Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
senağlama benımde karın agrım bsladı bole kasıklarım hafıf hafıf agrıyo ya arkadaslar aranıza yenı katıldım sanırım dedıgınız gıbı bende kırmızı kartı yıcem ooooffff oooffff 4 ay oldu esım artık doktora gıdelım dıyo 1 yıldan once normal dıyolar dımı doktorlar benneyaptımki

Siz aylardır deneyipte hamile kalamıyorsunuz ben ise cinsel ilişki olmadığı halde hamile olduğumdan şüphe ediyorumm kasık ağrılarım var :çok üzgünüm: Allahım hepinize hayırlı evlatlar nasip etsinn ama bana şimdi vermesin nolurr çok korkuyorumsenağlama

ay canım benim yaa.. çok duygulandım okurken... neden olmuyor? doktora gittinizmi? gitmediyseniz gitsenize.. bu kadar zaman olmadıysa bunun bir sebebi vardır ve aşılama yada tüp yaptırabilirsin...

canım cok sağol...canım 3 kez gebe kaldım ama olmadı anne karnında öldü..gereken bütün testlerimizi yaptırdık eşime va bana genetik araştırmalar rahim filmleri ve bu gibi bircok test ama hiçbir sorun yok..6 aydır korunmuyorum tahlillerde bir sorun cıkmayınca.ama olmuyor bu defada galiba diyorum hamile kalamamak için tedaviye başvurucam..ama rahim filminde sağ tüp tıkalı cıkmış ondanmı acaba diyorum..vallahi artık ne düşünücemi ve ne yapıcamı bilmiyorum..allahı hepimizin yardımcısı olsun en kısa zamanda bebeklerimi versin aminnnnnn...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::gitme:

rica ederim ama bana allahım bana vermesin deme isteyeceğin zaman olur. anne olmak çok güzel bişey eminim zamanı geldiğinde sende isteyeceksin

Allahım şimdi vermesin :)
Eminim eşsiz bir duygudur bir bebeğimin olmasını da çok isterim ama şimdi değil :1no2:
Henüz yeni nişanlıyım. Önümüzde neredeyse 1 yıl var..

Canım desteğin için teşekkür ederim,... İnşallah sen kırmızı kartı yemezsin;ama yesen bile parolamız ne ÜZÜLMEK YOK :) Herkesin nasıl oluyorsa zamanı geldiğinde bizim de olacak inşallah.

Evet yaa,senin durumun çok zor.Ben çatlardım herhalde;ama ne zaman için sıkılsa 'Ceeee' de biz burda olacağız....

Misafirlerim de gitti nasılsa Çookkk yoğun bir hafta sonuydu yaaa...

Kızlar, bir başka sitede spermlerin daha fazla hareket etmesi için kahve içmenin faydalı olacağını söylüyordu. çalışmalara başlamadan önce eşiniz bence bir kahveyi hakedecektir.
Ben birde belimin altına bir yastık koyup yarım saat kalkmıyorum. Başka metodlar deneyen var mı?
Hoş bunların ne kadar faydası var tartışılır.

Canım!Sıkma canını olmamıştır bişey;senin de dediğin gibi millet ne çabalar sarfediyor ama yine yok yine yok :S Tabi üüzerine ceket düşen şu doğurgan tiplerdensen bilemem :))

şükür sonunda geldiniz iki gündür canım sıkıldı burda. canım ben hiç bir şey denemiyorum. ve bu sitede benim kadar sık hamile kalan yoktur. ama sonun getiremiyorum o ayrı bi konu.

Yaşın 30 ve üzerindeyse 6 ay ama 30 altıysan evet bir yıla kadar beklenmeli diyorlar;ancak doktora gidip 'evet biz bir yıldır korunmuyourz olmuyor' deyip süreci kısaltabilrisin Ben öyle yapacağım mesela bir dahaki ay olmazsa

Ya,belinin altına yasrık koymak da çok doğru değil;çünkü bazı bayanlarda ters oluyor vücut ve böylece yastık koyarak olayı güçleştiriyorsun;ama doktora gittiysen ve herşey yerli yerindeyse faydası vardır mutlaka

vt hafta sonu bostu grcı bnde pek gıremedım...bnd napıyım kırmızılarla ugrasıyom..hala dvam dıyoorr.bıtsde calısmalara baslasak dımı yahuuuukaydirigubbakcemile2

bende adetim gelmeden test yaptım pozitif çıktı ama hala korkuyorum bi sorun olcak diye yarın sağlık ocağında test yaptırıcam:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…