Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

İnşallah olmuştur yaaaa.... Çok istiyorum senden o haberi almayı. :)

ay yine okumakla geçti zamanım ne çok yazmışınız kızlar
ama yakaladım smart yazdıklarını çok karamsarsın
sen böyle olursan bizler ne yapalımklava:geliyorum yanına

Ama elimde değil yaaaa,ben hep böyleyimdir. Sizi de kendinize dair hayal kırıklığına uğratıyorsam kusura bakmayın yaaa
Ama hakikaten ben hiç umutlu değilim kendimden.Bir sonraki ay için düzen
m bozulacak ya da bozuldu diye korkuyorum.Ondan gerginliğim aslında.

boşver bozulsun şimdiki durumundan dahamı önemli

Canımcım sakın benim söylediklerimi düşünüp de kendini umutsuzluğa sürükleme, benim hormonlarımda sorun var o yüzden düşük oluyo benimkiler, 5 aydır 2 defa düşük yühtım ben. tutunamıyo benim bebeğim, prolaktin ve progesteronda sorun var benim, sakın benimle bir görme kendini bak, biz hepimiz senden çok umutluyuz bu ay, sakın olumsuz düşünme, ben senin kanamalarının kesinlikle yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum, inşallah tutunacak meleğin, pazartesi müjdeyi alıcaz kaydirigubbakcemile5

Ahhh bir bilsem nasılım Okumuşsun! Sence nasılım :S Çok gerginim yaaa!
Sen nasılsın demiştim ama sanırım gözünden kaçtı?

ıyıyım canım evdeyım bende işte görmedım canım yazdıgını kusura bakma ama az sabırlı ol çünkü adet öncesı benımde lekelenmelerım olur 1-2 gün önce sonra baslar adetım ama bır ay tam 1 hafta önce gelmıstı lekelerım ve çok umutlanmıstım bende ama hamıle degıldım o yuzden sende bekle ınsallah senınkı yerlesme lekelerıdır

İkimizin de negatif malesef mafoldumben

Üzülme canım bir dahaki sefere inşallah sağlık olsun.Hem bu ay olmadı diye hiç olmayacak değil ya elbetteki bir gün olcaka ama bugün o gün değilmiş.Allahım bizim için herşeyin hayırlısını bilir.Üzülmek yok

Nazo!Günün buhran tipi benim bu kez :S

Smartcım senin neyin var.Kızlar ne oluyor sizlere.Bizim topiğin kızları böyle olamaz hadi hepiniz toparlanın karamsarlık yok.Tamam anlaşıldı bugün güzel haber yok hiç ama herkes umutsuzluğa kapılmış gibiklava:

Yok canım!Ben yerleşme lekesidir diye bakmıyorum zaten ama işte dediğim gibi acaba kist faaln mı oluştu;tam da bir dahaki ay full girecektik işe.Donanımlı asker gibiydim kitler alınmıştı,planlar yapılmıştı... Olmazsa diğer ayyy hoopp doktora gidecektik.

şimdi bi de bu sıkıntı çıktı başıma durduk yerer.Bakalım ne olur.
Umudum yok deyince kzılar kızıyor bana :gitme:

Hem de nasıl yaaa.... !!! Bugün ço güzel bir haber aldık ama geri kalan herkes buhranlarda :S

Kızlarrrr çok mutlu oldum sanırım ilk defa iyi bir doktor buldum salı gününe randevu verdi yalvar yakar bana dua edin nolurrrrr bu ay değilsede yakın zamanda bebişim gelsinnn

canım benım sıkma canın herseyın hayılısı zaten ama ınsallah güzel haberler alırız tatlım senden

Kızlarrrr çok mutlu oldum sanırım ilk defa iyi bir doktor buldum salı gününe randevu verdi yalvar yakar bana dua edin nolurrrrr bu ay değilsede yakın zamanda bebişim gelsinnn

hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruz. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

BUDAYIM CAN SIK SIK ZıYARET EDECEĞıMı SÖYLEMıŞTıM BEN SÖZÜMÜ TUTARIM DÜN BEBEĞıMıN KALP ATIŞLARINI DıNLEDıK MAŞALLAH GAYET ıYı VE SAĞLIKLI TEYZESı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…