haticeeee hamileliklerinden muhtemel ilişkinden sonra akıntıların hep artmış mıydı?Hani hep ondan bahsediyor ya ondan bile hamile kalmadığımızı anlayabilirz sanırım... :)
ben çıkıyorum kızlar uykum geldi...
öptüm iyi geceler..
tamam canım iyi geceler tatlı rüyalar.opuyorumnanaktan
canım o bir sene önceydi..şimdi hazirandan bu yana deniyorum olmuyor.ama allahtan umut kesilmez oluca varsa olur ne yapalım..senin dediklerin hep aklımda hiç cıkmıyor.yani bugün morelim süperdii..sağol canımm:1hug:
ben çıkıyorum kızlar uykum geldi...
öptüm iyi geceler..
evet canım hemde nasıl..ama benim özellikle cok gazım oluyor ve karnım cok şişiyor..
selam kızlar nasılsınız?
kızlar benim moral yine bozuk(( ben bugün yumurtladım ama eşimle ayrıyız. ben yine toplantıdayım ve cumartesi dönecem. yani benden bu ayda ümit yok. halbuki nasılda hazırlamıştım kendimi yaaaaaa :çok üzgünüm:
Öptüm kocaman canımcım :)
Selam canım bitti mi çalışmalr.The end yaptın mı?
Yani akıntı yoksa hamileik de yok diyebiliriz bu durumda bayanssulusmile
e,dün ya da ondan önceki gün pekiiiii???????
Clemantine o zaman senin günün de 16sı olacak demk olur bu snırım.
kızlar benim moral yine bozuk(( ben bugün yumurtladım ama eşimle ayrıyız. ben yine toplantıdayım ve cumartesi dönecem. yani benden bu ayda ümit yok. halbuki nasılda hazırlamıştım kendimi yaaaaaa :çok üzgünüm:
canım her insan için farklıdır bu bende oldu diye sendede olucak hali yok.bünyesine göre..ilk hamileliğimde nasıl aş erdiysem 2 v 3 te hiçbirşeyim olmadı..yani akıntı yoksa hamilelik yok diyemeyiz..
offfffffffffff!Çok üzüldüm yaaaaaaa....hakikaten iki aydır aynı terane sendeki de....
Zaten şubat ayı pek bereketli ggeçmeyecek burda öyle örünüyor;mart ayı çiftleşme ayı boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?