( canım üzülmek pes etmek yok bir gün bizlerde o mutluluğu yaşayacağız işallah Allah hayırlı zamanda nasip etsin hepimize :1hug:
açıkçası bende çok üzüldümmafoldumben bukadar gecikmesi beni çok umutlandrmıştı.pazartesi doktara kesin gidicem.inşallah bi sorun yoktur.psikolojiktir:Saruboceq:
kızlar bende çıkıyorum bütün işlerim duruyor kaydirigubbakcemile3 ofiste çalışamıyorum bile artık çok sıkıcı beklemek çok . jet hızıyla çalışmaya başlamam lazım
kıslar olması gereken günlerde denedim
ama sanki tutmadı daha regl me var ama tutmadı gibi bir his var içimde umutlu değilim...
stresten olmaz diorsunuz ya... üzüntüden de olamaz o zaman değl mi... çok mutsuz çok kötü günler geçiriyorum bu yüzden de olmaz di mi mafoldumben
kaydirigubbakcemile5 canım bende çalışamıyorum işleri bıraktım forumdayız sürekli. bende pazartesi gününden itibaren sıkı tutmaya başlayacağım işleri. kafamçokkarıştı
canım hiç belli olmaz hem daha regline varmış olması gereken günlerdede denemişsin neden olmasınki yerimseniben içini ferah tut kafanı oraya şartlama opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kovulucaz kız kaydirigubbakcemile
aman allah korusun bu zamanda iş bulmak kolay mı. pazartesi gününden itibaren sıkı yönetim verdim kendime hafta sonu çalışmıyorum ben.
Allah Korusun gerçekten.. Bende hafta sonu çalışmıyorum o yüzden bugun sıkı çalışmam lazım ama gidemiyorum buradan :umursamaz:
Bu arada ben de şimdi altım testimin sonuç kağıdını, 0,100 çıkmış((
Doktor daha erken olduğu için de çıkmamış olabilir dedi, ben yine ilacını hamileymişsin gibi düşünerek zarar vermicek bi ilaç veriyim dedi, bu değer yükselebilir önümüzdeki günlerde, adetin gecikirse gel dedi((
Hiç ümidim yok artık ama içime bi kurt düşürdü doktor işte, bu arada dün akşamdan beri de ara ara lekelenmelerim devam ediyo :sinifsinif:
ay canım yaaa bekli hamişsindir inşallah hastalanmazsında güzel haberini alırız yani daha umudumuzu yitirmeyelim oksırnaşık şeysırnaşık şey
canım pazartesi yaptıracağım kan testimi. çok mutluyum çokkkk. tarifi yok bu duygunun yaaaa
Sucum çok tebrik ederim canım, şimdi gördüm haberini, çok çok sevindim senin adına, 10. ayında kavuştun meleğine ha, biz 5. ayı da devirdik bakalım, inşallah 10. aya kadar gelir benim meleğim de teyzesi, hayırlısı...
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini tatlım... :Saruboceq:
Valla canımcım yoktur büyük ihtimal, olsa çıkardı gibime geliyo ama yoksa da inşallah adetim gecikmez de psikolojim alt üst olmaz yine, zaten oldu olacağı kadar ama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?