Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
( canım üzülmek pes etmek yok bir gün bizlerde o mutluluğu yaşayacağız işallah Allah hayırlı zamanda nasip etsin hepimize :1hug:

amin cnm inşallah:Saruboceq: tabiki pes etmek yokk.inşallah o günlerde yakındır bizeeemirmirmirmir

açıkçası bende çok üzüldümmafoldumben bukadar gecikmesi beni çok umutlandrmıştı.pazartesi doktara kesin gidicem.inşallah bi sorun yoktur.psikolojiktir:Saruboceq:

inşallah bi sorun yoktur canım. bebek düşünmeye karar verdikten sonra insanın bünyesi çok değişiyor ya. benim adetlerim çok düzenliydi ne zamanki bebek yapmaya karar verdik 3-5-7 hatta bir keresinde 11 günlük gecikmeyle adet olmuştum. psikolojik olabiliyor

inşallah psikolojiktir:Saruboceq: cnm ben çıkıyorum eşim memeğe gelcekkk.onada kötü haberi vereyim kıyamam çok umutlandırdım onudasenağlama
ay ya çıkmadık candan umut kesilmezmiş belkide üstüne görüyomdurkaydirigubbakcemile3
şaka şaka kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıslar olması gereken günlerde denedim
ama sanki tutmadı daha regl me var ama tutmadı gibi bir his var içimde umutlu değilim...
stresten olmaz diorsunuz ya... üzüntüden de olamaz o zaman değl mi... çok mutsuz çok kötü günler geçiriyorum bu yüzden de olmaz di mi mafoldumben

kızlar bende çıkıyorum bütün işlerim duruyor kaydirigubbakcemile3 ofiste çalışamıyorum bile artık çok sıkıcı beklemek çok . jet hızıyla çalışmaya başlamam lazım

kızlar bende çıkıyorum bütün işlerim duruyor kaydirigubbakcemile3 ofiste çalışamıyorum bile artık çok sıkıcı beklemek çok . jet hızıyla çalışmaya başlamam lazım

kaydirigubbakcemile5 canım bende çalışamıyorum işleri bıraktım forumdayız sürekli. bende pazartesi gününden itibaren sıkı tutmaya başlayacağım işleri. kafamçokkarıştı

canım hiç belli olmaz hem daha regline varmış olması gereken günlerdede denemişsin neden olmasınki yerimseniben içini ferah tut kafanı oraya şartlama opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile5 canım bende çalışamıyorum işleri bıraktım forumdayız sürekli. bende pazartesi gününden itibaren sıkı tutmaya başlayacağım işleri. kafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3 kovulucaz kız kaydirigubbakcemile

canım hiç belli olmaz hem daha regline varmış olması gereken günlerdede denemişsin neden olmasınki yerimseniben içini ferah tut kafanı oraya şartlama opuyorumnanaktan

inşallahhhh:Saruboceq:

aman allah korusun bu zamanda iş bulmak kolay mı. pazartesi gününden itibaren sıkı yönetim verdim kendime hafta sonu çalışmıyorum ben.

Allah Korusun gerçekten.. Bende hafta sonu çalışmıyorum o yüzden bugun sıkı çalışmam lazım ama gidemiyorum buradan :umursamaz:

Sucum çok tebrik ederim canım, şimdi gördüm haberini, çok çok sevindim senin adına, 10. ayında kavuştun meleğine ha, biz 5. ayı da devirdik bakalım, inşallah 10. aya kadar gelir benim meleğim de teyzesi, hayırlısı...
ınşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini tatlım... :Saruboceq:

Bu arada ben de şimdi altım testimin sonuç kağıdını, 0,100 çıkmış((
Doktor daha erken olduğu için de çıkmamış olabilir dedi, ben yine ilacını hamileymişsin gibi düşünerek zarar vermicek bi ilaç veriyim dedi, bu değer yükselebilir önümüzdeki günlerde, adetin gecikirse gel dedi((
Hiç ümidim yok artık ama içime bi kurt düşürdü doktor işte, bu arada dün akşamdan beri de ara ara lekelenmelerim devam ediyo :sinifsinif:

aycancım yaaaa senin adına çok üzüldüm bidahaki aya kısmet. ama doktor olayını ihmal etme belki başka önemli bişey olabilir canım

ay canım yaaa bekli hamişsindir inşallah hastalanmazsında güzel haberini alırız yani daha umudumuzu yitirmeyelim oksırnaşık şeysırnaşık şey

ay canım yaaa bekli hamişsindir inşallah hastalanmazsında güzel haberini alırız yani daha umudumuzu yitirmeyelim oksırnaşık şeysırnaşık şey

Valla canımcım yoktur büyük ihtimal, olsa çıkardı gibime geliyo ama yoksa da inşallah adetim gecikmez de psikolojim alt üst olmaz yine, zaten oldu olacağı kadar ama senağlama

canım pazartesi yaptıracağım kan testimi. çok mutluyum çokkkk. tarifi yok bu duygunun yaaaa

ay heralde yaa.. kendimi düşünüyorumda önce zırıl zırıl ağlardım heralde.. sonrada mutluluktan napardım keşfederiyorum... allah tamamına erdirsin canım... :ecrin_bebek:

canım çok teşekkür ederim. benimki beni çok bekletti senin meleğin seni daha fazla bekletmez inşallah canım. hemen kavuşursun meleğine. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…