Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

son adet tarihinin ilk gününü alıyosun hesap yaparken.zaten netteki hesaplama motorları da öyle.ayşe sana ticker yapsın ordan bakarsın hergün zevkli oluyo.ben tickerden öğrendim bugün 27. haftaya girdiğimi.aslında 12. haftaya kadar dayan dayanabilirsen yakın çevrendekiler harici söyleme.ben olabildiğince uzatmıştım.hatta iştekiler kendi sormuştu bendeki anormallikten o zaman inkar edemedim.:kedi:

ooo kısss 12 haftalık kadar dayanamam ki ben ama tabiki yakın çevreme sölicem dışarıya dediğin gibi ancak kalp atıllarını da duyimmm bebişim gelişmeye başlasın ondan sonraa 8 haftalıkken duyarım dimi kalp atışlarını inşş

slmmmmm ben geldimmmm ve çok mutluyummm sizin sayenizde...hamile haberlerinizi alınca çok heyecanlandım varya anlatamam...
şenaycım,cngmn ve e-pack hepinizi kutluyorum kocalarınıza ne güzel bir sevgililer günü hediyesi verdiniz...
sağlıcakla kucagınıza almayı nasip eder inş güzel Allahım...
süper yaa şubatta patlama olucak dedik hakkatende oldu yaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

OOO iyiymiş bende akşama ıspanak yemek istiyodum yani itaminli diye sabah akşam sür içiyorum bide peynir:)) başka ne va mesela yiyince bebişime iyi gelecekkk

elma portakal pekmez hurma canım bunlar çok faydalı hatta elma ve pekmezi

öve öve bitiremiyo millet ben her sbaah pekmez ikindi ve akşam yemeğinden sonrada

elma yiyorum mutlaka aralardada portakal mandalina yiyorum

haftada 1 kerede balık her gün çorba devamlı su doktor üstüne basa basa söylüyo

bi de süt ben bu ara biraz ihmal ettim ama başlıycam gene :) he untuuyodum bi de soda

bebişin kemikleri için çok öenmliymiş geçen sefer doktorum iç mutlaka demişti ama genede her hamilelik

birbirine benzemez doktora sorucam pazartesi ondan sonra içicem :)

Son düzenleme:

çak sagol canım yaa inş ayaklarımızı sürüdük burdaki herkes peşimizden gelecekkk

AMİN canım aminnn ya dün ben çok heyecanlıydım hiç bişey hatırlamıyorumm.canım sen zamandır istiyodunn aaa bide kıslar ben bu ay belim altına yastık koymuşdum faydası oldumu bilmiyorum ama

ya ben de önceden koyuyordum yastık sonradan bırakmıştım bu ay yine koydum yarım saattte uzattım ayağımı işallah işe yarar kaydirigubbakcemile3

bu arada ben bekleyeli baya oldu :gitme:

tşk tatlım
darısı isteyen tüm arkadaşlarımızaa opuyorumnanaktan

Hoşgeldin nanem şekerim, sıra sende artık, bi bomba da senden bekliyoruz )

dayanamam okadar ben yaaaa

eee nasıl söyliyceksin babasına,düşündün mü hiç:hulya:

fenerıumdan tulum alcam akşam çıkıncaaa

canım benim çok teşekkür ederim bende allah hepinize nasip etsin bu duyguyu inş.en kısa zamanda

yapalım canım ama ben hiç bilmiyorum((((

neyse ben hatırladım doğum 20 ekime geliyodu dimi tickerin hazır canım

link bu http://tickers.baby-gaga.com/p/dev292pr___.png

yukarıdan kullanıcı paneline tıklıyosun orada solda profil düzenle var

oraya tıklıyosun ekrana gelen sayfada

baya aşağılarda kilo takip çizelgesi neym yazıyo oraya yapıştırıyosun linki

tataaaamm hazır :)

tşk tatlım
darısı isteyen tüm arkadaşlarımızaa opuyorumnanaktan

amin canım inşallah :Saruboceq:

Hoşgeldin nanem şekerim, sıra sende artık, bi bomba da senden bekliyoruz )

hoşbulduk tatlımmm...seninde yazdıklarını okudum ama üzülme sakın canım Allahtan umut kesilmez senin şu degerlerin bi düzelse hemen hamile kalıcaksın ben inanıyorum...ınşallah sende en kısa zamanda bebişini kucagına alırsın canım...sakın sıkma canını..:1hug:
kendimden pek ümidim yok bu ay yumurtlama döneminde sadece 2 kere ilişkiye girebildik misafirlerden fırsat olmadı hiçbişeye boş geçti anlayacagın bu ay...yinede umut kesilmez..hayırlısı bakalım...

dayanamam okadar ben yaaaa

fenerıumdan tulum alcam akşam çıkıncaaa

canım benim çok teşekkür ederim bende allah hepinize nasip etsin bu duyguyu inş.en kısa zamanda

amin canım aminnn inşallah...:Saruboceq: belirtilerin nelerdi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…