Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Test Yapsanaaaaa opuyorumnanaktan

Allah korusun inşAllah sıkı sıkı tutunurrr:Saruboceq:

Su1983 tekrar tebrik ederim canım yaaa:) Eşine nasıl söylemeyi düşünüyorsun anlat bakalım?Akşam da tam bunu konuçmuştuk kızlarla :)

hiiiiii!! Allah korusun yaa hamile kaldın hemen bide düşürdün canım ya pes artık :// bu nasıl geniş bi hayal dünyası ya :))

Test Yapsanaaaaa opuyorumnanaktan

Ama canım daha günüm gelmedi kiii... Gelse yapacağım ama pazara çok var e bir de bir gün ebklesem(tabi gelmezse benimkiler) p.tesi yapmak en mantıklısı..

Acayip sinir halindeyim bu duruma amaaa yaaa... :gitme:
Hamile değilsemd e üzülmeyeceğim ama bu şekilde çok sinir bozucu.Gerçi bu leke muhtemelen regli getirecek arkasında ama gelmedi yaaaaa,pazara kadar böyle yapıp pazar mı gelecek yanii,ne gıcık

canım yaaa dermiyim hiç öle bişi :1no2: çok saol cnm bilgiler için..vereliniortak olmadı adet bitikten 10gün sonra çalışmalara başlasak sonuna kadar:kedi: e bi zahmet tutsun artıkkkaydirigubbakcemile3hihoyyyt

Su1983 tekrar tebrik ederim canım yaaa:) Eşine nasıl söylemeyi düşünüyorsun anlat bakalım?Akşam da tam bunu konuçmuştuk kızlarla :)

canım sabah duş alırken testi yaptım eşim daha yatıyordu banyoada testi yaptıktan sonra testi yanına koydum ve uyandırdım tabi beni ağlarken gördü gerçektenmi dedi o da ağlamaya başladı benimle. canım kocişim ya o herşeyin en iyisine layık. :1hug:

seni ÇOOOK İYİ ANLIYABİLİYORUM tam 10 gündür bu belirsizlik yedi bitirdi beni kafamçokkarıştı

canım seni umutlandırmak istemem ama bu ay benimde üst üste devam eden lekelenmelerim oldu.

Allah korusun inşAllah sıkı sıkı tutunurrr:Saruboceq:

Ya,ben olmadığını düşünüyordum ama karasunun doktorunun söylediği kafamı karıştırdı şimdi Hiç de başıma böyle bişey gelmemişti daha önce.Düşük mü yapıyorum hakikaten,e peki onu nasıl anlayacağım ki ????? :S

:gitme: süper yaaaa :ecrin_bebek:

selam canlarımmm.benıde bu sabah sancı uykudan kaldırdı saat 7 00 dı..ama nasıl sancıydı anlatamam..sankı koptu ıcım..lavaboya gıtmeye korktum......ama hala gelen gıden yok..

canım seni umutlandırmak istemem ama bu ay benimde üst üste devam eden lekelenmelerim oldu.

Yok canım!Umutlanmıyorum teşekkür ederim.Sorularıma cevap bulmaya çalışıyorum sadece.Peki senin ne kadar oldu?Ne kadar sürdü?Benim 5 ya da altı gün oldu 5 ya da altı kahverengi de damla

içini ferah tutttt inş. hamilesindir:Saruboceq:

selam canlarımmm.benıde bu sabah sancı uykudan kaldırdı saat 7 00 dı..ama nasıl sancıydı anlatamam..sankı koptu ıcım..lavaboya gıtmeye korktum......ama hala gelen gıden yok..

Canımcım!Ben bu gidişle seni bekleyemeyeceğim yaa,benimkiler gelecek diye düşünüyoruma rtık...

Yok canım!Umutlanmıyorum teşekkür ederim.Sorularıma cevap bulmaya çalışıyorum sadece.Peki senin ne kadar oldu?Ne kadar sürdü?Benim 5 ya da altı gün oldu 5 ya da altı kahverengi de damla

canımcım benimde 4 yada 5 gün sürdü. delirecektim nerdeyse neden böyle oluyo diye. kahverengi leke oluyodu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…