boşa geçti yani bu ayklava: zaten demiştin ama en azından bir iki gün çalışsaydın kız belli mi olur klava:
Yani yarın olacak olsa yumurta çatlamam bugğn poiiztifi verirdi;vermediğine göre demek ki dün olmuş;yani 16. günde e bu durumda ayın 16sında gelecek benim kırmızılar görünen o.... ohaoldumsmile
Ya çalışma şeklinde olmadı ama birliktelik olmuştu;tabi ne yastık koyduuummmm,ne ayakalrımı dikttiiiimmm...Öylesine bir ilişkiydi işte!Zaten spermlerde çıkıverdi ayohaoldumsmilenı gün fark ettim naniknanik Yani umnaniknanikut yok cokacimcoook
Ammmannnn zaten istemiordum bu ay;iii olmuş laelaelaelaelae
Yani yarın olacak olsa yumurta çatlamam bugğn poiiztifi verirdi;vermediğine göre demek ki dün olmuş;yani 16. günde e bu durumda ayın 16sında gelecek benim kırmızılar görünen o.... ohaoldumsmile
Ya çalışma şeklinde olmadı ama birliktelik olmuştu;tabi ne yastık koyduuummmm,ne ayakalrımı dikttiiiimmm...Öylesine bir ilişkiydi işte!Zaten spermlerde çıkıverdi ayohaoldumsmilenı gün fark ettim naniknanik Yani umnaniknanikut yok cokacimcoook
Ammmannnn zaten istemiordum bu ay;iii olmuş laelaelaelaelae
canım ya bu işler hiç belli olmaz sucumunda dediği gibi..yani 1 tanesi bile yeter hamiş kalmak için,genelde herkezin fazlası dışına cıkıyor kalanlarda bizimdir evelallah.:teytey:
senden benden başak kimse sucum yaaa..yarın işede gitmicem yollar kapanır şimdi bu karda..sabah bir güzel uyku cekicem vallahi.sempatiksalakcinni
bak gördün mü Tezel2in bebeği ultrasonda bile gözüküyor artk;daha dün yanlışlıkla hamile kalmıştı
olur mu kız olacağı varsa her şekilde olur yastık falan hikaye.. spermler zaten uzansanda kalktıktan sonra olduğu gibi akıyor bir tane gitse yeter :))
bakalım hiç belli olmaz hayırlısı olsun yerimseniben
canım ya bu işler hiç belli olmaz sucumunda dediği gibi..yani 1 tanesi bile yeter hamiş kalmak için,genelde herkezin fazlası dışına cıkıyor kalanlarda bizimdir evelallah.:teytey:
ay moda oldu dizilerde zaten hamile kalmak birbirlerini takip ediyorlar heraldekaydirigubbakcemile3
ay moda oldu dizilerde zaten hamile kalmak birbirlerini takip ediyorlar heraldekaydirigubbakcemile3
Bana sıkıntı çıkarmayııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!klava:
size bütün spermler aktı dihyoruummmmmklava: bazen dier gün akıyor onda haklısınız da bunda hemencik akıverdi ben de dursun diye mek harcamadım zaten naniknanik Amacım bebk yapmak değldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:dilcikar:
Bana sıkıntı çıkarmayııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!klava:
size bütün spermler aktı dihyoruummmmmklava: bazen dier gün akıyor onda haklısınız da bunda hemencik akıverdi ben de dursun diye mek harcamadım zaten naniknanik Amacım bebk yapmak değldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:dilcikar:
Off,şöyle biri içime yerleştiriverse döllenmiş yumurtayııııı -tatlicadiarzu-
Ne bu yaa;ohh-tatlicadiarzu- mis bu yurutlama dönemini emeksiz bitirdim tamamen istediğim gibi :) SIFIR ÇALIŞMA;az ilişki şeklinde :roflol:
:roflol: tamam tamam sustum sen ne diyorsan odur buyrunnnnnnnnn
valla amac belki bebek yapmak değildi amaaaaaa ya tutarsaaaa:CüvCüv:
ayy ne güze olur hiç beklemedğin biranda bebişş gelmişzemuszemus
bizde bu ay ne olsa kalmıcak diye herkez keyfinde iş soran yok..iş isteyen yok herkez kendi halinde vallahi:lepi:
Yok!Leyla bir bunlar iki :) Şaka gibiler yaaaaaaaa,millet on tala atıyor olmuyor;geçen ay ben de attım olmadaıııınaniknanik demekki basit değil bu işer...
fatoş'da tyok;reglken çalışmalara başlamaıd ya herhalde.... delikafadulden
Ya ikniz benimle kafa mı yapıyorsunuz :gitme: spermler gitttiiii ben de yumurtlama mumurtlama hesaplamamıştım uğraşmadım gitmelerine de ekstra yardımcı oldum diyorum uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lepi:
Hala olabilir mi ki! :uhm: İçime kurt düşürdünüz gıcıklar ne olacakkkkkkkkkkkkk :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?