Biz bunu aldık canım, bi bak istersen, çok da güzel yerimseniben
Hepsiburada.com : York White 2.0 Hp Motorlu Koşu Bandı + York 25 Cm Pilates Yoga Topu | Spor
ya ben de almak istiyorum koşu bandı.siz kaça aldınız sorması ayıp.bi de alanlar 2 gün sonra hevesin kaçıyo diyolar.ayrıca koşma bacak kası yapar tempolu yürüme de aynı şekilde herkes mekik aletleri vs daha ii diyolarCADIARZU
selam canım.geçen hafta da ben tartışmıştım,oluyo böyle şeyler ama yine de üzücü geliyo.bugün bitmeden barış evde yüzyüze gelmeden önce.Çekincek bişey yok kız daha sonra iice alışıyosun görmedik yerin kalmıyo doktorun.kaydirigubbakcemile3
gunaydın ıdılcım
hayırıdr neden tartıştın hem de tam çalışma zamanında yapılacak şey mı bu aaaaklava:
nıe gıdıosun doktora kontroller için mı canımcım
ya onlar hikaye canım valla bak.Hee tıp dilinde engel olabilir ya da zorlaştırabilir ama Allah verdikten sonra hikaye.Neden dersen menapoz döneminde hamile kalan,korunurken hamile kalan ya da buna benzer durumlarda hamile kalan bi suru insan var.sunu da soylıyım senı rahatlatacaksa, ben gecen sene falan sanırım bıseyden dolayı hastaneye gıttım bebıs falan dusunmuyoruz,kansızlık asırı usume vs olabılır.hastanelerı bılıyosun elını ver kolunu kaptır,MR çekildi,rontgenler,kan tahlilleri vs aklına ne gelırse cunku her servıs bırbırıne gonderdı sorun arıyolar resmen.en son ıc hastalıklara sevk ettıler orda yapılan tahlılerde bı suru kan degerım yuksek cıktı prolaktın bunlardan bırıydı ama ne ıse yaradıgını bıle bılmıyordum o zaman.hangi mekanizmaların dogru işlemesine yardım ettiğini falan hiç bilimiyordum taaa ki bu siteye takılıp da öğrenene kadar.buraya takıldıgım zaman da 5 aylık hamıleydım.ben sallamadım doktorlar saglam ınsanı hasta eder dıye baska bı servıse gondermıslerdı gıtmedım bıle.yanı demek ıstedıgım sanıyorum kı prolaktın ancak tedavıyle dusuyor belkı suan bıle yuksek bende neden yuksek onu bıle bılmıyorum ama sen de biliyorsun ki Allah'ın ol demesi yeterli.tabiii sen yine de tedavine bak sonra teslim ol ama tıp kendi basına hikaye.
:kedi:
eşimle çok fena tartıştık, biraz özel olacak ama olsun eşimin artık beni arzulamadığını düşünüyorum :1no2:
eşimle çok fena tartıştık, biraz özel olacak ama olsun eşimin artık beni arzulamadığını düşünüyorum :1no2:
Gökce ben jinekologa hiç gitmedim artık ''gitme zamanı'' dedim bizim arkadaş da ısrar edince randevu aldım...ama korkuyorum yaaa utanıyorum daha doğrusu :kedi:
kesinlikle..tek sığınağımız allah...umudumu kaybetmiş değilim..ve evet bu siteden ve başka sitelerden öğrendiğim kadarıylada benim değerimde o kadar yüksek değil..42..150olan bile varmış..düşüyomuş..benim kuruntum..hani bunun dışındada bi problem çıkarmı..çıkmaz inşş...sağol canımmm.:1hug:
güzelmiş,bunlar da çok pahallı oluyo ama hepsi bu civarda sanırım.ben de alacam doğuma yakın.
hu hu sana yazıorum hocammmm kaydirigubbakcemile5
benım progestron hakkında konuşuyorduk ama boshayallersmile
nerden kapıldın bu hisse gerçekten?zaman zaman her kadında olur bu tür düşünceler.erkekler de yorgun şekerim eskisi kadar kolay kazanılmıyo para,kadınlar desen ver malzemeyi yazsın sana senaryonun kralını.düşünme böyle yoksa hamilelik döneminde bunalım olursun.
