canım tam cumartesiden beri ayrıtız((
17 şubat yeni adet tarihim. benimde öyle bir gazım varki anlatamam. patlasam ne olur bilmiyorum. şu asansöre binince karnını bırakan japon kız gibiyim((
canım benim ya kıyamam..işte böyle herşeyi ayarlarsın tamam b ay oluca dersin illaki bir aksilik cıkar..neyse cokta üzme kendini..:1hug:
kız martta üstünden inmiycem kocişin. onerde ben orada takip edecem valla gerekirse günübirlik gitcem peşinden yada o gelecek başka çaresi yok
ama çok sinir oluyorum. 3 aydır uğraşıyoruz bunun iki ayı ayrı geçti(((
kız martta üstünden inmiycem kocişin. onerde ben orada takip edecem valla gerekirse günübirlik gitcem peşinden yada o gelecek başka çaresi yok
en güzeli canım bende aynısını yapıcam.:lepi:.yakasına yapışıcam ilini kemiğini sömürücem adamın.:roflol::roflol::roflol:
Pembecim benim hoşgeldin :)
Ben çıkıyorum kızlar öptüm sizi;pembecim konuşamdık ama nasılsa bri aaya geliriz yine geç kalma bu akdar bir dahakineklava:
neyse canlar benim çıkmam lazım yarın yine yoğun bir gün beni bekliyor. durumumu haber vereyim dedim. topiğe girememim sebebi var biliyosunuz malum toplantılar yani elimde olmadan....
Reklamda takılayım size :) nasılsınız???
Su'cum Fatoşla aranızda giizli bir anlaşma mı yaptınız nöbet konusunda :)
kinizden biri mutlaka var
:roflol: ay hakkaten ben yokken o var,o yokken ben varım:)) bekçilik böyle birşey işte kaydirigubbakcemile3
Eğer site bize reklamlardan para verirse size maaş bağlayacağım :hooray:
bak gördün mü Tezel2in bebeği ultrasonda bile gözüküyor artk;daha dün yanlışlıkla hamile kalmıştı
Yok!Leyla bir bunlar iki :) Şaka gibiler yaaaaaaaa,millet on tala atıyor olmuyor;geçen ay ben de attım olmadaıııınaniknanik demekki basit değil bu işer...
fatoş'da tyok;reglken çalışmalara başlamaıd ya herhalde.... delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?