ay heralde yaa.. kendimi düşünüyorumda önce zırıl zırıl ağlardım heralde.. sonrada mutluluktan napardım keşfederiyorum... allah tamamına erdirsin canım... :ecrin_bebek:
Bu arada ben de şimdi altım testimin sonuç kağıdını, 0,100 çıkmış((
Doktor daha erken olduğu için de çıkmamış olabilir dedi, ben yine ilacını hamileymişsin gibi düşünerek zarar vermicek bi ilaç veriyim dedi, bu değer yükselebilir önümüzdeki günlerde, adetin gecikirse gel dedi((
Hiç ümidim yok artık ama içime bi kurt düşürdü doktor işte, bu arada dün akşamdan beri de ara ara lekelenmelerim devam ediyo :sinifsinif:
ay kızlar dün akşam bıraktım bugün oku oku bitiremedim...:)))amma yazmışsınız haaaa:)))
su çok tebrik ederim.Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..
hayal ve karasu sizlerin haberlerinide çok bekledim.ama böylesi hayırlısı diyelim.sakın üzülmeyin kızlar....rabbim hayırlısını versin..bu arada karasu hatırladım ablamda ilk evlendiğinde idrar yolları sorunu vardı epey bir dönem hamile kalamadı.doktora gitti doktor ona ilaç vermiş içti çok dikkat etti ayağını hiç üşütmedi.tüm işleri sıcak suyla idi.(lavaboda bile)birkaç ay sonra hamile kaldı...unutma bu önemli..bende evlenince vardı..ilk ay rahatsızlanıp doktora gittim.doktor banada ilaç verdi.içtim.sonra hamile kalmışım işte.yani çok önemli dikkat et kendine
aycaann ve the_fts kızlar bi kan tahlilinizi yaptırında herkes rahat etsin...sonuçlarınızı bekliyoruz büyük bir umutla....
Valla canımcım yoktur büyük ihtimal, olsa çıkardı gibime geliyo ama yoksa da inşallah adetim gecikmez de psikolojim alt üst olmaz yine, zaten oldu olacağı kadar ama senağlama
canım çok sağol darısı başına
kızlar ben çok mutluyum opuyorumnanaktan ben test yaptım ve hamileyimmmmmmmmmm
adetim 2 gün geçti ve silikte olsa ama baya belli ikinci çizgim çıktı
pazartesi doktora gideceğim.
:lepi:
Canıımmm yaaa çok tebrik ederiiimmm .) acayip sevindim :) Topişimizi hamişi :)
Karasucum bu aradas ilmedim seni hala umut var gibi görünüyor :)
Canlarım günaydın,
size müjdeli haberi vermeyi çok isterdim ama olmadı yaa mafoldumben
geçmiş sayfaları okudum şimdi herkes beni çok merak etmiş, ben sizin hakkınızı nasıl öderim bilmiyorum, dün akşamı sizin sayenizde ettim, sizin dualarınıza güvenerek bekledim sonucu ama müjde vermek nasip olmadı yine mafoldumben
En son mesajımda yarına kaldı deyip çıkmıştım, 10 dak. sonra hemşire aradı, gebelik testi negatif, idrar yollarında iltihap varmış dedi, yarın gel doktor ilaç versin onun için dedi, korkunç bi hayal kırıklığıydı benim için, çok ümitli olduğum söylenemezdi zaten ama insan yine de negatifi duyunca yıkılıyo işte mafoldumben
Bidaha da açamadım bilgisayarı, sabah yazarım dedim.
Ondan bi yarım saat sonra da bi lekelenme oldu, hala da ara ara tuvalete gittikçe hafif kırmızımsı bi lekelenme şeklinde devam ediyo, test yaptırmasaydım bunun kesin yerleşme kanaması olduğunu düşünürdüm ama negatifi duydum ya şimdi adetimi bekliyorum, gelirse de erken gelmiş olacak ama (24ünde bekliyodum çünkü) hayırlısı artık :sinifsinif:
Hepinize dualarınız için çok ama çok teşekkür ederim, hakkınızı helal edin kızlar, sizi de boş yere heyecanlandırmışım senağlama
kızlar ben çok mutluyum opuyorumnanaktan ben test yaptım ve hamileyimmmmmmmmmm
adetim 2 gün geçti ve silikte olsa ama baya belli ikinci çizgim çıktı
pazartesi doktora gideceğim.
:lepi:
tebrıklaeeeeeeeeeeerrrr cok sevındım canım..allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp edr ınsallahhhhhhhihoyyyt
kızlar bişe soracam
benim yumurtlama günüm kasımın 30 unda başladı yani o hafta hep çalıştım dersime
ama iki aydır adetim hep erken oluyo acaba diyorum üstüne olma ihtimalıi varmı çok değişik çünkü bu ayki reglim bide çok fazla baş ağrım ve mide bulantm var adetim bitince test yapayım diyorum çünü yumurtlama günümden on gün sonra felan adet oldum sizce bi ihtimal varmı yoksa bende psikolojik olarakmı hssediyorum bu belirtileri:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?