Elsoncum çok erken canım acaba sorun var mı diye sorgulamak,tıp dünyası bile 1 yıldan önce sorun var gözüyle bakmıyor.Ama tabii ben de bunu şiddetle savunuyorum ki önceden muayene olup en azından sorun olup olmadığını anlamak.yoksa bir kaç yıl sonra düşünüyosun bebiş o zaman da sorunlar çıkıyo falan filan.Ayrıca insanların da bu kadar erken sorması.O da ayrı bi dert.Hayat bu kadar globalleşmişken insanlar eskisi kadar tek düze yaşamazken neden sorarlar ki bu kadar sık.İnşallah canım Allah gönlüne göre verir de bebişin hemen gelir.:ecrin_bebek:
nıe akıntı sarımı olurkı yumurtlama zamnında
11370576]HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...
delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:
begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz...........................29 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
berra1...........................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
lovelybaby.....................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
qusel............................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan......................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
beleney.......................2 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:
alak........................... 5 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
kalpagrisi........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
hatice_48................. 21 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT
idilcan............................23 ŞUBAT
gokcegokce.................1 MART
the_fts...........................3 MART
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss
OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor
Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
?--
Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--
ya normalde kafaya takmıycaktım.çümkü dediğini bende duydum.1 sene öncesine kadar sorunlu gözüyle baklımıyor.ama benim prolaktinim yüksek çıktı ya..ben ondan dellendim...aklinialirimsmile
ya normalde kafaya takmıycaktım.çümkü dediğini bende duydum.1 sene öncesine kadar sorunlu gözüyle baklımıyor.ama benim prolaktinim yüksek çıktı ya..ben ondan dellendim...aklinialirimsmile
kımınde bu hormonlar yuksek çıkıo kımınde düşük ben de bunu anlamıorum her ıkı sonuçta olumsuzluğa sebebiyet verıor anladığım kadarıyle. benım de progestron düşüktu bıraz ama snra bakıldım normal çıktı :Sbilmiyorumkismile
nerde canım kocişin.moralini bozmayım da onsuz nasıl uyuyosun geceleriaklinialirimsmile ay çok mu kötüyüm:kedi:
az kalmış yanii.inşallah bebişin karnındadır bu ay canım ya:Saruboceq:
ya liste çok kalabalık takip edemiyoruz.gelmeyenler silinsin kızlar ya.En azından moral de olur size,daha çabuk yukarı çıkarsınızaklinialirimsmile
Kaç çıkmıştı canımcım seninki, ve sonra kaça çıktı ?
canım eşim memlekette işe girdi..pek kolay bulunamayacak bi işti..burdaki işini bıraktı o yüzden...bide ben tayin isteyebileyim diye yani..geceleri tırsa tırsa yatıyorum vallaeyvahedigeldismile tv açık..salonda..kanepe köşelerinde...mafoldumben
amma bunalım yaptımmm.neyse...kaydirigubbakcemile3
işte düşünün bu şartlarda fırsat bulup eşinle münasebette bulunacaksında...gıy gıy da gıy gıy...kafamçokkarıştı
Kızlar fazla kilo sperm hareketini engellermiş ,kocişi dün akşam spora başlattım, bundan sonra da bol bol sebze yedirecem, nassııııııııııııııl aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Kızlar Günaydın nasılsınız? beni soracak olursanız ehhh diyelim.. eşimle tartıştım tam da çalışma haftasında! mafoldumben
dün nihayet bir jinekologtan randevu aldım....ilk defa gidicem korkuyorum ve çekiniyorum.eyvahedigeldismile
Kızlar Günaydın nasılsınız? beni soracak olursanız ehhh diyelim.. eşimle tartıştım tam da çalışma haftasında! mafoldumben
dün nihayet bir jinekologtan randevu aldım....ilk defa gidicem korkuyorum ve çekiniyorum.eyvahedigeldismile
ya ben de almak istiyorum koşu bandı.siz kaça aldınız sorması ayıp.bi de alanlar 2 gün sonra hevesin kaçıyo diyolar.ayrıca koşma bacak kası yapar tempolu yürüme de aynı şekilde herkes mekik aletleri vs daha ii diyolarCADIARZU
benjm smearsanırm kötü çıkmış 26,01,10da alacaktım arıyorum sürekli bahane bufünde sorular sordular garip garip cuma ara dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?