ederim canım inşallah hepinize dua etmek allahtan istemek en dogrusu ve en iyisidir başka sıgınacak ondan başka isteyecegimiz kimse yoktur rabbim hepimiz hakkında herşeyin hayırlısını naip etsin ve gönlümüze göre versin inşallah
kız senin şimdi var ya nasıl bulanman lazım aslında,maşallah o kadar olmuyo sanırım.nasıl acıkmaymış bebişin büyüsün ondan sonra gör.buzdolabını yanında taşımak istiyceksin.anne karnım aç dicek içerden bebişin sana sen de götürcen ne varsa.sositososito
bol bol yeee bebişinde senden besleniyo kısss
kıslarr yaa gögüslerim agrımaya başladı böle bi değişik yok pisikolojik değil bu hissediyorum yani agrıyaa hayırlısı bakalım bak ümitlendim yineee.. akşam diyom eşime hani benim gögsüm büyümüşdü bu hamilelik belirtisi ama ben değilim diyo büyüdü ama ben yanılmam diyooo çok öpdüm acep bu ay diyoosempatiksalakcinni
şimdi siz 2 aydır mı şapmıyosunuz?kocan nasıl dayanıyo:kedi:
kıslarr yaa gögüslerim agrımaya başladı böle bi değişik yok pisikolojik değil bu hissediyorum yani agrıyaa hayırlısı bakalım bak ümitlendim yineee.. akşam diyom eşime hani benim gögsüm büyümüşdü bu hamilelik belirtisi ama ben değilim diyo büyüdü ama ben yanılmam diyooo çok öpdüm acep bu ay diyoosempatiksalakcinni
canım en son 6. haftada şaapmıştık doktor 12. haftaya kadar yok dedi
tabii ki kociş zor dayanıyo bende zor dayanıyorum
ama tabii ilişki olmasada güzelce uzun uzun oynaşıyoruz şu an o yetiyo sanırım sonrasına
Allah kerim :)
hep eşim sakinleştiriyo
tehlike geçsin bak ne güzel olucak o zaman acısını çıkartırız diyo
hem sabretmezsek bebeğimize bişey olursa naparız doğsun bak bebişimizi aramıza alıp
uyuycaz minicik ellerini ayaklarını sevicez anneler babalar sabırlı olmalı diyo
sakinleşiyorum o zaman :çok üzgünüm:
ay bu erkekler ya ne kadar farklılar bizden yaaakaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay harbiden bu kocişler akıllara zarar yaaa
ne güzel ama her insanın günü renkli renkli oluyo onlara hayat daha güzel :)
daha da cok varmış ya 12. haftaya.sempatiksalakcinniondan sonra kim tutar sizi.
onun göğsünde bile uyumak güzel gerçekten kokusunu hissederek ama evlilikte bi bağ galiba o iş de.:kedi:[/Qa.sa.sa.s
daha da cok varmış ya 12. haftaya.sempatiksalakcinniondan sonra kim tutar sizi.
onun göğsünde bile uyumak güzel gerçekten kokusunu hissederek ama evlilikte bi bağ galiba o iş de.:kedi:
evet yaa çok farklılar cidden ama öle olmalarıda güzel beee çok seviyorum eşimi ve çok güzel bişey var burdaki herkes eşlerini çok seviyooo.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aynen kimse tutamaz sanıyorum :)
evet yaa o kadar rahatlıyorum ki onun göğsüne başımı koyup yatarken
o olmasa yalnız uyyamıyorum işte :)
evet tabii sonuçta evlilikler bazı ihtiyaçları helal yoldan karşılamak için var
hele sevdiğin adamsa tadından yenmiyo sositososito sositososito sositososito
evet yaa çok farklılar cidden ama öle olmalarıda güzel beee çok seviyorum eşimi ve çok güzel bişey var burdaki herkes eşlerini çok seviyooo.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bak benim de aklıma geldi şimdi,şakları bile,sıradan konuşmaları bile cinsel içerikli olabiliyo.ben de diyorum ki sizin genetiğinizde bu var,erkek bebişler hemen 3,5-4 aylıkken gösteriyolar cinsiyetini kızlar 5.-6. aya kadar saklıyolar.ya da küçük erkek çocuklara bakın 4-5 yaşlarında kızların eteklerini falan kaldırmaz mıkaydirigubbakcemile3
yaa canım benim bi arkadaş demişdi tam 9 ay hiç beraber olmamış eşi ile sakıncalı diyee bende o zamna çok düşünmüşdüm yani nasıl olur diye ama bebişler rahat olsunda sonraki bütün zamanlar ikinizin zatenn tabi bebiş dogunca tam ortasında bebiş ağlarsa zor olur birazz :roflol::roflol::roflol:
yaa canım benim bi arkadaş demişdi tam 9 ay hiç beraber olmamış eşi ile sakıncalı diyee bende o zamna çok düşünmüşdüm yani nasıl olur diye ama bebişler rahat olsunda sonraki bütün zamanlar ikinizin zatenn tabi bebiş dogunca tam ortasında bebiş ağlarsa zor olur birazz :roflol::roflol::roflol:
selammm kızlar nasılsınız....?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?