benim de 2 gün geçti.2 kez test yaptım silik ama belirgin çizgim var 2 gün arka arkaya yaptım sizce?? cok istiyorum ya:CüvCüv:
canım hiç test yaptın mı? içine sinmiyorsa kan testi yaptırsan.
canım öncelikle hiç kafana takma. stres çok önemli. çocuk fikrini kafandan çıkarmaya bak. bunu söylemesi koly diyeceksin belki içinden. ben 10 ay boyunca çok üzüldüm üzdüm. ama kafama takmadığımda bi ayda oluverdi.
geçen ayki çalışmadan sonra yaptım bişe çıkmadı bu ayki çalışmalardan umutluydum baya ama yapmadım beklerken adet oldum zaten
adetin geçtikten sonra tekrar yaptırırsın kan testi olmaz mı
canim cok sevi9ndim...2 gün gecmisti günün degilmi?? belirti falan varmiydi??
ay kızlar dün akşam bıraktım bugün oku oku bitiremedim...:)))amma yazmışsınız haaaa:)))
su çok tebrik ederim.Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..
hayal ve karasu sizlerin haberlerinide çok bekledim.ama böylesi hayırlısı diyelim.sakın üzülmeyin kızlar....rabbim hayırlısını versin..bu arada karasu hatırladım ablamda ilk evlendiğinde idrar yolları sorunu vardı epey bir dönem hamile kalamadı.doktora gitti doktor ona ilaç vermiş içti çok dikkat etti ayağını hiç üşütmedi.tüm işleri sıcak suyla idi.(lavaboda bile)birkaç ay sonra hamile kaldı...unutma bu önemli..bende evlenince vardı..ilk ay rahatsızlanıp doktora gittim.doktor banada ilaç verdi.içtim.sonra hamile kalmışım işte.yani çok önemli dikkat et kendine
aycaann ve the_fts kızlar bi kan tahlilinizi yaptırında herkes rahat etsin...sonuçlarınızı bekliyoruz büyük bir umutla....
canım evet 2 gün geçti. belirtim vardı göğüslerim çok acıyorlardı ve sızlıyorlardı.
çok sık idrara çıkıyordum.
belim çok ağrıyordu
adet olacakmışım gibi kasıklarım çok ağrısı
uyku hali fazlalıştı.
dimi ya çıkara hesabı a.s
yalnız ben hiç kan testi yaptırmadım kadın doğumamı gitmem gerekiyo ilk önce
peki cizgi silik de olsa hamile mi demek oluyo???
gercektenmi ya yarın kan testi yaptırsam cıkarmı ki ya cıkmazsa cesaret de edemiyorum:asigim:
:CüvCüv:evet 2 gündür yapıyorum ilk 5 dak. da silik cizgi bugün tekrar yapayım kan testinden sonra size sonucu söylerim.Rabbim olmayan herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?