Kız onu nerden çıkardın deli kaydirigubbakcemile3 ben de öyle diyom bazen kocişe, sen beni istemiyosun artık diyorum çok kızıyo bana :roflol:
Düşündüğün gibi olmadığına eminim, bence sen sadece biraz daha fazla ilgi beklediğin için naz yapıyosun kocişe aklinialirimsmile
Gökce ben jinekologa hiç gitmedim artık ''gitme zamanı'' dedim bizim arkadaş da ısrar edince randevu aldım...ama korkuyorum yaaa utanıyorum daha doğrusu :kedi:
ayrıca hiç utanma ılk başta ben de çok utanöıştım ıdılcım ama sonra ınan gayet normal gelıo sana ..yanı sonuçta bu sağlık ve o da bı organımız o bakımdan duşun. artı doktorlar gunde kaç kadının gorduğu için senınkıne ozellıklı bakmıor yanı ...burnuna göğsune gözune bakıormuş gbı senı utandırmadan bakıorlaropuyorumnanaktan hıç utanma korkma bak goreceksın hıç bır şey yok bunda canım benım rahat ol olumunekankayizsmile
Kız onu nerden çıkardın deli kaydirigubbakcemile3 ben de öyle diyom bazen kocişe, sen beni istemiyosun artık diyorum çok kızıyo bana :roflol:
Düşündüğün gibi olmadığına eminim, bence sen sadece biraz daha fazla ilgi beklediğin için naz yapıyosun kocişe aklinialirimsmile
hu hu sana yazıorum hocammmm kaydirigubbakcemile5
benım progestron hakkında konuşuyorduk ama boshayallersmile
Canım yaa, görmemişim ben senin cevabını kusura bakma bilmiyorumkismile hep ipeğin yüzünden :mymeka: koşu bandına daldımklava:
Benim progesteron ilk bakıldığında 0,4 tü. Çok düşüktü yani :çok üzgünüm: hatta onun yüzünden bebeğimi düşürmüştüm senağlama ama sonra ilaçsız düzene girdi, iki aydır 9 çıkıyo, doktorum da çok iyi olduğunu söylüyo. O yüzden merak etmiştim senin değerlerin kaçtı diye yerimseniben
Ama sana tam olarak değerlerini söylemediler galiba, sadece düşük demişler boshayallersmile
idil bi de bişeyi merak ettim kaç yıllık evlisin sen?
evet ben de öyle diyorum günde yüzlerce şey görüyo kaydirigubbakcemile3 adama normal geliyordur artık....
:1no2: o nazlanıyor ilk önce ''daha erken değil mi'' filan dedi...sonra o esnada ''gönülsüz bilmem neyden sakat çocuk doğar'' ben de kızdım tabii....istemedi....ben de döndüm kıçımı sabaha kadar düşündüm....sonra bana sarılmak istedi filan ama çok kızmıştım....çalışma haftasında bu yapılır mı???? :1no2:
Canım yaa, görmemişim ben senin cevabını kusura bakma bilmiyorumkismile hep ipeğin yüzünden :mymeka: koşu bandına daldımklava:
Benim progesteron ilk bakıldığında 0,4 tü. Çok düşüktü yani :çok üzgünüm: hatta onun yüzünden bebeğimi düşürmüştüm senağlama ama sonra ilaçsız düzene girdi, iki aydır 9 çıkıyo, doktorum da çok iyi olduğunu söylüyo. O yüzden merak etmiştim senin değerlerin kaçtı diye yerimseniben
Ama sana tam olarak değerlerini söylemediler galiba, sadece düşük demişler boshayallersmile
benım de 1 falan çıkmıştı sanırım ama evımde eve gıdınce yazarım. daha sonra düşük çıkmadıkı doktor bşey demedı demekkı olsa derdı sanırım bayanssulusmile bana rahat olmam gerektiğinı basa basa soledı herşey sızın elınızde şuan dedı. tabı temmıza kadar bebişimiz olmazsa tekrar gdıcem doktora.inşallah gerek kalmaz hamiş kalırım hemencecık ama hayırlı sağlıklı bı şekılde :Saruboceq:
evet ben de öyle diyorum günde yüzlerce şey görüyo kaydirigubbakcemile3 adama normal geliyordur artık....
:1no2: o nazlanıyor ilk önce ''daha erken değil mi'' filan dedi...sonra o esnada ''gönülsüz bilmem neyden sakat çocuk doğar'' ben de kızdım tabii....istemedi....ben de döndüm kıçımı sabaha kadar düşündüm....sonra bana sarılmak istedi filan ama çok kızmıştım....çalışma haftasında bu yapılır mı???? :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?