Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
benim de 2 gün geçti.2 kez test yaptım silik ama belirgin çizgim var 2 gün arka arkaya yaptım sizce?? cok istiyorum ya:CüvCüv:

canım bende 2 gün geçtikten sonra test yaptım silik çizgim çıktı. pazar günü testi tekrarlayacağım pazartesi de doktora gideceğim.:CüvCüv:

canim cok sevi9ndim...2 gün gecmisti günün degilmi?? belirti falan varmiydi??

canim cok sevi9ndim...2 gün gecmisti günün degilmi?? belirti falan varmiydi??

canım evet 2 gün geçti. belirtim vardı göğüslerim çok acıyorlardı ve sızlıyorlardı.
çok sık idrara çıkıyordum.
belim çok ağrıyordu
adet olacakmışım gibi kasıklarım çok ağrısı
uyku hali fazlalıştı.

şekercim ben dün gece test yaptım idrardan negatif ... Malesef aycancımada kırmızı kart çıktı.. yani bizim umutlar bir dahaki aya kaldı

benimde günüm dündü...bekliyorum iste insallah rahatsizlanmam diyorum ama Allah bilir artik....gögüs agrilarim feci, sancim da avr sanki adet sancisi gibi, kabizlik...ne bileaim, bende mi kendimi dinliyorum anlamadim!!!lmaz:

su 1983 seni tebrik ediyorum...ne güzel ilk turu atlattın.. allah hamilelğin boyunca sağlık sıhhat versin ...

bayankarasu kendini sıkma ne olur...ben de daha yeni kendime geliyorum...5 gün gecikme aşırı ağrılı bir adet geçirdim üstüne üstlük.bir kaç gündür giremiyorum daha yeni kendime geldim çünkü.aslında kendimizi çok yıpratıyoruz..bu kendimize yaptığımız en büyük haksızlık...unutma bir gün biz de anne olacağız...

gercektenmi ya yarın kan testi yaptırsam cıkarmı ki ya cıkmazsa cesaret de edemiyorum:asigim:

canım bugun bi daha idrar testi yap yarında kan tesiti yaparsın zaten idrarda çıktıysa kesin kanda çıkar. Birde idrar testi ilk 5 dk de çıkan sonuç önemli

ya negüzel yaaa bizde görebilecekmiyiz avaba şu çift çizgileri silikte olsa:Saruboceq::Saruboceq:

:CüvCüv:evet 2 gündür yapıyorum ilk 5 dak. da silik cizgi bugün tekrar yapayım kan testinden sonra size sonucu söylerim.Rabbim olmayan herkese nasip etsin

:CüvCüv:evet 2 gündür yapıyorum ilk 5 dak. da silik cizgi bugün tekrar yapayım kan testinden sonra size sonucu söylerim.Rabbim olmayan herkese nasip etsin

hadi canım sonucunu sabırsızlıkla bekliyoruz
evet rabbim olmayan ve isteyen herkese nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah görürsün ebruli umudunu yitirme eger bu ay olduysa önce rabbim sonra bal tarcın cörek otu diycemyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…