canım benim cenabı allahın işi bu karışılmaz:Saruboceq:..eskiler derdiki bir sümük damlası(sperm) yetermiş hamile kalmaya.ama yinede tabi sen bilirsin hepsi aktı diyosun..ama genelde benim hepsi aksa bile sonrdan birazcıkta olsa geliyo...ben ilk hamileliğime doğum kontrol hapı kullanırken kaldım..yani allah büyüktür hiç beklemdiğimiz biranda oluverir...
belkide seninde biranda rahmindedir belkiiCADIARZU
Off,şöyle biri içime yerleştiriverse döllenmiş yumurtayııııı -tatlicadiarzu-
Ne bu yaa;ohh-tatlicadiarzu- mis bu yurutlama dönemini emeksiz bitirdim tamamen istediğim gibi :) SIFIR ÇALIŞMA;az ilişki şeklinde :roflol:
Ya ikniz benimle kafa mı yapıyorsunuz :gitme: spermler gitttiiii ben de yumurtlama mumurtlama hesaplamamıştım uğraşmadım gitmelerine de ekstra yardımcı oldum diyorum uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lepi:
Hala olabilir mi ki! :uhm: İçime kurt düşürdünüz gıcıklar ne olacakkkkkkkkkkkkk :dilcikar:
Sen de ben de lay lay yağarız bu ay :)))))) Yalnız Şubatta pek hamile çıkaca gibi değil ya,ne dersiniz...Az olaak;ama belkid e öz olacak naniknanik
Canımcım yapma lütfen ya;ben bu ay sırf bunları düşünmemek için yapmamıştım o salak testsleri de...Kafama göre rahat rahat takılacağım missss gibi;içime bu tohumları ekme lütfen canımcım.:roflol::roflol:
ya tutarsaaa ya tutarsaa ya tutar da bebek geliverirse hihoyyyt kaydirigubbakcemile3
hmmmm!Güllü de hamile mi yaaaa....Bilmiyordum.Kocasında mı yoksa dier adamdan mı peki?
sanki banada bu ay hamişler az olucak gibi geliyor içime..amaaa mart ayında inşallah patlama yaşanıcakalkisalkisalkisalkisalkisalkisinşallah martta çalışmalara başlarızda bebişler gelir.:CüvCüv:kocama keci buynuzu yediricem önümüzde ay spermler güclesnde hemcik yumurtayı bulsuncokacimcoook:sm_cool:
Aa!Hapı kullanmayı unutuğun gün mü oldu ansıl kalsın ya????
Senin yine yakındır hamişliğin be gülüm;biz burda beklerirz yine.... :a015:
ben de tam takip etmedim ama sanırım kocasından CADIARZU
Canımcım yapma lütfen ya;ben bu ay sırf bunları düşünmemek için yapmamıştım o salak testsleri de...Kafama göre rahat rahat takılacağım missss gibi;içime bu tohumları ekme lütfen canımcım.
evet birgün atmamıştım o zaman kalmışım..ama bilmedim bende hamile olduğumu süpriz olmuştu.bu arada hap dedinde ben hapımı içmedimm amannnn:roflol::roflol:
tamam canım kusura bakma espiriydi sadece..
Bizim bir süreliğine son denememiz olacak mart ayı...Ondan da sanmıyorum;yani bu yaz;bikinimi yine giyebileceğim görünen o sırnaşık şey
Ablamalr izzliyor o diziyi de isimlere ordan aşinayım;kesin sevgilisindendir o yoksa dizi nasıl yürüyecek ki.... :1closedeyes:
Biliyorum aşkımcım ama espiri de olsa insan kafaısında bir işaret bırakıyor :) Biliyorsun;ve ben bu ay işaret mişaret istemiyoruummmmmmmmmmmmmmmm :lepi:
hadi git iç.... :sm_cool: Sen de üzerine battaniye düşse hamiş kalabilenlerdensizn sanırım :) hadi bakalım bir dahaki ay gümbür gümbür gelirsin sen :)
anladım canım haklısın
canım benim ya inşallah ilk ve son denemeniz olur mart ayı..inşallaht bikinilerini kocaman bir göbüşle giyersinnşakkıdıayy ne güzel olurr.:CüvCüv::CüvCüv:
neyse o zaman bu kanuyu cıkartıyoruz kafamızdan..martta ne kadar tempolu calışamızı düşünüyoruzz.:lepi::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?