amin canım aminnn inşallah...:Saruboceq: belirtilerin nelerdi canım?
Canım senin en son adet tarihin neydi söyle bakim bana)
amin canım inşallah :Saruboceq:
hoşbulduk tatlımmm...seninde yazdıklarını okudum ama üzülme sakın canım Allahtan umut kesilmez senin şu degerlerin bi düzelse hemen hamile kalıcaksın ben inanıyorum...İnşallah sende en kısa zamanda bebişini kucagına alırsın canım...sakın sıkma canını..:1hug:
kendimden pek ümidim yok bu ay yumurtlama döneminde sadece 2 kere ilişkiye girebildik misafirlerden fırsat olmadı hiçbişeye boş geçti anlayacagın bu ay...yinede umut kesilmez..hayırlısı bakalım...
belirti yazmak çok isterdim ama yokkkiii
adetimi bugün bekliyordum geçen aya göre 8.inde olmam lazımmış berenle suozdek öyle söyleyince bende test yaptım
akıntım var sadece geçen aydan beri canım hiç kesilmedi
bide yüzümde ufak ufak kabarcıklar var sivilce gibi eğer tabi bu belirtiyse
Sağol canımcım, biz de cumartesiye aldık randevumuzu gidecez ikimiz de testlerimizi yaptıracaz bakalım hayırlısı :Saruboceq:
banada yaaaaaalsanaalsanasmile
kızlar bakın lc waıkıkı nın hamile kolleksiyonu LC Waikiki'den Anne Adaylarına Özel Hamile Koleksiyonu
benımkınden istersen yapabilirim :)
olur canımmmm
çok güzel yaaaaaaaa mafoldumbenmafoldumben
son adet tarihini alayım :)
vereliniortak :teselli:
10 ocak
10 ocak
canım bana da bir gün ticker yaparsın işallah :))
kızlar merhabalar nasılsınızyeni bir hamişimiz var herhalde tebrik ederim...
Link bu http://tickers.baby-gaga.com/p/dev289pr___.png canım kullanıcı paneline sonra sol tarafta profil düzneleye tıklıyosun ve
altlarda kilo takip çizelgesi yazıyo linki oraya yapıştırıp kaydet diyosun bu kadar :)
4 hafta +3 günlük hamişsin ve 17 ekimde doğcak bebişin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?