bugün bende hiç bi iş yapmadım. saldım kendimi zaten uykum geldi.valla yıl sonu geliyo işler yığıldı. pazartesi sıkı yönetim bende iştahsızlık başladı ya
ama senin bişiler yemen lazım dikkatli ol bu aralarlmaz: sen şimdi bu gece uykuda uyuyamazsın yerimseniben
yiyorum ama eskisi gibi iştahım yok. valla hamileliğin verdiği uyku haliyle uyurum diye düşünüyorum
opuyorumnanaktan uyu uyu bol bol dinlen bak pazartesi yogun bi gün seni bekliyo olacak
evet canım ya. idrar testim çok belli çalıştığım yerde hamile bi arkadaş var onada gösterdim o da hamilesin diyo. hayırlısı artık.
canım bebeğinizin ismini ne koymayı düşünüyorsunuz daha önceden eşinle konuştunuzmu hiç :))
konuştuk canım eşim kendi ismini koymak istiyor kız yada erkek ne olursa ilkay koyacağız sanırım
neden kendi ismini koymak istiyor?? seninde istediğin bi isim yokmu canım:)
canım öyle bi konuştuk. daha tam karar vermedik benimde içimden geçen isimler ver kızda ılgın yada ecem diye düşünüyorum erkekte efe olabilir. ama daha güzel anlamlı isimler araştırırız hihoyyyt
ilkay ılgın ecem üçü de çok güzel canım aklımızda olsun bizimde :)) ya kız ismi çok ama erkek ismi pek bulamıyorum ben :) olurda hamile kalırsam bigün :))
BUDAYIM CAN SIK SIK ZİYARET EDECEĞİMİ SÖYLEMİŞTİM BEN SÖZÜMÜ TUTARIM DÜN BEBEĞİMİN KALP ATIŞLARINI DİNLEDİK MAŞALLAH GAYET İYİ VE SAĞLIKLI TEYZESİ
canım lütfen umudunu yitirme. sen bize umut oldun çok güzel bi topik yaptın.
evet erkek ismi pek yok canım. ama buluruz ya bu zamana kadar pek isim araştırmadım. hep hamile kalmayı falan araştırdım.
BENDE SENİ HEP ÇOK UMUTLU TANIDIM SENİN UMUDUNA POZİTİF DÜŞÜNMEN BENİ ÇOK SEVİNDİRİYORDU ŞİMDİ YAZINI OKUYUNCA ÜZÜLDÜM BELKİ BÖYLE KONUŞMAK KOLAY DİYECEKSİN AMA BENDE GEBE KALMADAN BİÇOK ŞEY YAŞADIM BİLİYOSUN TÜPLERİN TIKAMASI KİTLE GÖRMELERİ AMA NE OLDU UMUDUMU BIRAKMADIM SONUNDADA BEN KAZANDIM SENİN DE BUNLARI AŞACAĞINA İNANIYORUM VE EN KISA ZAMANDA SENİNDE GÜZEL HABERLER VERECEĞİNİ BİLİYORUM UMUDUNU YİTİREN İNSAN GELECEĞİNDEKİ GÜZEL ŞEYLERİDE YİTİR BU YÜZDEN SENİ ESKİSİ GİBİ UMUT DOLU VE POZİTİF GÖRMEYİ ÇOK İSTERİM SENİ ÇOKKKKKKK ÖPTÜM BİTANEM :a015:
canım sabah duş alırken testi yaptım eşim daha yatıyordu banyoada testi yaptıktan sonra testi yanına koydum ve uyandırdım tabi beni ağlarken gördü gerçektenmi dedi o da ağlamaya başladı benimle. canım kocişim ya o herşeyin en iyisine layık. :1hug:
evet canım doğru söylüyosun hamile kaldıktan sonra isim bulma işi kolay :)) bizde kalırsak bakarız artık isimlere önce hamile kalalımda :))
kızlar bende çıkıyorum hafta sonu giremem belki herkese iyi akşamlar iyi tatiller
su dikkat et kendine yeni anne
hihoyyyt byeeeee
hayırlısıyla inşallah en kısa zamanda hamile kalır herkes. çok dua ediyorum :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?