Ben delirdim sanırım delikafadulden tam 916gündür deniyorum ve bir fiil bekliyorumdaha kaç gün beklerim acaba
Gebelikveannelik.com - Olası Yumurtlama Günü Hesaplayıcısı
canım buradaki bilgileri doldur sana o günü hesaplıyor. zaten sana tarih aralığı veriyor muhtemel yumurtlama tarihleriniz diye
inşallah beklediğin bu son günlerdir cnm.....kaydirigubbakcemile5
canım denedim ordan biraz önce şimdi çok gecikti ya hesaplamıyooomafoldumben
Ben delirdim sanırım delikafadulden tam 916gündür deniyorum ve bir fiil bekliyorumdaha kaç gün beklerim acaba
Kızlar bikaç saattir girememiştim, şimdi geçmişi okudum, hanginizdiniz hatırlamıyorum, senin günün gelmedi mi yoksa geçti mi diye sormuşsunuz, açıklayayım.
Benim siklusum evlendiğimden beri sürekli değişiyor(yani 5 aydır) bazen gecikiyo 1-2 gün, bazen erken geliyo, bazen tam gününde, yani tahmin edemiyorum..((( Ama geçen ay 23 kasımda ilk kahverengi lekelenmem geldi, 25inde de tamamen adet kanamasına döndü, doktorumun dediğine göre 23.ündeki lekelenme yerleşme kanamasıydı ve tutunamayıp düştü...
Ve bugün 25. günüm...Özetle henüz beklenen adet günüm gelmedi, ama aynen geçen ay olduğu gibi iki gündür lekelenmelerim oluyo, ama bu kez kahverengi değil, pembe-kırmızı arası bişey...
Valla kafam karıştı, artık ne düşüneceğimi şaşırdım ben, sanırım bi kaç ay çalışmalara ara verip psikolojimi düzeltsem iyi olacak :sinifsinif:
ver bana tarihlerini ben bakim
inş. Eğer hamileysem 5 hafta 3 günlükmüş buna göre 17.agustos 2010 annesiyim:CüvCüv::gitme:
canım ya bu kadar stres yapma kendine. siz doktoar gittinizmi canım
Yaaa kızlar bu arada benim kafam çok karıştı yaaa,hiç böyle olmamıştım benDün lekelenme bitti demiştim ya bugün yine kahverengi 1 maksimum iki damla oldu.Ama kırmızılık falan yok.
Uff regl olacaksam olayım bu ne yaaa.. Fikri olan var mı?
amma da uzun yazmışım be, yeni bi topik açsam daha iyiymiş ama, bu topikten vazgeçemiyorum ben yaa, neden bilmiyorum bu topik bana uğurlu gelecek gibi geliyo....
Kız smart iyi ki açmışsın kız bu topiği opuyorumnanaktan
1 Ekim
5 Kasım
18 Aralık
cnm çok saol
opuyorumnanaktan
canım bi fikrim yok ama inşallah yerleşme belirtileridir.:Saruboceq: bu arada beni silebilirsin cnm listedennmafoldumben
Yaaa kızlar bu arada benim kafam çok karıştı yaaa,hiç böyle olmamıştım benDün lekelenme bitti demiştim ya bugün yine kahverengi 1 maksimum iki damla oldu.Ama kırmızılık falan yok.
Uff regl olacaksam olayım bu ne yaaa.. Fikri olan var mı?
benim bi fikrim var :)) hamilesin bence :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?