Merhaba. Bende saçlarımın geç uzamasından müzdaribim. Geçen sene ocakta ensemde arkası kısa önü uzun model kestirmiştim kuaförü arkadaş tavsiyesine göre seçtim çokta memnun kaldım. Saçım şimdi omuzlarımda erzurumda okuyorum ve oranın suyu saçları uzatıyor deniyor benimde uzadı biraz şu an omuzlarımı bikaç cm geçti önleri biraz daha uzun olduğu için göğsümün iki parmak yukarısında.. 1 senedir makas değmedi saçıma saçlarım koyu kahverengi belime kadar geliyordu kestirmeden önce kıvırcıktı güzelim saçlarıma nasıl kıydım aklım almıyor

arkadaşlarım da çok uyarmıştı ama dinlemedim.. Uçlarını sarıya boyatmıştım kendi rengi koyu olduğu için ve saç rengimi açmadığım için kötü durdu ve yıpranmıştı bi sebepte buydu kestirmemde ama keşke diyorum boyalı kısmı kestirseydim şimdi belki belime gelmişti.. Bi sene içinde omzumun 4-5 cm aşağısına gelcek kadar uzaması sizce iyi mi ? Saçlarıma az önce dediğimden başka hiç boya değmedi çok sarıya boyatmak istedim ama neyse ki yapmadım öyle bir hata çok yıpratıyor ve açılması için ne işlemler gerek.. Saçımı o halde düşünemiyorum bile

Bu uyguladığınız sinameki kürünü ve başka ne kullanıyorsanız en ince ayrıntısına kadar anlatır mısınız neler gerekli nasıl hazırlanıyor nasıl uygulanıyor vs.. Bende düzenli bi şekilde kullanıp saçlarımın hemen belime kadar uzamasını istiyorum inşallah hep beraber bu sayfa sonunda memnun ayrılırız. :) Şimdiden teşekkürleer.