Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım lütfen umudunu yitirme. sen bize umut oldun çok güzel bi topik yaptın.

Hem de nasıl yaaa.... !!! Bugün ço güzel bir haber aldık ama geri kalan herkes buhranlarda :S

Canım ben işyerinde olduğum için geçmişide pek okuyamıyorum.Valla umarım çok korkulacak bişeyi yoktur kimsenin.Neyin var bilmiyorum ama tıp çok ilerledi hayatım menopoz girmeme dışında isteyen herkes eninde sonunda çocuk sahibi oluyor.İmkansız sadece menopoza girince oluyor.O yüzden kafanıza takmayın kızlar

BURADA BU GÜZEL MUCıZEYı YAŞAMAK ıSTEYEN TÜM ARKADAŞLARIMA ALLAHIMDAN EN KISA ZAMANDA HAYIRLI HABERLER ALMALARINI DıLERıM ıNŞALLAH HEPıNıZ TÜM ıSTEYENLER ARKA ARKAYA GEBE KALIRLAR ıNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

BUDAYIM CAN SIK SIK ZİYARET EDECEĞİMİ SÖYLEMİŞTİM BEN SÖZÜMÜ TUTARIM DÜN BEBEĞİMİN KALP ATIŞLARINI DİNLEDİK MAŞALLAH GAYET İYİ VE SAĞLIKLI TEYZESİ

canım tebrik ederim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. :Saruboceq: ne kadarlık hamilesin bende bugün öğrendim hamile olduğumu ben pazartesi doktora gideceğim

Kızlarrrr çok mutlu oldum sanırım ilk defa iyi bir doktor buldum salı gününe randevu verdi yalvar yakar bana dua edin nolurrrrr bu ay değilsede yakın zamanda bebişim gelsinnn

canım benim inşallah iyi haberlerle gelirsin bize.dualarım seninle cnmmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benim inşallah iyi haberlerle gelirsin bize.dualarım seninle cnmmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sağolun kızlar en çok duaya ihtiyacım varrr çok teşekkür ederim hepinizeeeopuyorumnanaktan

BENDE SENİ HEP ÇOK UMUTLU TANIDIM SENİN UMUDUNA POZİTİF DÜŞÜNMEN BENİ ÇOK SEVİNDİRİYORDU ŞİMDİ YAZINI OKUYUNCA ÜZÜLDÜM BELKİ BÖYLE KONUŞMAK KOLAY DİYECEKSİN AMA BENDE GEBE KALMADAN BİÇOK ŞEY YAŞADIM BİLİYOSUN TÜPLERİN TIKAMASI KİTLE GÖRMELERİ AMA NE OLDU UMUDUMU BIRAKMADIM SONUNDADA BEN KAZANDIM SENİN DE BUNLARI AŞACAĞINA İNANIYORUM VE EN KISA ZAMANDA SENİNDE GÜZEL HABERLER VERECEĞİNİ BİLİYORUM UMUDUNU YİTİREN İNSAN GELECEĞİNDEKİ GÜZEL ŞEYLERİDE YİTİR BU YÜZDEN SENİ ESKİSİ GİBİ UMUT DOLU VE POZİTİF GÖRMEYİ ÇOK İSTERİM SENİ ÇOKKKKKKK ÖPTÜM BİTANEM :a015:

canım tebrik ederim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. :Saruboceq: ne kadarlık hamilesin bende bugün öğrendim hamile olduğumu ben pazartesi doktora gideceğim

2 AYLIK ARKADAŞIM TEŞEKKÜR EDERİM SENİNDE HAYIRLI SAĞLIKLI SIHATLİ OLSUN İNŞALLAH:Saruboceq:

ya varya heray aynı terane artık kafamıza takmıcaz diyoruz sonra bu siteyi girip yazılanları okuyup karamsarlığa düşmekten umutlanmaktan geri alamıyoruz kendimizi buna bende dahilim
o kdar merakla okuyorumki yazdıklarınızı inanın bilmediğim bir çok şeyi burda öğrendim ne kadar cahalmişim ama şimdi çok tecrübelendim. önümüzdeki hafta benim yumurtlama haftem ve bu ay çok umtluyum kendimden çalışmalara pazar itibariyle başlıyorum ve 10 gün durmak yok gün aşırı ve özellikle sabah bakalım bu ay yakalayabilecekmiyim bebeğimi:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Su1983 hamilemisin canım tebrik ederim seni gözünaydın.Senin adet günün gelmişmiydi yoksa önceden mi öğrendin.

Su1983 hamilemisin canım tebrik ederim seni gözünaydın.Senin adet günün gelmişmiydi yoksa önceden mi öğrendin.

evet canım bugün öğrendim hamile olduğumu. benim adetim 2 gün geçti bu sabah idrar testi yaptım çıktı. pazarteside doktora gidiyorum. bebeğimide 10 aydır bekliyorum :lepi:

arkadaşlar ben çıkıyorum.yemek yapıcam.hafta sonu girmiyorum ben nete pazartesi görüşürüz artık.listedeki arkadaşlar inşallah döndüğümde sizi hamiş olarak bulurum.iyi akşamlar canlarımmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hımmmm hamiş arkadaşlarım sizde kendinize iyi bakın olurmu şekerler:ecrin_bebek::CüvCüv::ecrin_bebek:

KOLAY GELSİN İYİ HAFTASONLARI kaydirigubbakcemile5

Kızlar ben de çıkıyorum, hafta sonu ben de yokum, hadi bakalım smartcım pazartesiyi iple çekiyorum bu hafta,
pazartesi sabahı burdayız yine yerimseniben

Hadİ İŞİ gÜcÜ unuttum yemek yemeyİ bİle unuttum bugun yaaawww

bugün bende hiç bi iş yapmadım. saldım kendimi zaten uykum geldi.valla yıl sonu geliyo işler yığıldı. pazartesi sıkı yönetim bende iştahsızlık başladı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…