Kızlar ben geldim opuyorumnanaktan dersim vardı ancak fırsat bulabildim sempatiksalakcinni
ayyy inş canım o günleride görürüm. gribim şimdi ama ilaç almıyorum tabikidee canım nerden anladım 2 haftalık oldugunu nasıl hesaplanıyo ki ben bilmiyorumm yani adet tarihim bugun itibari ile 1 gün geçmiş bukunuyooo netdeki hesaplamalara göre bugun 4 haftalıkmış bilmiyorum değerim normal dimi düşük falan değil yaa ne bilim yaa ben çok korkuyorum kimseye sölemedim biliyon muı berencim sadece eşim ve ben bide ablama söledim işde. 1 hafta dedik geçsin adetim öle gidelim dedik doktora sonrada inş yakınlarımıza müfdeli habari vercezz inş canım. ya bende hiç bir şikayet yok bu normal mi yaaa???
hoşgeldin tatlımmm
son adet tarihinin ilk gününü alıyosun hesap yaparken.zaten netteki hesaplama motorları da öyle.ayşe sana ticker yapsın ordan bakarsın hergün zevkli oluyo.ben tickerden öğrendim bugün 27. haftaya girdiğimi.aslında 12. haftaya kadar dayan dayanabilirsen yakın çevrendekiler harici söyleme.ben olabildiğince uzatmıştım.hatta iştekiler kendi sormuştu bendeki anormallikten o zaman inkar edemedim.:kedi:
Hoşbuldum cicim opuyorumnanaktan sana ticker yapalım mı hihoyyyt
OOO iyiymiş bende akşama ıspanak yemek istiyodum yani itaminli diye sabah akşam sür içiyorum bide peynir:)) başka ne va mesela yiyince bebişime iyi gelecekkk
yapalım canım ama ben hiç bilmiyorum((((
slmmmmm ben geldimmmm ve çok mutluyummm sizin sayenizde...hamile haberlerinizi alınca çok heyecanlandım varya anlatamam...
şenaycım,cngmn ve e-pack hepinizi kutluyorum kocalarınıza ne güzel bir sevgililer günü hediyesi verdiniz...
sağlıcakla kucagınıza almayı nasip eder inş güzel Allahım...
süper yaa şubatta patlama olucak dedik hakkatende oldu yaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
AMİN canım aminnn ya dün ben çok heyecanlıydım hiç bişey hatırlamıyorumm.canım sen zamandır istiyodunn aaa bide kıslar ben bu ay belim altına yastık koymuşdum faydası oldumu bilmiyorum ama
çak sagol canım yaa inş ayaklarımızı sürüdük burdaki herkes peşimizden gelecekkk
slmmmmm ben geldimmmm ve çok mutluyummm sizin sayenizde...hamile haberlerinizi alınca çok heyecanlandım varya anlatamam...
şenaycım,cngmn ve e-pack hepinizi kutluyorum kocalarınıza ne güzel bir sevgililer günü hediyesi verdiniz...
süper yaa şubatta patlama olucak dedik hakkatende oldu yaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ay evet yaa dün beren hesaplamıştı ben de sonradan baktım normal şartlara göre gecikmiş olmalıydı demekki içimize doğmuş :)) nasıl sevindim anlatamam zaten yapar yapmaz çıkmış kız sen yine tekrarla tabi için rahat olsun ee kocişine nasıl söylicen?? yaa ne kadar güzel bir duygudur kimbilir :ecrin_bebek:
yaa ne güzelll Allah bizlere de nasip etsin işallah bu duyguyu :Saruboceq:
şöyle güzel bir sürpriz düşün kız hatta bekleyebilsen kızlar da demiş 14 şubatta söyle diye ama insan dayanamaz heralde :)) eyvahedigeldismile
eee nasıl söyliyceksin babasına,düşündün mü hiç:hulya:
Hoşgeldiniz yeni gelenler!!!!!!!! bayankarasu opuyorumnanaktan
tşk tatlım
darısı isteyen tüm arkadaşlarımızaa opuyorumnanaktan
Hoşgeldin nanem şekerim, sıra sende artık, bi bomba da senden bekliyoruz)
dayanamam okadar ben yaaaa
fenerıumdan tulum alcam akşam çıkıncaaa
canım benim çok teşekkür ederim bende allah hepinize nasip etsin bu duyguyu inş.en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?