evet canım ya. allah sanada ve diğer herkese göstersin ya. canım sen kan testi yaptırdın mı yakında. ya yazdıysan kusura bakma.
içini ferah tutttt inş. hamilesindir:Saruboceq:
Canımcım!Ben bu gidişle seni bekleyemeyeceğim yaa,benimkiler gelecek diye düşünüyoruma rtık...
yaptırmadım canım yaptırmakta istemiyorum aslında nasıl olsa varsa bebişim birgün idrardanda çıkıcak hastanede yaptırmak zoruma gidio artık bütün dr lar ve hemşireleri tanıdım neredeyse evde sakin sakin ii oluyor
Ya,ben olmadığını düşünüyordum ama karasunun doktorunun söylediği kafamı karıştırdı şimdiHiç de başıma böyle bişey gelmemişti daha önce.Düşük mü yapıyorum hakikaten,e peki onu nasıl anlayacağım ki ????? :S
oyle deme hayatım yaa ben kendımdn cok senden umutluyum..hem bılıyormusun benım gorumcemın 3 ay kadar surdu adete zamanları oyle lekelenmelerı.. hemde ıkı kızındadaaaaaa
Offff,ne var her insan gibi hamileliği bekleme sürecini de normal yaşayabilsek...Bu kafa karıştırıyoooo...Varsa vardır yoksa yoktur;oohhhh misss :)
Canımcım sen benim söylediklerimden etkilenip de olumsuz düşünme sakın, sen hamişsin bikere benim içime öyle doğuyo, kendimden çok sana güveniyorum be :teselli: hem bene prolaktin çok yüksek ve progesteron çok düşük, ilaçlarla dengelemeye çalışıyoruz ama 5 ayda iki defa aynı şekilde düşüğe neden oldu bu hormonlar bende, yani tutunamaması tamamen hormonlarımla alakalı, sen kendini neden benimle sir tutuyorsun kilmaz:
Aşk olsun yani, bidaha olumsuz bişey duymiyim bak senden, görmüyo musun hepimiz ne kadar ümitliyiz senin için, güzel düşün tatlım benim, inşallah pazartesi müjde vericeksin bize zemuszemus
yaptırmadım canım yaptırmakta istemiyorum aslında nasıl olsa varsa bebişim birgün idrardanda çıkıcak hastanede yaptırmak zoruma gidio artık bütün dr lar ve hemşireleri tanıdım neredeyse evde sakin sakin ii oluyor
Canım inşallah;ama değilsem de bu benim kafamı karıştırdı acaba durduk yere kistim falan mı oluştu da regl öncesi kahverengi lekelenme oluyor diye de düşünmüyor değilim hani...
Offff,ne var her insan gibi hamileliği bekleme sürecini de normal yaşayabilsek...Bu kafa karıştırıyoooo...Varsa vardır yoksa yoktur;oohhhh misss :)
canımcım benimde 4 yada 5 gün sürdü. delirecektim nerdeyse neden böyle oluyo diye. kahverengi leke oluyodu.
demi ama yaaa...bende bundan sonra takmıycam.zaten adet düzenimde bozuldu yumurtlamayı tam hesaplayamıyorum.bebişim gelceği zamanı bilir.takmıycam artıksositosositozemuszemus
o zaman doktora gitsen belki bebiş var anlatırsın durumunu yoksada adetin neden gecikiyo öğrenirsin. bu sefer yumurtlama günlerini kaçıracaksın canımcım
canımcım benimde 4 yada 5 gün sürdü. delirecektim nerdeyse neden böyle oluyo diye. kahverengi leke oluyodu.
selam kızlar nasılsınız
smart canım gördünmü?? belirtiler benden yana yerimseniben
selam kızlar nasılsınız
Peki,kaç gün öncesinden başlamıştı seninki?Benimki 6-7 gün kala başladı işte iki gnüm var biliyorsun durum da ortada... :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?