Yok canım!Ben yerleşme lekesidir diye bakmıyorum zaten ama işte dediğim gibi acaba kist faaln mı oluştu;tam da bir dahaki ay full girecektik işe.Donanımlı asker gibiydim kitler alınmıştı,planlar yapılmıştı... Olmazsa diğer ayyy hoopp doktora gidecektik.
şimdi bi de bu sıkıntı çıktı başıma durduk yerer.Bakalım ne olur.
Umudum yok deyince kzılar kızıyor bana :gitme:
Hem de nasıl yaaa.... !!! Bugün ço güzel bir haber aldık ama geri kalan herkes buhranlarda :S
BUDAYIM CAN SIK SIK ZİYARET EDECEĞİMİ SÖYLEMİŞTİM BEN SÖZÜMÜ TUTARIM DÜN BEBEĞİMİN KALP ATIŞLARINI DİNLEDİK MAŞALLAH GAYET İYİ VE SAĞLIKLI TEYZESİ
Kızlarrrr çok mutlu oldum sanırım ilk defa iyi bir doktor buldum salı gününe randevu verdi yalvar yakar bana dua edin nolurrrrr bu ay değilsede yakın zamanda bebişim gelsinnn
Mrblar guzel haberi olan baska ?
mafoldumben
canım benim inşallah iyi haberlerle gelirsin bize.dualarım seninle cnmmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Yok canım!Ben yerleşme lekesidir diye bakmıyorum zaten ama işte dediğim gibi acaba kist faaln mı oluştu;tam da bir dahaki ay full girecektik işe.Donanımlı asker gibiydim kitler alınmıştı,planlar yapılmıştı... Olmazsa diğer ayyy hoopp doktora gidecektik.
şimdi bi de bu sıkıntı çıktı başıma durduk yerer.Bakalım ne olur.
Umudum yok deyince kzılar kızıyor bana :gitme:
canım tebrik ederim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. :Saruboceq: ne kadarlık hamilesin bende bugün öğrendim hamile olduğumu ben pazartesi doktora gideceğim
Su1983 hamilemisin canım tebrik ederim seni gözünaydın.Senin adet günün gelmişmiydi yoksa önceden mi öğrendin.
arkadaşlar ben çıkıyorum.yemek yapıcam.hafta sonu girmiyorum ben nete pazartesi görüşürüz artık.listedeki arkadaşlar inşallah döndüğümde sizi hamiş olarak bulurum.iyi akşamlar canlarımmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Hadİ İŞİ gÜcÜ unuttum yemek yemeyİ bİle unuttum bugun yaaawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?