ya negüzel yaaa bizde görebilecekmiyiz avaba şu çift çizgileri silikte olsa:Saruboceq::Saruboceq:
:CüvCüv:evet 2 gündür yapıyorum ilk 5 dak. da silik cizgi bugün tekrar yapayım kan testinden sonra size sonucu söylerim.Rabbim olmayan herkese nasip etsin
anaamm bitane daha bebiş haberi oh ne güzel yaaaa.tebrik ederim cnma.s. darısı isteyenlerin başına :Saruboceq:
Kızlar bikaç saattir girememiştim, şimdi geçmişi okudum, hanginizdiniz hatırlamıyorum, senin günün gelmedi mi yoksa geçti mi diye sormuşsunuz, açıklayayım.
Benim siklusum evlendiğimden beri sürekli değişiyor(yani 5 aydır) bazen gecikiyo 1-2 gün, bazen erken geliyo, bazen tam gününde, yani tahmin edemiyorum..((( Ama geçen ay 23 kasımda ilk kahverengi lekelenmem geldi, 25inde de tamamen adet kanamasına döndü, doktorumun dediğine göre 23.ündeki lekelenme yerleşme kanamasıydı ve tutunamayıp düştü...
Ve bugün 25. günüm...Özetle henüz beklenen adet günüm gelmedi, ama aynen geçen ay olduğu gibi iki gündür lekelenmelerim oluyo, ama bu kez kahverengi değil, pembe-kırmızı arası bişey...
Valla kafam karıştı, artık ne düşüneceğimi şaşırdım ben, sanırım bi kaç ay çalışmalara ara verip psikolojimi düzeltsem iyi olacak :sinifsinif:
su 1983 seni tebrik ediyorum...ne güzel ilk turu atlattın.. allah hamilelğin boyunca sağlık sıhhat versin ...
canım çok sağol. bebişlerin sizleri çok bekletmesin inşallah. benimki beni çok bekletti.
iki çizgiyi gördügüm gün düşüp bayılırım herhaldeeeeeee mafoldumben
sabah test yaparken yavaş yavaş ilerliyo ya bi ara çift gigi geldi anam kalbim küt küt attı gözlerim buğlandı snra bida baktım negatiffffffffffffffffffffffffffff...mafoldumben.. inşallah bigün bizde görcez bu çift çizgiyiii
sabah test yaparken yavaş yavaş ilerliyo ya bi ara çift gigi geldi anam kalbim küt küt attı gözlerim buğlandı snra bida baktım negatiffffffffffffffffffffffffffff...mafoldumben.. inşallah bigün bizde görcez bu çift çizgiyiii
su ne kadardır bekliyoorsun bıcırığı
10 aydır canım
aynı şeyleri yaşıyoruz ya... bende dün gece atmadım testi gittim geldim baktım ışıga tutuyorum belki diyorum silik çizgi vardı falan ama yok anam yooooooookkkk:umursamaz:
slm kızlar bende yeni katıldım aranıza.bende çift çizgiyi görmmeyi çok istiyorum.adetim 4 gun gecti ama test negatif cıkıo
yaw ben şimdi yumurtlamayı nasıl hesap atçam eskisine göremi ki:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?