Evet,kaçırmışım o yazıyı.Ben de cevap bekliyordum sudan sen yazınca okudum,dönüp buldum.Offffffffffffffffffffffffffffffffff...............
selam canım hoşgeldin sen nasılsın
bu ay bi doktorla görüştük dediki regl 2.yada 3. günü gel hormon testlerini yapalım bende dedimki en geç 10 aralıkta yanınızdayım ama hala gidemiyorummmmmmm
benimde 10 yada 12 gün kala başladı ve 4-5 gün sürdü lekelenmem yani yumurtlama dönemim geçtikten sonra başladı. günlük ped koyuyordum her gün bi kaç damla oluyordu
Hmmm,seninki hemen ilişkiden sonra olmuş;benimki ondan değil demek ki...
Hastayım işte ben anlaşıldı! :S Tamma biliyorum bünyeden bünyeye deişir diyeceksiniz amaaaa :asigim:
hosbulduk canım ıyıyım bende evdeyım işte bu arada dün aksam ovulasyon testını tekrarladım ama çok sılıklesmıstı benım yumurtam çatlamıs bellı oldu tatlım
git canımcım ya ne olur. bak ben ne bilyim başka hastalıklarımdan geçerim ama kadın hastalıklarıyla ilgili bişey oldumu hiç ihmal etmem. önemli şeyler bunlar ya.
mafoldumben belkide kaçıyorum bilmiyorum ama ilgin için teşekkürler eşim şimdi aradı o dayanamayıp arıyor doktoru bakalım o ne diyecek
hoşgeldin canım. ne güzel yumurtlamışsın bu günlerde de çalıştın. inşallah olur canım. güzel haberlerini bekliyoruz.
hosbulduk canım vallahı canım çarsamba günü ovulasyon testı yaptım aynı koyulukta olmasada çızgıler bırbırıne yakındı ama çalıştık o gün akıntımda çoktu dün yaptım test sılıklesmıstı zaten sabahta sancım olmustu sanırım dün sabah çatladı benımkı dünde çalıştık her ıhtımale karsı ama oldumu bılmıyorum kısmet artık bakalım
canım üzülme kendini bu kadar yıpratma ne olur. mafoldumben bi görüşün bakalım doktorla.
doktor demiş ki 8 aralıktan sonra 15 gün bekleyin geç döllenme olup idrarda çıkmaya bilir 15 gün sonra kan testi eger yine yoksa söktürücü iğne:sinifsinif::çok üzgünüm:
3-4 gün daha bekle inşallah geç döllenmedir. inşallah bebeğin sana kısa zamanda kendini gösterir.
amin:Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
smart girl canım benım nasılsın yaaa çok streslı gördüm senı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?