Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

cevabın için teşekkür ederim canım

canım öncelikle hiç kafana takma. stres çok önemli. çocuk fikrini kafandan çıkarmaya bak. bunu söylemesi koly diyeceksin belki içinden. ben 10 ay boyunca çok üzüldüm üzdüm. ama kafama takmadığımda bi ayda oluverdi.

guzel dıleklerın cıın cok saol canım benım.ınsallah bu sefer saglıklı guzel bı hamıleık gecırmeyı okadar cok sıtıyorumkı anlatamam.ınsallah allah herkesın gonlunun ıstedıgını hayırlısıyla verır.az kaldı adetıme ama gelde bekle ıste sabırsız olunca ınsan ıste beklemek ıskence gıbı gelıyo aman hayırlısıya olsunda bekleyelım.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

amin canımmm.doğru herşeyde sabrediliyo ama bunda insan çatlıycak gibi oluyoooakannehir.dediğin gibi olsunda hayırlısıyla olsun inşallah

ya benim polikistik over im var ciddi boyutta değilmiş sadece başlangıçmış doktor öyle söyledi. eşimin de sonuçları çok iyi çıktı şuan beklemedeyiz doktorumun dediği zamanı tutturamıyorsunuz bu ne kadar geçerli bi sebep bilmiyorum peki senin her hangi bi sorunun var mıydı yani 10 ay olmamasının nedeni nedir merak ettim de

anladım canım pko lu olupta çok hamile kalan insan var hem senin ki ciddi boyutta değilmiş. canım bizde de bi sorun yok. ama bizde zamanları tutturamadık en önemli zamanı varmış demekki. zamanı gelince allah verdi.
canım ben nette çok araştırdım ne kadar doğru bilmem ama incir kürünü duymuşsundur. ben bu ay ilk defa incirin kürü yapmadım ama kuru inciri elimde yedim ve bol bol havuç yedim. ve bu ayda hamile kaldım. incir yumurta oluşmasına havuçta çatlatmasına faydalıymış bu topikte yazdım bi kaç kere belki okumuşsundur.

kızlar ben çok mutluyum opuyorumnanaktan ben test yaptım ve hamileyimmmmmmmmmm
adetim 2 gün geçti ve silikte olsa ama baya belli ikinci çizgim çıktı
pazartesi doktora gideceğim.
:lepi:

canımm tebrik ederimmm çooooooook sevindimmm hihoyyyt harika bi haber Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin meleğini :ecrin_bebek: darısı bizlere işallah :Saruboceq: hayırlı uğurlu olsunnn hihoyyythihoyyytzemuszemus

günadydın hepinizeeeee

canım çok sağol. a.s. darısı isteyen herkesin başına inşallah. :Saruboceq:

kıslaaaaaaaaaarrr bana kırmızı kart göründü şimdiiiiiiiiiii.........
artık bidahakıi aya hayırlısıyla inşallahhhhhh

ya ben bu inciri çok duydum. Bu ay kırmızı yersem bende başlıcam

canım ya çok üzüldüm dünden beri merakla bekliyorduk ( ama arkadaşların dediği gibi her işte bir hayır vardır en azından iltihap olduğunu öğrendin geçmiş olsun ayrıca..işallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun canım hayırlısı olsun :1hug:

ayyy canım benim tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin. evet canım duydum ben de senin gibi, olduğu gibi yiyorum hem de çok sevdiğimden fazlaca yiyorum havucu bilmiyordum ona da bugün başlarım artık çok sağol canım ya bana umut oldun dualarına beni de eklersen sevinirim:Saruboceq:

kıslaaaaaaaaaarrr bana kırmızı kart göründü şimdiiiiiiiiiii.........
artık bidahakıi aya hayırlısıyla inşallahhhhhh

( canım üzülmek pes etmek yok bir gün bizlerde o mutluluğu yaşayacağız işallah Allah hayırlı zamanda nasip etsin hepimize :1hug:

gerçekten mi canım ya. üzüldüm. ama sen yinede doktora görün bu gecikme normal değil.

açıkçası bende çok üzüldümmafoldumben bukadar gecikmesi beni çok umutlandrmıştı.pazartesi doktara kesin gidicem.inşallah bi sorun yoktur.psikolojiktir:Saruboceq:

canım çok teşekkür ederim. ben isteyen herkes için dua ediyorum ve allahıma çok şükrediyorum. hiç kafana takma canım. allah verecği dğru zamanı biliyordur.

canım inşalah sende bebiş vardırr.biran önce belli olur inşallah.hakkımızda hayırlısı olsunnnn:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

banada kırmızı kart ıkıcak hissediyorum ... bekleyelim bakalım her hayr'ın bir şerri her şerrin bir hayr varmış vardır bundada bir hayr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…