canım o pek belli olmuyo yaaa. benim bir arkadasımda hiç belirti yoktu zaten 9 ay boyunca bir defa bile midesi bulanmadı gögüsleri şişmedi tek anladıgı şey 2 kilo almıştı hemen adet gününden sonra başlkada belirtisi yoktu bünye ile alakalı bence
bilmiyorum canım ya artık psikolojik olarak her şeyi ona yorumlamaya başladım o yüzden ayırt bile edemiyorum şu an ciddi şekilde sağ yumurtalığımda ağrı sancı var arada bir de solda oluyo en son bundan önceki ay böyle ağrım olmuştu yoksa onun dışında bugüne kadar hiç olmamıştı. Göğüslerim kaşınıyo ve belim ağrıyo o kadar zaten bunlar aynı zamanda adet belirtisi olduğunan hiç umutlanmıyorum offfff ya Allah ım hayırlısıyla bu güzel duyguyu başta ben olmak üzeremafoldumben isteyen herkese nasip eder inş
canım çok üzüldüm.inşallah bu sefer bi şey olmaz.sende sağlıklı bi hamilelik geçirip sağlıkla bebişini kucağına alırsın.Allah hepimizin gönlüne göre versin.test için bekle adetin gecikince yap bence.hem az kalmış 3-4gün daha sabret:CüvCüvpuyorumnanaktan:Saruboceq:
guzel dıleklerın cıın cok saol canım benım.ınsallah bu sefer saglıklı guzel bı hamıleık gecırmeyı okadar cok sıtıyorumkı anlatamam.ınsallah allah herkesın gonlunun ıstedıgını hayırlısıyla verır.az kaldı adetıme ama gelde bekle ıste sabırsız olunca ınsan ıste beklemek ıskence gıbı gelıyo aman hayırlısıya olsunda bekleyelım.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım öncelikle hiç kafana takma. stres çok önemli. çocuk fikrini kafandan çıkarmaya bak. bunu söylemesi koly diyeceksin belki içinden. ben 10 ay boyunca çok üzüldüm üzdüm. ama kafama takmadığımda bi ayda oluverdi.
ya benim polikistik over im var ciddi boyutta değilmiş sadece başlangıçmış doktor öyle söyledi. eşimin de sonuçları çok iyi çıktı şuan beklemedeyiz doktorumun dediği zamanı tutturamıyorsunuz bu ne kadar geçerli bi sebep bilmiyorum peki senin her hangi bi sorunun var mıydı yani 10 ay olmamasının nedeni nedir merak ettim de
kızlar ben çok mutluyum opuyorumnanaktan ben test yaptım ve hamileyimmmmmmmmmm
adetim 2 gün geçti ve silikte olsa ama baya belli ikinci çizgim çıktı
pazartesi doktora gideceğim.
:lepi:
canımm tebrik ederimmm çooooooook sevindimmm hihoyyyt harika bi haber Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin meleğini :ecrin_bebek: darısı bizlere işallah :Saruboceq: hayırlı uğurlu olsunnn hihoyyythihoyyytzemuszemus
günadydın hepinizeeeee
anladım canım pko lu olupta çok hamile kalan insan var hem senin ki ciddi boyutta değilmiş. canım bizde de bi sorun yok. ama bizde zamanları tutturamadık en önemli zamanı varmış demekki. zamanı gelince allah verdi.
canım ben nette çok araştırdım ne kadar doğru bilmem ama incir kürünü duymuşsundur. ben bu ay ilk defa incirin kürü yapmadım ama kuru inciri elimde yedim ve bol bol havuç yedim. ve bu ayda hamile kaldım. incir yumurta oluşmasına havuçta çatlatmasına faydalıymış bu topikte yazdım bi kaç kere belki okumuşsundur.
Canlarım günaydın,
size müjdeli haberi vermeyi çok isterdim ama olmadı yaa mafoldumben
geçmiş sayfaları okudum şimdi herkes beni çok merak etmiş, ben sizin hakkınızı nasıl öderim bilmiyorum, dün akşamı sizin sayenizde ettim, sizin dualarınıza güvenerek bekledim sonucu ama müjde vermek nasip olmadı yine mafoldumben
En son mesajımda yarına kaldı deyip çıkmıştım, 10 dak. sonra hemşire aradı, gebelik testi negatif, idrar yollarında iltihap varmış dedi, yarın gel doktor ilaç versin onun için dedi, korkunç bi hayal kırıklığıydı benim için, çok ümitli olduğum söylenemezdi zaten ama insan yine de negatifi duyunca yıkılıyo işte mafoldumben
Bidaha da açamadım bilgisayarı, sabah yazarım dedim.
Ondan bi yarım saat sonra da bi lekelenme oldu, hala da ara ara tuvalete gittikçe hafif kırmızımsı bi lekelenme şeklinde devam ediyo, test yaptırmasaydım bunun kesin yerleşme kanaması olduğunu düşünürdüm ama negatifi duydum ya şimdi adetimi bekliyorum, gelirse de erken gelmiş olacak ama (24ünde bekliyodum çünkü) hayırlısı artık :sinifsinif:
Hepinize dualarınız için çok ama çok teşekkür ederim, hakkınızı helal edin kızlar, sizi de boş yere heyecanlandırmışım senağlama
anladım canım pko lu olupta çok hamile kalan insan var hem senin ki ciddi boyutta değilmiş. canım bizde de bi sorun yok. ama bizde zamanları tutturamadık en önemli zamanı varmış demekki. zamanı gelince allah verdi.
canım ben nette çok araştırdım ne kadar doğru bilmem ama incir kürünü duymuşsundur. ben bu ay ilk defa incirin kürü yapmadım ama kuru inciri elimde yedim ve bol bol havuç yedim. ve bu ayda hamile kaldım. incir yumurta oluşmasına havuçta çatlatmasına faydalıymış bu topikte yazdım bi kaç kere belki okumuşsundur.
kıslaaaaaaaaaarrr bana kırmızı kart göründü şimdiiiiiiiiiii.........
artık bidahakıi aya hayırlısıyla inşallahhhhhh
ya ben bu inciri çok duydum. Bu ay kırmızı yersem bende başlıcam
:kedi: Hadi Hayırlısı olsun canımmmm
En azından rahatladın darısı benim başımaaa
gerçekten mi canım ya. üzüldüm. ama sen yinede doktora görün bu gecikme normal değil.
ayyy canım benim tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin. evet canım duydum ben de senin gibi, olduğu gibi yiyorum hem de çok sevdiğimden fazlaca yiyorum havucu bilmiyordum ona da bugün başlarım artık çok sağol canım ya bana umut oldun dualarına beni de eklersen sevinirim:Saruboceq:
canım inşalah sende bebiş vardırr.biran önce belli olur inşallah.hakkımızda hayırlısı olsunnnn:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?