Valla bizimki bebiş ağlasa da durmaz ki bilmiyorumkismile kafaya koydu mu tutabilene aşk olsun valla, hiçbişeyi tınlamaz, bırak ağlasın der :kedi: :kedi: :kedi:
yani ben de buna karşıyım.aslında zararlı değil sadece dikkatli olmak lazım o kadar.şimdi bizim haftada 1 ama o bile çok gelio bana yine de kesmiyorum.yoksa arkadaş gibi olunur sanki ne bileyim ya gidebildiğim kadar gidicem.
Valla bizimki bebiş ağlasa da durmaz ki bilmiyorumkismile kafaya koydu mu tutabilene aşk olsun valla, hiçbişeyi tınlamaz, bırak ağlasın der :kedi: :kedi: :kedi:
Selam canım, hoşgeldin opuyorumnanaktan
FATOŞŞŞŞ BENİM ÖNÜME KİM GEÇMİŞ YAAA kaydirigubbakcemile :mymeka:
selammm kızlar nasılsınız....?
bak benim de aklıma geldi şimdi,şakları bile,sıradan konuşmaları bile cinsel içerikli olabiliyo.ben de diyorum ki sizin genetiğinizde bu var,erkek bebişler hemen 3,5-4 aylıkken gösteriyolar cinsiyetini kızlar 5.-6. aya kadar saklıyolar.ya da küçük erkek çocuklara bakın 4-5 yaşlarında kızların eteklerini falan kaldırmaz mıkaydirigubbakcemile3
yaa canım benim bi arkadaş demişdi tam 9 ay hiç beraber olmamış eşi ile sakıncalı diyee bende o zamna çok düşünmüşdüm yani nasıl olur diye ama bebişler rahat olsunda sonraki bütün zamanlar ikinizin zatenn tabi bebiş dogunca tam ortasında bebiş ağlarsa zor olur birazz :roflol::roflol::roflol:
selammm kızlar nasılsınız....?
:roflol: :roflol: :roflol:
tabii kolay olmuyo bide biz öpüş koklaş yani öyle hep yakın hep yanyana hep böyle
aşna fişna :kedi: birden yapmıycaksınız dendiğinde höt nası yani oluyosun
bebiş için dayanıyoruz napalım :)
o da lütfen sık sık ağlamasın yani biz o iyi olsun hoş olsun diye o kadar sabretmişiz aa ama yanii
hihoyyyt
bu arada ipek aplacım belimden sırtıma doğu garip ağrı çıkıyo şu anda ya neden
oluyodur acaba çok mu yoruldum bilmiyorumkismile
FATOŞŞŞŞ BENİM ÖNÜME KİM GEÇMİŞ YAAA kaydirigubbakcemile :mymeka:
ay yine geldim yine okumaktan bişe yazamadım yav
çok canım sıkkın çokkkk
valla o zaman ne yapmak lazımkaydirigubbakcemile3biz de dün akşam onu konuştuk düşünsene tam o an,bebiş zırladı ve kesin olacak da yani böle bişey.Kalkılıp bakılacak bence.kız o miniminnacık ağlamaktan hemen morarıyolar:ecrin_bebek:
as iyiyiz tatlım sen nasılsın
beren valla biz ne zaman müstehcen konuşsak sen olmuyosun.merak ediyoruz yani senin de gerdeğini,ilk görüşünü vskaydirigubbakcemile3
ay yine geldim yine okumaktan bişe yazamadım yav
çok canım sıkkın çokkkk
fatoşş kıss sesin çıkmıyoo
canımcım haftanın son günü aşırı bir yogunluk var
hafta başına bile sarkıyooo mafoldumben
hayırdır şu iş olaylarına mı???:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?