaz. yorumuz için teşekkür ederim

Birlikte olduğunuz kişi size daha önceden hpv virüsü geçirdiğini paylaşmasa ve bunu tesadüfen siz farkettiğinizde çok eskiden böyle bişey olduğunu ama doktor zamanında onu bu konu hakkında çok bilgilendirmediği için ciddi bi mesele olarak üstünde durmadığını söylese tepkiniz ne olurdu ? Kesinlikle kötü bir niyetinin olmadığını söyleyip çok fazla ağladı etti bende bunun üzerine herşeyi bitirdim bu konu haricinde aramızda her şey çok iyi gidiyordu , bile isteye bana böyle bir zarar vermek istemeyeceğini söylüyor sürekli bu arada 2018 yılında olmuş böyle bir olay fakat yaktırma işlemi yaptıktan sonra 4 ay önce yeniden çıkmış o da et beni diye üzerinde durmadığını söylüyor. Tepkiniz ne olurdu

Çok kizardim. Söylememek nedir ya. Sağlık buu ya. İnşallah siz de bisi olmaz.

Böyle biri aşırı bencilliği ile yalnız kalsın. Covid olup bilerek biriyle öpüşmekten farkı yok . Kendi zevki için karşısındakini her türlü riske atmayı mubah gören insan ilerde başka büyük bir problemini yıkar size yol yakınken dönmek iyidir

Çok basit birşey gibi anlatmış şuan o virüs yüzünden rahim ağzı kanseriyim 😔acilen test yaptırmalısın

Back
X