Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evet canım ya. allah sanada ve diğer herkese göstersin ya. canım sen kan testi yaptırdın mı yakında. ya yazdıysan kusura bakma.

yaptırmadım canım yaptırmakta istemiyorum aslında nasıl olsa varsa bebişim birgün idrardanda çıkıcak hastanede yaptırmak zoruma gidio artık bütün dr lar ve hemşireleri tanıdım neredeyse evde sakin sakin ii oluyor

içini ferah tutttt inş. hamilesindir:Saruboceq:

Canım inşallah;ama değilsem de bu benim kafamı karıştırdı acaba durduk yere kistim falan mı oluştu da regl öncesi kahverengi lekelenme oluyor diye de düşünmüyor değilim hani...

kan testine ben de gitmeyeceğim kırmızılar gelmese de idrar testinde pozitifi görmezsem.

Canımcım sen benim söylediklerimden etkilenip de olumsuz düşünme sakın, sen hamişsin bikere benim içime öyle doğuyo, kendimden çok sana güveniyorum be :teselli: hem bene prolaktin çok yüksek ve progesteron çok düşük, ilaçlarla dengelemeye çalışıyoruz ama 5 ayda iki defa aynı şekilde düşüğe neden oldu bu hormonlar bende, yani tutunamaması tamamen hormonlarımla alakalı, sen kendini neden benimle sir tutuyorsun ki lmaz:
Aşk olsun yani, bidaha olumsuz bişey duymiyim bak senden, görmüyo musun hepimiz ne kadar ümitliyiz senin için, güzel düşün tatlım benim, inşallah pazartesi müjde vericeksin bize zemuszemus

oyle deme hayatım yaa ben kendımdn cok senden umutluyum..hem bılıyormusun benım gorumcemın 3 ay kadar surdu adete zamanları oyle lekelenmelerı.. hemde ıkı kızındadaaaaaa

Offff,ne var her insan gibi hamileliği bekleme sürecini de normal yaşayabilsek...Bu kafa karıştırıyoooo...Varsa vardır yoksa yoktur;oohhhh misss :)

Offff,ne var her insan gibi hamileliği bekleme sürecini de normal yaşayabilsek...Bu kafa karıştırıyoooo...Varsa vardır yoksa yoktur;oohhhh misss :)

demi ama yaaa...bende bundan sonra takmıycam.zaten adet düzenimde bozuldu yumurtlamayı tam hesaplayamıyorum.bebişim gelceği zamanı bilir.takmıycam artıksositosositozemuszemus

Dün içim çok rahattı biliyorsun lekeler de kesilmişti;bugün başa sardık ya kaygılandım ne yapayım elimde değil Szileri de umutlandırıyorum söylediklerimle biliyorum ama benim umudum yok,ben şimdi acaba rahatszılandım mı bişey mi oldu diye korkuyorum.Tam da bir dahaki ay adam gibi deneyecektik..

Seni de listeden silmedim,hani o gün bir gelsin görelim,doktorun söylemiş işte belki yeni tutunuyor,belki kanda ondan çıkmadı... demiş.Daha ne desin :)

o zaman doktora gitsen belki bebiş var anlatırsın durumunu yoksada adetin neden gecikiyo öğrenirsin. bu sefer yumurtlama günlerini kaçıracaksın canımcım

Canım inşallah;ama değilsem de bu benim kafamı karıştırdı acaba durduk yere kistim falan mı oluştu da regl öncesi kahverengi lekelenme oluyor diye de düşünmüyor değilim hani...

canım sıkma kendini bu kadar. kafaya akılacak bir durum değil bu kahverengiler bebeişin müjdeside olabilir kırmızı kartında anormal bir durum değil yani.
bak bu kadar insan var diyor evrene pozitif enerji yükle ki sana öle geri gelsin kaydirigubbakcemile5

demi ama yaaa...bende bundan sonra takmıycam.zaten adet düzenimde bozuldu yumurtlamayı tam hesaplayamıyorum.bebişim gelceği zamanı bilir.takmıycam artıksositosositozemuszemus

işte ben ne güzel takmıyordum da bu lekeler benim ruh halimi bozdu.

o zaman doktora gitsen belki bebiş var anlatırsın durumunu yoksada adetin neden gecikiyo öğrenirsin. bu sefer yumurtlama günlerini kaçıracaksın canımcım

bu ay bi doktorla görüştük dediki regl 2.yada 3. günü gel hormon testlerini yapalım bende dedimki en geç 10 aralıkta yanınızdayım ama hala gidemiyorummmmmmm

canımcım benimde 4 yada 5 gün sürdü. delirecektim nerdeyse neden böyle oluyo diye. kahverengi leke oluyodu.

Peki,kaç gün öncesinden başlamıştı seninki?Benimki 6-7 gün kala başladı işte iki gnüm var biliyorsun durum da ortada... :S

Peki,kaç gün öncesinden başlamıştı seninki?Benimki 6-7 gün kala başladı işte iki gnüm var biliyorsun durum da ortada... :S

benimde 10 yada 12 gün kala başladı ve 4-5 gün sürdü lekelenmem yani yumurtlama dönemim geçtikten sonra başladı. günlük ped koyuyordum her gün bi kaç damla oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…