- 20 Kasım 2018
- 12.699
- 46.273
- 598
- 35
Oo ikinci sezonda hamileliginizi ve adami sizinle evlenmeye mecbur birakmaya calismanizi okuyacagiz desenize.
Çekirdegimi aldim bekliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo ikinci sezonda hamileliginizi ve adami sizinle evlenmeye mecbur birakmaya calismanizi okuyacagiz desenize.
Ertesi gün hapı alın. Acilen.
Hamile kalırsanız yada hıv hpv gibi virüslerle karşılaşırsanız nolacak peki
Koskoca sabancıların varisi bile korunmasız yatıp çocuk sahibi oldu. Babasının açtığı işyerinde bekleyen 20li yaşlarındaki iki dangalak abazanın korunacak bilince sahip olmamaları beni hiç şaşırtmazYav he he. Adam da salaktı bi koca avcısı stajyerle korunmasız yatacak kadar.
Sende gurursuzsun onu ne yapcaz? Güzel bir kız olduğun için zengin çocuğu tavlarım diye düşünmüşsün ama olmamış. Yatağa bile girmişsin en ufak bir ilgi alaka görmediğin adamla ama yine başaramamışsın. Konunu okurken bir kadın olarak utandım yemin ederim.kız güzel bile değil
Ben bunu kabul ediyorum zatenÇirkinmiş ama senden akıllıymış en azından işinde gücündeymiş
Bak şimdi o yine işinde gücünde sen burada acaba şöyle mi böyle mi diye düşünüyorsun.
5 gün oldu ama bir de ben de Kist var öyle kolay hamile kalır mıyımErtesi gün hapı alın. Acilen.
Durumun ciddiyetinin farkına varın. Hamile kalırsanız hayatınız tamamen mahvolur. Bu kişi sizinle asla evlenmez. Bunu hayal ediyorsanız unutun. Hayatınızı ve günahsız bir çocuğun hayatını mahvedersiniz.
Hemen ertesi gün hapı alın.
Bu kadar sorumsuz olamazsınız gerçekten5 gün oldu ama bir de ben de Kist var öyle kolay hamile kalır mıyım
Keşke öyle olsaKesin fake konu ya bu kadar olamaz olmamalı.
Gerçekten korunmadıYav he he. Adam da salaktı bi koca avcısı stajyerle korunmasız yatacak kadar.
Doktor veya eczacı değilim. İnternetteki bir yazıda en fazla 120 saate kadar ertesi gün hapı alınabilir diyor. Yani 5 gün. Siz bence çok geç olmadan bir eczaneye gidin sorun ihmal etmeyin. Nöbetçi eczane illa ki vardır. Umarım hamile kalmazsınız.5 gün oldu ama bir de ben de Kist var öyle kolay hamile kalır mıyım
Bu tipler birde birbirlerine işte kızı yatağa attım şöyleydi böyleydi diye anlatırlar.
Koskoca mimarlık okumuşsun belli bir sayısal sözel becerisine sahipsiniz ya hiç mi hesap yapmadınız
Keyfe bir beraberlik olsaydı keşke
İzleme kız şu yaz dizileriniNiye uydurayım olduğu gibi yazdım işte
Biri olmazsa bari diğerin de denemek istemişAbisine niye yürüdün ki?
Çok çirkin olmuş