• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte olduktan sonra terk etmesi tesadüf mü

Konudaki tek normal ve olması gerektiği şekilde olmuş olan şey, o partiye gitmemen.
Onun haricindeki her şey -bedava çalışman da dahil- aşırı anormal ve yanlış tercihler.
İlişkide korunuyor muydun?

Konudaki tek normal ve olması gerektiği şekilde olmuş olan şey, o partiye gitmemen.
Onun haricindeki her şey -bedava çalışman da dahil- aşırı anormal ve yanlış tercihler.
İlişkide korunuyor muydun?
Korunmamış
Adam da korunmamış
Kistleri varmış hemen hamile kalınır mı ki diye sorusu da var.

IMG_9414.webp

Şimdi gördüm bide korunmamış. Yani adam sizi yatakta düdüklerken bile kızdan bahsemişsiniz. Siz beleşten zenginlik yoluna koşmuşsunuz ama birileri size çelme takmış. Hayatın acı gerçeği şu ki hamile kalırsanız bırak evlenmeyi size kürtaj parası bile vermeyecek. 26 yaşında mimarsınız ama akıl 0

Yeşilçam gibi adam kullanmış atmış olmuş kusura bakma…Bir daha kendini kullandırtma böyle adamlara.Bırak daha gençsin yeni işler bulursun.Yazık günah etme kendine.Ne diye evine gidip yatıyorsun keşke yapmasaydın

Böyle meslektaşlara denk gelince mimarlığın düştüğü hallere üzülüyorum. Artık üniversitede kazanmak için de sıralama o kadar çok düştü ki her önüne gelen girebiliyor sonuçlarda bu şekilde. Sizin adınıza ben utandım umarım artık küçük olmadığınızı 26 yaşında olduğunuzu anlar ve ona göre hareket edersiniz. Ha ben zengin müteahhit koca bulucam mesleği dibine batsın diyorsanız bu yoldan devam. Ama mümkünse kocayı bulunca " mimarım" demeyi bırakırsanız güzel olur.

Back
X