Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım tam cumartesiden beri ayrıtız ((

17 şubat yeni adet tarihim. benimde öyle bir gazım varki anlatamam. patlasam ne olur bilmiyorum. şu asansöre binince karnını bırakan japon kız gibiyim ((

Aman canım yaaa,bütün ay var mı yok mu diye stres yapmamış olursun en azından yaaaaaa.....:1shok: Sıkma canını sakın ;yarın da açlışılsa bir karı olur ama sanırım yine bir arada olmayacaksınız. :çok üzgünüm:

kız martta üstünden inmiycem kocişin. onerde ben orada takip edecem valla gerekirse günübirlik gitcem peşinden yada o gelecek başka çaresi yok

en güzeli canım bende aynısını yapıcam.:lepi:.yakasına yapışıcam ilini kemiğini sömürücem adamın.:roflol::roflol::roflol:

kız martta üstünden inmiycem kocişin. onerde ben orada takip edecem valla gerekirse günübirlik gitcem peşinden yada o gelecek başka çaresi yok

Benim birkadaşım var;eşi Bosnada kaç aydır;bebek düşünüyorlardı.Şimd hatun her ay işten izin alıp tam ovulasyon döneminde idiyor yanına. delikafaduldendelikafadulden

Seninki yine yakın tabiki git ya da gelsiiinnnnnnn! :1hug:

Ben çıkıyorum kızlar öptüm sizi;pembecim konuşamdık ama nasılsa bri aaya geliriz yine geç kalma bu akdar bir dahakine klava:

neyse canlar benim çıkmam lazım yarın yine yoğun bir gün beni bekliyor. durumumu haber vereyim dedim. topiğe girememim sebebi var biliyosunuz malum toplantılar yani elimde olmadan....

neyse canlar benim çıkmam lazım yarın yine yoğun bir gün beni bekliyor. durumumu haber vereyim dedim. topiğe girememim sebebi var biliyosunuz malum toplantılar yani elimde olmadan....

tamam tatlım soru değil.kendine iyi bak iyi geceler tatlı rüyalar öpüyorum nanaktanopuyorumnanaktan

Reklamda takılayım size :) nasılsınız???
Su'cum Fatoşla aranızda giizli bir anlaşma mı yaptınız nöbet konusunda :)
kinizden biri mutlaka var

ya biz anlaştık olumunekankayizsmile çok uyumlu olduk beee

:roflol: ay hakkaten ben yokken o var,o yokken ben varım:)) bekçilik böyle birşey işte kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Eğer site bize reklamlardan para verirse size maaş bağlayacağım :hooray:

EVETTTTTT sositososito :lepi:

bak gördün mü Tezel2in bebeği ultrasonda bile gözüküyor artk;daha dün yanlışlıkla hamile kalmıştı

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ne çalışması ya dün çok kendimle cebelleştim girmicem erken uyucam die girmedim ama erken uyumadım :bbo:

kızlar hepimizin nutku tutuldu galibaaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…