Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
amin amin canım inş.hep beraber:Saruboceq: yaa bişey merak eddim aşılama nasıl oluyooo ya benim bu konuda hiç bir fikrim yokda CADIARZU

aşılama canım adet olduktan sonra 3 yada 5 .ci günü igne yada hapa başlıyosun yumurtaları geliştirmek için ilaç bittikten sonra gün aşırı yumurta takibi yapılıyo daha sonra yumurtalar istenilen boyuta gelince çatlatma ignesi oluyosun igneden 36 saat sonra hastanaye gidiyosunuz eşinden alınan spermler yıkanıp sana enjekte ediliyo bu kadar korkulacak bişey degil.şimdilik çıkmam lazım namazım kaçıyo

opuyorumnanaktan güle güle canım

var mı hangileri mesela birden şapaamdım sositososito

dün söyledin ya bi tane beren de güldü hatta:hoşgeldiniz efem,yaşıyor olduğunuzu bilmek güzelkaydirigubbakcemile3

amin sağol Allah razı olsun yerimseniben

amin amin hayırlısıyla isteyen herkese versin Rabbim :)

Allah kabul etsin canım şimdiden bizde dua et olurmu tatlımm ayy herkesden dua istiyorum kızmıyorsunuz dimi bana ama yaa çok istiyorum bebişim olsun yaa:Saruboceq::Saruboceq:

Güle güle canım, Allah kabul etsin opuyorumnanaktan

ayy inş canım bende trabzonluyum canım aslen yazın gideriz genelde trabzona geçerken uğrarızz ayy en güzel olurr senin o vitaminli yemekelerinden yeriz bol bolll

Beklerim şekerim yerimseniben hem yazın gelirseniz annemlerin bahçesinden topladığım taze sebzelerle yaparım yemeklerini, sağlıklı sağlıklı takılırız zemuszemus

dün söyledin ya bi tane beren de güldü hatta:hoşgeldiniz efem,yaşıyor olduğunuzu bilmek güzelkaydirigubbakcemile3

hee hatırladım bazen fosfor yanması oluyo beyin kıvılcımlarımda çıkıyo o zaman sositososito

ya bu arada ben gene acıktım ya dünden beri çok sık acıkıyorum he

iyide yemek yedim bugun ama Allah Allah

neyse çay saati geliyo yarım saat sonra o zaman atıştırıırm bişiler :)

kız senin şimdi var ya nasıl bulanman lazım aslında,maşallah o kadar olmuyo sanırım.nasıl acıkmaymış bebişin büyüsün ondan sonra gör.buzdolabını yanında taşımak istiyceksin.anne karnım aç dicek içerden bebişin sana sen de götürcen ne varsa.sositososito

bol bol yeee bebişinde senden besleniyo kısss

akşam olsa da biz de kavuşsaksengözlerimebaksanab

hehehe dün akşam eşim eve gelmiş hatun akşamı zor ettim diyo kaydirigubbakcemile3 saat daha 8 hadi diyo
uyyalım artık falan ama tabii bi olay yok maalesef hatta ben üstüne yürüdüm bi kereden bişey olmaz diye olmaz
olmaz bebişimize bişey olur diyo....çok korkuyorum kasıgım ağrıyo desen içim gidiyo
aşkım tehlike geçsin sonra diyoo uuu aşkım benim yaa opuyorumnanaktan
seviyorum bu adamı zemuszemus

Allah kabul etsin canım şimdiden bizde dua et olurmu tatlımm ayy herkesden dua istiyorum kızmıyorsunuz dimi bana ama yaa çok istiyorum bebişim olsun yaa:Saruboceq::Saruboceq:

müminin mümin kardeşine ettiği dua kabul olurmuş :)
Aslında şöyle bi durum var ettiğimiz her dua kabul edilirmiş Allah kullarının isteklerini
geri çevirmez.Yalnız Allah bütünü biz ise cüzi irademizle parçayı gördüğümüz için
bizim için hayırlı olanı bilemiyoruz...
şu an hem kavli dua (söz ile ) hemde fiili dua (anladın sen onu :) ediyosun Allah bu duaları
kabul ediyor sana öyle bi zamanda vericek ki bebişini senin için en iyi zaman olucak
o zaman ama işte insan sabırsız varlık isteyince olsun istiyo ama bizi bu dünyaya
yolllayan rızık veren cennetiyle müjdeleyen Allah bizim için en iyi olanı hazılrıyo biz iyi olanı hayırlı olanı istresek tabii....

ederim canım inşallah hepinize dua etmek allahtan istemek en dogrusu ve en iyisidir başka sıgınacak ondan başka isteyecegimiz kimse yoktur rabbim hepimiz hakkında herşeyin hayırlısını naip etsin ve gönlümüze göre versin inşallah

şimdi siz 2 aydır mı şapmıyosunuz?kocan nasıl dayanıyo:kedi:

[

müminin mümin kardeşine ettiği dua kabul olurmuş :)
Aslında şöyle bi durum var ettiğimiz her dua kabul edilirmiş Allah kullarının isteklerini
geri çevirmez.Yalnız Allah bütünü biz ise cüzi irademizle parçayı gördüğümüz için
bizim için hayırlı olanı bilemiyoruz...
şu an hem kavli dua (söz ile ) hemde fiili dua (anladın sen onu :) ediyosun Allah bu duaları
kabul ediyor sana öyle bi zamanda vericek ki bebişini senin için en iyi zaman olucak
o zaman ama işte insan sabırsız varlık isteyince olsun istiyo ama bizi bu dünyaya
yolllayan rızık veren cennetiyle müjdeleyen Allah bizim için en iyi olanı hazılrıyo biz iyi olanı hayırlı olanı istresek tabii....[/QUOTE]

çok dogru sölüyon tatlım inş canım bebim inş hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olur canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…