Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar bikaç saattir girememiştim, şimdi geçmişi okudum, hanginizdiniz hatırlamıyorum, senin günün gelmedi mi yoksa geçti mi diye sormuşsunuz, açıklayayım.
Benim siklusum evlendiğimden beri sürekli değişiyor(yani 5 aydır) bazen gecikiyo 1-2 gün, bazen erken geliyo, bazen tam gününde, yani tahmin edemiyorum.. ((( Ama geçen ay 23 kasımda ilk kahverengi lekelenmem geldi, 25inde de tamamen adet kanamasına döndü, doktorumun dediğine göre 23.ündeki lekelenme yerleşme kanamasıydı ve tutunamayıp düştü...
Ve bugün 25. günüm...Özetle henüz beklenen adet günüm gelmedi, ama aynen geçen ay olduğu gibi iki gündür lekelenmelerim oluyo, ama bu kez kahverengi değil, pembe-kırmızı arası bişey...
Valla kafam karıştı, artık ne düşüneceğimi şaşırdım ben, sanırım bi kaç ay çalışmalara ara verip psikolojimi düzeltsem iyi olacak :sinifsinif:

:CüvCüv:evet 2 gündür yapıyorum ilk 5 dak. da silik cizgi bugün tekrar yapayım kan testinden sonra size sonucu söylerim.Rabbim olmayan herkese nasip etsin

çok umut vermek istemem ama 2,5 yıllık araştırmalarıma göre :asigim: sen %99 hamilesin hadi bi test yapta iyi haber ver bizlere :1hug:

anaamm bitane daha bebiş haberi oh ne güzel yaaaa.tebrik ederim cnma.s. darısı isteyenlerin başına :Saruboceq:

amma da uzun yazmışım be, yeni bi topik açsam daha iyiymiş ama, bu topikten vazgeçemiyorum ben yaa, neden bilmiyorum bu topik bana uğurlu gelecek gibi geliyo....
Kız smart iyi ki açmışsın kız bu topiği opuyorumnanaktan

canim galiba cok sikiyorsun kendini, biraz baska birseylerlen ugrassan...kafani dagitsan...el isi falan yapsan ha? bilmiyorum yani...ama üzülme canim, elbet birgün bizlerde anne olacagiz...dün benim adet günümdü ve hala da olamdim...aslinda düsünmekten alamiyorum kendimi...ve bu gece rüyamda test yapmisim ve hamis misim diye gördüm ama bunlar hep bilinc alti, psikolojik malesef...ama bir umut yinede...

iki çizgiyi gördügüm gün düşüp bayılırım herhaldeeeeeee mafoldumben

sabah test yaparken yavaş yavaş ilerliyo ya bi ara çift gigi geldi anam kalbim küt küt attı gözlerim buğlandı snra bida baktım negatiffffffffffffffffffffffffffff...mafoldumben.. inşallah bigün bizde görcez bu çift çizgiyiii

aynı şeyleri yaşıyoruz ya... bende dün gece atmadım testi gittim geldim baktım ışıga tutuyorum belki diyorum silik çizgi vardı falan ama yok anam yooooooookkkk:umursamaz:

İnşallah canım, inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlar bende yeni katıldım aranıza.bende çift çizgiyi görmmeyi çok istiyorum.adetim 4 gun gecti ama test negatif cıkıo

aynı şeyleri yaşıyoruz ya... bende dün gece atmadım testi gittim geldim baktım ışıga tutuyorum belki diyorum silik çizgi vardı falan ama yok anam yooooooookkkk:umursamaz:

yaw ben şimdi yumurtlamayı nasıl hesap atçam eskisine göremi ki:kedi:

slm kızlar bende yeni katıldım aranıza.bende çift çizgiyi görmmeyi çok istiyorum.adetim 4 gun gecti ama test negatif cıkıo

canım hayırlısı 0olsun inşallah.bence hemen kan testi yaptır.orda kesin çıkar boşuna bekleme derimm.İnşallah hamilesindir:CüvCüv:

Ben delirdim sanırım delikafadulden tam 916gündür deniyorum ve bir fiil bekliyorum daha kaç gün beklerim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…