Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Aa!Hapı kullanmayı unutuğun gün mü oldu ansıl kalsın ya????
Senin yine yakındır hamişliğin be gülüm;biz burda beklerirz yine.... :a015:

:roflol::roflol:

ya tutarsaaa ya tutarsaa ya tutar da bebek geliverirse hihoyyyt kaydirigubbakcemile3

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz...........................29 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
berra1...........................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
lovelybaby.....................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
qusel............................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan......................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
beleney.......................2 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

alak........................... 5 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
kalpagrisi........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
hatice_48................. 21 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT
idilcan............................23 ŞUBAT
gokcegokce.................1 MART
the_fts...........................3 MART

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
?--

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

Sen de ben de lay lay yağarız bu ay :)))))) Yalnız Şubatta pek hamile çıkaca gibi değil ya,ne dersiniz...Az olaak;ama belkid e öz olacak naniknanik

sanki banada bu ay hamişler az olucak gibi geliyor içime..amaaa mart ayında inşallah patlama yaşanıcakalkisalkisalkisalkisalkisalkisinşallah martta çalışmalara başlarızda bebişler gelir.:CüvCüv:kocama keci buynuzu yediricem önümüzde ay spermler güclesnde hemcik yumurtayı bulsuncokacimcoook:sm_cool:

:roflol::roflol:

ya tutarsaaa ya tutarsaa ya tutar da bebek geliverirse hihoyyyt kaydirigubbakcemile3
Canımcım yapma lütfen ya;ben bu ay sırf bunları düşünmemek için yapmamıştım o salak testsleri de...Kafama göre rahat rahat takılacağım missss gibi;içime bu tohumları ekme lütfen canımcım.

Bizim bir süreliğine son denememiz olacak mart ayı...Ondan da sanmıyorum;yani bu yaz;bikinimi yine giyebileceğim görünen o sırnaşık şey

Aa!Hapı kullanmayı unutuğun gün mü oldu ansıl kalsın ya????
Senin yine yakındır hamişliğin be gülüm;biz burda beklerirz yine.... :a015:

evet birgün atmamıştım o zaman kalmışım..ama bilmedim bende hamile olduğumu süpriz olmuştu.bu arada hap dedinde ben hapımı içmedimm amannnn:roflol::roflol:

Canımcım yapma lütfen ya;ben bu ay sırf bunları düşünmemek için yapmamıştım o salak testsleri de...Kafama göre rahat rahat takılacağım missss gibi;içime bu tohumları ekme lütfen canımcım.

tamam canım kusura bakma espiriydi sadece..

evet birgün atmamıştım o zaman kalmışım..ama bilmedim bende hamile olduğumu süpriz olmuştu.bu arada hap dedinde ben hapımı içmedimm amannnn:roflol::roflol:

hadi git iç.... :sm_cool: Sen de üzerine battaniye düşse hamiş kalabilenlerdensizn sanırım :) hadi bakalım bir dahaki ay gümbür gümbür gelirsin sen :)

Bizim bir süreliğine son denememiz olacak mart ayı...Ondan da sanmıyorum;yani bu yaz;bikinimi yine giyebileceğim görünen o sırnaşık şey

canım benim ya inşallah ilk ve son denemeniz olur mart ayı..inşallaht bikinilerini kocaman bir göbüşle giyersinnşakkıdıayy ne güzel olurr.:CüvCüv::CüvCüv:

hadi git iç.... :sm_cool: Sen de üzerine battaniye düşse hamiş kalabilenlerdensizn sanırım :) hadi bakalım bir dahaki ay gümbür gümbür gelirsin sen :)

canım o bir sene önceydi..şimdi hazirandan bu yana deniyorum olmuyor.ama allahtan umut kesilmez oluca varsa olur ne yapalım..senin dediklerin hep aklımda hiç cıkmıyor.yani bugün morelim süperdii..sağol canımm:1hug:

haticeeee hamileliklerinden muhtemel ilişkinden sonra akıntıların hep artmış mıydı?Hani hep ondan bahsediyor ya ondan bile hamile kalmadığımızı anlayabilirz sanırım... :)

canım benim ya inşallah ilk ve son denemeniz olur mart ayı..inşallaht bikinilerini kocaman bir göbüşle giyersinnşakkıdıayy ne güzel olurr.:CüvCüv::CüvCüv:

Ayyyyy düşünemiyorum bile;göbişle bikini mi giyilir yaaa naniknanik kesn hiç gitmem havuza plaja falan öyle bişey olsa

neyse o zaman bu kanuyu cıkartıyoruz kafamızdan..martta ne kadar tempolu calışamızı düşünüyoruzz.:lepi::dance:

ben bilimsel çalıştım gün aşırı(hayatımda ilk kez)geçen ay;ama olmadı;e bu durumda martta o taktği düşünmüyorum zor oldu benim için.Sadece muhtemel ovulasyon güblerini değerlendireceğim.Tabi bu benim kendi tercihim;siz daha yoğun çalışabilirsiniz naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…