sen test yaptınmı canım bgn ?
ayyy benımde gogusler 10 gundur agrıyor acıyor acaba?
canım sende adetten oncekı gunler adet olcakmıs gıbı bacakların belık veya kasıkların agrıdımı? benım bu bır kac gundur adet olcakmıs gıbı bacagım belım agrıyo hemen gecıyo anlamadım adetten once boyle agrırmıydı?
inşallah cnm salı günü güzel haber veririm size.şartlardan dolayı anca pzartesi kan testi yaptırcam hayırlısı olur inşallahhh:Saruboceq:
canım sen neden kan testi yaptırmıyosunnn.benim bulunduğum yerde 1 sağlık ocağı var oda kan testi yapmıyooo:umursamaz:
Neden yaptırmıyorum biliomusun bu olay başıma çok geldi... Defalarca koşuşturdum böle binlerce test aldım test yaptırdım ama sonuç hep aynı... Aslında belkide yani bu ay yine aşırı taktım kafama o yüzden kırmızılarım gelmiyo ...
yani bu ayda yaptırsam kan testi yine yok çıkıcak varsa zaten az bi gün farkla idrardada çıkıcak zaten bu olaydan ögrendigim tek şey sabıretmek
inşallah canım kötü düşünme iyi olsun bizde hayırlı haberlerinizi bekliyoruz burda:Saruboceq:
evet canım belim çok ağrıyor yazmayı unutmuşum. bide karnım çok ağrısı benim karnım hiç ağrımazdı. ama bacaklarım pek ağrımadı. bide adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor canım.
hadi hayırlısı canım adetine kaç gün var?
göğüsler gerçekten çok değişiyor. şişiyorlar çok. ben göğüsleriminin acısından eşimide bile sarılamıyordum.
anladım canım...peki daha öncede bukadar gecikmişmiydi hiç.benim ilk defa böle oldu vee kafamada takmadım hiç.... hayırlısı olsun inşallah:Saruboceq::1hug:
merhaba kızlar benim de adetime 2 gün kaldı tam 9 aydır korunmuyoruz ve bebek sahibi olmak istiyoruz size bir sorum olucaktı bu hamilelik belirtileri adet günü geçtikten sonra çıkıyo değil mi yoksa geçmeden de belirtiler oluşabilir mi?
adetıme 2 gun kaldı canım merakla beklıyorum bı dıyorum test alıp deneyım bı dıyorum bekle belkıde adet olcan hemen dıyorum cok kararsızım testte.ne adet belırtılerım var nede gebelık belırtılerım var anlamadım gıttı sadece goguslerım cok sıs bırde bır kac gundur adet olcakmıs gıbı arada agrı gırıyo hepsı bu ınsallah hamıleyımdır bende hayırlısıyla eger olursa benım bu 4. hamılelıgım olcak canım ya bızım cııcn cok onemlı 3 kere dusuk yaptım kan pıhtılasması var bende ve bır daha aynı husrana ugramayı ıstemıyoruz esımle allah hepımızın yuzunu guldursun ınallah.
merhaba kızlar benim de adetime 2 gün kaldı tam 9 aydır korunmuyoruz ve bebek sahibi olmak istiyoruz size bir sorum olucaktı bu hamilelik belirtileri adet günü geçtikten sonra çıkıyo değil mi yoksa geçmeden de belirtiler oluşabilir mi?
adetıme 2 gun kaldı canım merakla beklıyorum bı dıyorum test alıp deneyım bı dıyorum bekle belkıde adet olcan hemen dıyorum cok kararsızım testte.ne adet belırtılerım var nede gebelık belırtılerım var anlamadım gıttı sadece goguslerım cok sıs bırde bır kac gundur adet olcakmıs gıbı arada agrı gırıyo hepsı bu ınsallah hamıleyımdır bende hayırlısıyla eger olursa benım bu 4. hamılelıgım olcak canım ya bızım cııcn cok onemlı 3 kere dusuk yaptım kan pıhtılasması var bende ve bır daha aynı husrana ugramayı ıstemıyoruz esımle allah hepımızın yuzunu guldursun ınallah.
suuuuuu tebrikler canımmmm.... allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....
darısıda bizim başımıza .... eh hayırlı zamanda inşallahhhhhh
üzülmeyin arkadaşlar... hepimiz anne olacağız Allahın izniyle zamanı var bekleyelim ve strese girmeyelimmmm
canım bence sağlık herşeyin önemlisi eğer doktorun takibe alıcaz derse tedavini ol ama tabi zırt pırt doktora gitman gerekmez bence belki ilaç tedavisi veriri sadece kontrole gidersin bence. ama yine söylüyorum sağlık herşeyden önemli ihmal etmea.s
merhaba canım.
benımde 2 gun kaldı adetıme bende 4 aydır korunmuyoruz olmadı daha beklıyorum bakalım.
hamılelık belırtılerı kısıden kısıye gore degısıyo mesela ben 3 kere hamılelık yasadım ve 10 gun onceden sırayla butun belırtılerı yasamıstım ılla adet gunu gectıkten sonra ortaya cıkar dıye bır durum yok once yasanacak dıye bır durumda yok ben bakıyorum kımısı hıc belırtı yasamıyor kımısı hepsını yasaıyo degısebılıyo yanı.
sende sımdı varmı belırtı falan yada adet belırtısı?
oldu canım bi kaç gün geçyordu ben hep diodum ki 10 gün geçmeden test yapmıcam bi defasında 12 gün sonra kırmızı kart yedim o yüzden yapmıyorum. zaten annemin 5 yıl sonra olmuş bi kuzenim adetinden 1 ay sonra ögrenebildi bizde genetik bişiler var yani
anladım canım.belki sende kuzenin gibi 1 ay sonra öğrenirsin.ordadırda saklanıyodur belkikırmızıyı görene kadar pes etmek yokkkkaydirigubbakcemile5 belki göreceğimiz kırmızı testteki 2 kırmızı çizgi olcakkzemuszemusopuyorumnanaktan:1hug:
canım öncelikle geçmiş olsun. inşallah meleğin seninledir. ben 1 gün geçtikten sonra yapmayı tercih ettim. önceden 5 gün geçtikten sonra yapıyodum negatifi görünce hemen ardından adet oluyordum. ama günüm 1 gün geçince hemen yaptım ve toz pempe ikinci çizgi çıktı. sen umarım adet olmazsın ve 1 gün geçince hemen yaparsın. canım inşallah hamilesindir. kan pıhtılaşmasıyla ilgili tedavi görüyormusun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?