hayak dünyan ne kadar geniş diyorum hamile kaldın bide hemen düşürdün çocuğu çok kızıyorum sana çooooookpozitif ol biraz kahvemide isterim bu arada kaydirigubbakcemile3
hosbulduk canım vallahı canım çarsamba günü ovulasyon testı yaptım aynı koyulukta olmasada çızgıler bırbırıne yakındı ama çalıştık o gün akıntımda çoktu dün yaptım test sılıklesmıstı zaten sabahta sancım olmustu sanırım dün sabah çatladı benımkı dünde çalıştık her ıhtımale karsı ama oldumu bılmıyorum kısmet artık bakalım
Kızlar selam ben bugün ilk defa giriyorum işlerim biraz yoğundu bayan karasu ve hayalden haber geldimi.Hamilelermiymiş haberiniz varmı.
ay yine okumakla geçti zamanım ne çok yazmışınız kızlar
ama yakaladım smart yazdıklarını çok karamsarsın
sen böyle olursan bizler ne yapalımklava:geliyorum yanına
Kızlar selam ben bugün ilk defa giriyorum işlerim biraz yoğundu bayan karasu ve hayalden haber geldimi.Hamilelermiymiş haberiniz varmı.
selam canım hoşgeldin
malesef canım hamiş değillermiş ama şimdilik[/QU
Hay aksi bende güzel haberlerini duyarım sanmıştım ama neyse sağlık olsun.Bir dahaki aya inşallah.:içelim:
Ama elimde değil yaaaa,ben hep böyleyimdir.Sizi de kendinize dair hayal kırıklığına uğratıyorsam kusura bakmayın yaaa
Ama hakikaten ben hiç umutlu değilim kendimden.Bir sonraki ay için düzen
m bozulacak ya da bozuldu diye korkuyorum.Ondan gerginliğim aslında.
Ama elimde değil yaaaa,ben hep böyleyimdir.Sizi de kendinize dair hayal kırıklığına uğratıyorsam kusura bakmayın yaaa
Ama hakikaten ben hiç umutlu değilim kendimden.Bir sonraki ay için düzen
m bozulacak ya da bozuldu diye korkuyorum.Ondan gerginliğim aslında.
Ahhh bir bilsem nasılımOkumuşsun! Sence nasılım :S Çok gerginim yaaa!
Sen nasılsın demiştim ama sanırım gözünden kaçtı?
İkimizin de negatif malesef mafoldumben
Nazo!Günün buhran tipi benim bu kez :S
ıyıyım canım evdeyım bende işte görmedım canım yazdıgını kusura bakma ama az sabırlı ol çünkü adet öncesı benımde lekelenmelerım olur 1-2 gün önce sonra baslar adetım ama bır ay tam 1 hafta önce gelmıstı lekelerım ve çok umutlanmıstım bende ama hamıle degıldım o yuzden sende bekle ınsallah senınkı yerlesme lekelerıdır
Smartcım senin neyin var.Kızlar ne oluyor sizlere.Bizim topiğin kızları böyle olamaz hadi hepiniz toparlanın karamsarlık yok.Tamam anlaşıldı bugün güzel haber yok hiç ama herkes umutsuzluğa kapılmış gibiklava:
Yok canım!Ben yerleşme lekesidir diye bakmıyorum zaten ama işte dediğim gibi acaba kist faaln mı oluştu;tam da bir dahaki ay full girecektik işe.Donanımlı asker gibiydim kitler alınmıştı,planlar yapılmıştı... Olmazsa diğer ayyy hoopp doktora gidecektik.
şimdi bi de bu sıkıntı çıktı başıma durduk yerer.Bakalım ne olur.
Umudum yok deyince kzılar kızıyor bana :gitme:
Kızlarrrr çok mutlu oldum sanırım ilk defa iyi bir doktor buldum salı gününe randevu verdi yalvar yakar bana dua edin nolurrrrr bu ay değilsede yakın zamanda bebişim gelsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?