Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hafta sonu bende yokum nete giremem sanırım. pazartesi merakla okurum herkesi. kafamçokkarıştı

bugün bende hiç bi iş yapmadım. saldım kendimi zaten uykum geldi.valla yıl sonu geliyo işler yığıldı. pazartesi sıkı yönetim bende iştahsızlık başladı ya

ama senin bişiler yemen lazım dikkatli ol bu aralar lmaz: sen şimdi bu gece uykuda uyuyamazsın yerimseniben

evet canım ya. idrar testim çok belli çalıştığım yerde hamile bi arkadaş var onada gösterdim o da hamilesin diyo. hayırlısı artık.

canım bebeğinizin ismini ne koymayı düşünüyorsunuz daha önceden eşinle konuştunuzmu hiç :))

neden kendi ismini koymak istiyor?? seninde istediğin bi isim yokmu canım:)

canım öyle bi konuştuk. daha tam karar vermedik benimde içimden geçen isimler ver kızda ılgın yada ecem diye düşünüyorum erkekte efe olabilir. ama daha güzel anlamlı isimler araştırırız hihoyyyt

canım öyle bi konuştuk. daha tam karar vermedik benimde içimden geçen isimler ver kızda ılgın yada ecem diye düşünüyorum erkekte efe olabilir. ama daha güzel anlamlı isimler araştırırız hihoyyyt

ilkay ılgın ecem üçü de çok güzel canım aklımızda olsun bizimde :)) ya kız ismi çok ama erkek ismi pek bulamıyorum ben :) olurda hamile kalırsam bigün :))

ilkay ılgın ecem üçü de çok güzel canım aklımızda olsun bizimde :)) ya kız ismi çok ama erkek ismi pek bulamıyorum ben :) olurda hamile kalırsam bigün :))

evet erkek ismi pek yok canım. ama buluruz ya bu zamana kadar pek isim araştırmadım. hep hamile kalmayı falan araştırdım.

BUDAYIM CAN SIK SIK ZİYARET EDECEĞİMİ SÖYLEMİŞTİM BEN SÖZÜMÜ TUTARIM DÜN BEBEĞİMİN KALP ATIŞLARINI DİNLEDİK MAŞALLAH GAYET İYİ VE SAĞLIKLI TEYZESİ

Canım!Hoşgeldin ama dersteydim pek giremedim bugün.Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.Çok seviniyorum senin adına. :)

canım lütfen umudunu yitirme. sen bize umut oldun çok güzel bi topik yaptın.

Teşekkür ederim;ne güzel düşünceler bunlar.Bir kişiye bile az da olsa faydam dokunabilmişse ne mutlu bana. :)

Daha bana hamişlik haberini eşine nasıl vereceğini ya da verdiğini anlatacaksın haa :)

evet erkek ismi pek yok canım. ama buluruz ya bu zamana kadar pek isim araştırmadım. hep hamile kalmayı falan araştırdım.

evet canım doğru söylüyosun hamile kaldıktan sonra isim bulma işi kolay :)) bizde kalırsak bakarız artık isimlere önce hamile kalalımda :))

Ya canımcım haklısın da gerildim bu ay şu lekelenmelerden.Acaba hasta mıyım falan diye.Yazarım senin topiğe de zaten eğer hala gelmezse benim kırmızlar bi fikir verirsin ban nedir ne değildir diye

Ama düzelteceğim kendimi söz :)

canım eşime böyle söyledim işte

kızlar bende çıkıyorum hafta sonu giremem belki herkese iyi akşamlar iyi tatiller
su dikkat et kendine yeni anne
hihoyyyt byeeeee

evet canım doğru söylüyosun hamile kaldıktan sonra isim bulma işi kolay :)) bizde kalırsak bakarız artık isimlere önce hamile kalalımda :))

hayırlısıyla inşallah en kısa zamanda hamile kalır herkes. çok dua ediyorum :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hayırlısıyla inşallah en kısa zamanda hamile kalır herkes. çok dua ediyorum :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

sağol işallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…