ayynen bende senin gbiyim..çocukları çok seviyorum zaten..diyodum eşime en fazla 6 ay beklerim diye..bazen ya olmazsa diyorum..o zaman başımdan aşağı kaynar sular dökülüyo..eşim çok anlayışlı ama..olacak bizim çocuğumz bak görürsün..takma sen kafana diyo..ne diyim allah benden önce onun gönlüne göre versin. senağlama bide millet sormaya başladı varmı bebiş diye...çok gıcık bişey...çoookkk sinir bozucuuuu...mafoldumbenmafoldumben
Canım biz sırf o sorulardan kurtulmak için, en başından beri çocuk hemen düşünmüyoruz, korunuyoruz, hele bi 1 sene geçsin, sonra düşünürüz falan dedik, artık kimse sormuyo, çünkü korunduğumuzu sanıyolar kaydirigubbakcemile3
gunaydın kızlarrrr nasılsınız bakalım bugun ?
çalışan arkadaşlarıma da kolay gelsın dıorum zemuszemus
bunu ben de yaptım sempatiksalakcinni bız de şimdı dk başı sormasınlar dıye en başından soledık soranlara 3 yıl falan ıstemıoruz korunuyorz dedık daha erken dedık. 25 yaşındayım olur dedım...dedım dedım dedım.... umarım hayırlı bı şekılde olur bebişlerimiz :Saruboceq:
Hoşgeldin cicim :1hug: bitti mi kırmızılar aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Canım biz sırf o sorulardan kurtulmak için, en başından beri çocuk hemen düşünmüyoruz, korunuyoruz, hele bi 1 sene geçsin, sonra düşünürüz falan dedik, artık kimse sormuyo, çünkü korunduğumuzu sanıyolar kaydirigubbakcemile3
İnşallah canımcım, olsun yeterki, kazayla oldu deriz herkese kaydirigubbakcemile3
balon patlak çıktı deriz yalan mı yok delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ayynen bende senin gbiyim..çocukları çok seviyorum zaten..diyodum eşime en fazla 6 ay beklerim diye..bazen ya olmazsa diyorum..o zaman başımdan aşağı kaynar sular dökülüyo..eşim çok anlayışlı ama..olacak bizim çocuğumz bak görürsün..takma sen kafana diyo..ne diyim allah benden önce onun gönlüne göre versin. senağlama bide millet sormaya başladı varmı bebiş diye...çok gıcık bişey...çoookkk sinir bozucuuuu...mafoldumbenmafoldumben
Benimki de aynı şekercim yaa, bu ay olmazsa çok büyük hayal kırıklığı olacak onun için :1no2: hayırlısı olur inşallah hakkınızda bitanem :Saruboceq:
eveeeeeeeeeeeet bıttı hayatım... bugun banyomu yaptım tertemızım.kocacığımda gelıo bugun benı almaya bugunden tezı yok başlıcam çalışmalra allah nasıp ederse tabı. gun mun ayarlamıcam yaaa gunaşırı çalışma gerısı de allahıma kalmışsositososito :Saruboceq:
sen ne yapıosun ?ne alemdesın ?:icecream:
kaç günün geçti canımcım:ecrin_bebek:
geçmediki tatlım daha varrr. 8 yada 10 şubat listeye 10 şubat yazdırdım ama 8 de olabilir bence
Biz de 10-12-14-15-16 çalıştık, sonra yorulduk, bıraktık artık, bugün 18. günüm, daha çalışmayız heralde, zaten akıntım da beyaza döndü, yumurtlama bitti yani yerimseniben artık beklicez bakalım, hayırlısı :Saruboceq:
ne güzel kocalarınız yanınızda da çalışma yapabiliyosunz..bu sefer ben düzelsem o yok..offf........
ay deliricem..çoookkk sıkılıyorum yaaa...mafoldumben
İnş tatlım hayırlısı ama yoruldum artık sanırım pes etmek istemiyorum hayırlı zamanda gelir inş bebişlerimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?