Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Canım valla biz koşu bandının yanında bi de terleme eşofmanı aldık kocişe, o da bugün gelecek inş. işe yaricanı düşünüyorum, mekik falan da yapıyo zaten benim kociş, hem hareket yapıyo, hem koşuyo yerimseniben eğer hamiş kalırsam, sonrasında kiloları vermek için bana da çok yaricak bu koşu bandı boshayallersmile
bence sen de al, doğumdan sonra lazım olabilir kaydirigubbakcemile3

:kedi:

gunaydın ıdılcım

hayırıdr neden tartıştın hem de tam çalışma zamanında yapılacak şey mı bu aaaaklava:

nıe gıdıosun doktora kontroller için mı canımcım

eşimle çok fena tartıştık, biraz özel olacak ama olsun eşimin artık beni arzulamadığını düşünüyorum :1no2:

Gökce ben jinekologa hiç gitmedim artık ''gitme zamanı'' dedim bizim arkadaş da ısrar edince randevu aldım...ama korkuyorum yaaa utanıyorum daha doğrusu :kedi:

kesinlikle..tek sığınağımız allah...umudumu kaybetmiş değilim..ve evet bu siteden ve başka sitelerden öğrendiğim kadarıylada benim değerimde o kadar yüksek değil..42..150olan bile varmış..düşüyomuş..benim kuruntum..hani bunun dışındada bi problem çıkarmı..çıkmaz inşş...sağol canımmm.:1hug:

:kedi:
eşimle çok fena tartıştık, biraz özel olacak ama olsun eşimin artık beni arzulamadığını düşünüyorum :1no2:

Kız onu nerden çıkardın deli kaydirigubbakcemile3 ben de öyle diyom bazen kocişe, sen beni istemiyosun artık diyorum çok kızıyo bana :roflol:
Düşündüğün gibi olmadığına eminim, bence sen sadece biraz daha fazla ilgi beklediğin için naz yapıyosun kocişe aklinialirimsmile

saçmalama bazı donemler kadınlar bu modlara gırer bence hemen o moddan çıkmanı tavsıye ederım....

ayrıca hiç utanma ılk başta ben de çok utanöıştım ıdılcım ama sonra ınan gayet normal gelıo sana ..yanı sonuçta bu sağlık ve o da bı organımız o bakımdan duşun. artı doktorlar gunde kaç kadının gorduğu için senınkıne ozellıklı bakmıor yanı ...burnuna göğsune gözune bakıormuş gbı senı utandırmadan bakıorlaropuyorumnanaktan hıç utanma korkma bak goreceksın hıç bır şey yok bunda canım benım rahat ol olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile5

güzelmiş,bunlar da çok pahallı oluyo ama hepsi bu civarda sanırım.ben de alacam doğuma yakın.

Canım ordaki yorumları okursan görürsün, aslında bu digerlerine göre çok uygun bi fiyat, biz alırken daha da uygundu, 580 e aldık biz, nerdeyse 1000den aşağı koşu bandı yok piyasada kaydirigubbakcemile2

herkeste varmış yani bazen bu düşünce.ne kadar çok benziyoruz birbirimize biz kadınlar resmen fabrikadan aynı hattan çıkmış gibi.kaydirigubbakcemile3

idil bi de bişeyi merak ettim kaç yıllık evlisin sen?

evet ben de öyle diyorum günde yüzlerce şey görüyo kaydirigubbakcemile3 adama normal geliyordur artık....

:1no2: o nazlanıyor ilk önce ''daha erken değil mi'' filan dedi...sonra o esnada ''gönülsüz bilmem neyden sakat çocuk doğar'' ben de kızdım tabii....istemedi....ben de döndüm kıçımı sabaha kadar düşündüm....sonra bana sarılmak istedi filan ama çok kızmıştım....çalışma haftasında bu yapılır mı???? :1no2:

Ya bir de güya teselli edicek ya beni ''bugünün yarını da var'' diyor yani bugün çalışamadık yarın çalışırız demek istiyor beyfendi..........mafoldumben

:1no2: o nazlanıyor ilk önce ''daha erken değil mi'' filan dedi...sonra o esnada ''gönülsüz bilmem neyden sakat çocuk doğar'' ben de kızdım tabii....istemedi....ben de döndüm kıçımı sabaha kadar düşündüm....sonra bana sarılmak istedi filan ama çok kızmıştım....çalışma haftasında bu yapılır mı???? :1no2:[/QUOTE]

idil canım benim sanırım biz kendimizi bu çalışma zamanlarında çok sitrese sokuyoruz doğruyu söyle sende çalışma haftası diye istedin yani bazen bendede oluyo ama o akşam eşin yorgun olabilir vs. bunları düşün seni sevmediğini nerden çıkardın aynı şeyi bende yaşadım bi akşam küstüm öle sonraki gün konuşduk eşimle ve ben ne kadar yanlış düşündüğümü farkettim bence senin eşinde senii çok ama çookk seviyo tatlım

Tatlım erkekler bu konuda fazla sıkmaya gelmiyolar ben bunu anladım, bu aya kadar hep ben zorlardım çalışmaya, gıt gıt gıdatlayarak peşinde gezerdim kaydirigubbakcemile3, istemeye istemeye yapardı çoğu zaman, aslında onların istediği şey, kendi haline bırakılmak, biraz da naz istiyolar, sen naz yapacaksınki onlar isteyecek yerimseniben
Ben bu ay hiç belli etmedim ona bişey, sadece adetimin başında söyledim, bu ay 10. gün başlarız çalışmalara diye, valla 10. günü zor etti adam, ondan sonra da bir akşam olsun rahat bırakmadı beni, ben gün aşırı yapalım diyom, o her gece istiyo, ne banyoyu düşünüyo, ne uykuyu valla, dibimden ayrılmadı :roflol: :roflol: :roflol:

bak şimdi bence harika bir konuya değindin,konuşalım kızlar bu konu hakkında.Neden hep erkekler istiyen taraf oluyor da kadın onun gönlünü yapmaya çalışan taraf oluyor.Hani derler ya erkekte 1 nefis var kadında 9 nefis.Doğurganlık önceden nasıldı maşallah önüne gelen zahmetsizce adam ceketini atsa hamiş kalıyodu şimdi nasıl???Hayat eskiden daha kolaydı,para kazanmak bu kadar zor değildi bizim beklentilerimiz bu kadar çok değildi hayata karşı.Erkekler daha yorgun bizler de öyleyiz.Zaman zaman onların da canı istemeyebilir,her defasında gel yavrum diyemezler bence.bazen eşime diyorum hiç gözüm yemiyo da diyo valla benim de yemiyo.bu çok doğal,çünkü onun çalışma şartlarını biliyorum o da makina değil,tak vites 5 e gitsin o da yorgun olabilir,morali bozuk olabilir,moral olayı zaten direkt biliyosunuz cinsel isteği etkiliyo.haksız mıyım kızlar kocalarınız her zaman her gün istiyolar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…