Birşey öğrenmek istiyorum yardıma ihtiyacım var :çok üzgünüm:
İlişkiden 4 gün sonra (tam bir ilişki yaşamadım ama korkularım var) hamilelik belirtileri görülür mü? Örneğin kasık ağrısıı
ilişkiden 4 gün sonra olmaz canım.
ay canım benim yaa.. çok duygulandım okurken... neden olmuyor? doktora gittinizmi? gitmediyseniz gitsenize.. bu kadar zaman olmadıysa bunun bir sebebi vardır ve aşılama yada tüp yaptırabilirsin...
teşekkürler psikolojiktir belki..çok dinliyorum kendimi stres yaptığım için olabilir
rica ederim ama bana allahım bana vermesin deme isteyeceğin zaman olur. anne olmak çok güzel bişey eminim zamanı geldiğinde sende isteyeceksin
smartım girlüm üzülmek yok... ne diye bu forumdayız.. birbirimize destek olup moral bulalım diye.. içimden bir ses 2 güne kadar yanına gelicemi söylüyor.. bu bizim 2. ayımızdı... vallada üzülmicem bende kırmızıları görürsem... ama şunada inanıyorum bu topicten inanılmaz sayıda hamiş çıkıcak.. bereketli başladık bereketiylede biticek inşallah.. :1hug:
Smartçımm üzülmedin biliyorum ama İNŞALLAH bi dahaki ayy bebişine kavuşursun... En azından dua et sıkıntılı bir süreç beklemedin benim gibi hala kırmızı yemedim ve testler negatif nasıl bir belirsizlik öldürecek şu salı gelsene bitse bu bekleyiş
Siz aylardır deneyipte hamile kalamıyorsunuz ben ise cinsel ilişki olmadığı halde hamile olduğumdan şüphe ediyorumm kasık ağrılarım var :çok üzgünüm: Allahım hepinize hayırlı evlatlar nasip etsinn ama bana şimdi vermesin nolurr çok korkuyorumsenağlama
Kızlar, bir başka sitede spermlerin daha fazla hareket etmesi için kahve içmenin faydalı olacağını söylüyordu. çalışmalara başlamadan önce eşiniz bence bir kahveyi hakedecektir.
Ben birde belimin altına bir yastık koyup yarım saat kalkmıyorum. Başka metodlar deneyen var mı?
Hoş bunların ne kadar faydası var tartışılır.
senağlama benımde karın agrım bsladı bole kasıklarım hafıf hafıf agrıyo ya arkadaslar aranıza yenı katıldım sanırım dedıgınız gıbı bende kırmızı kartı yıcem ooooffff oooffff 4 ay oldu esım artık doktora gıdelım dıyo 1 yıldan once normal dıyolar dımı doktorlar benneyaptımki
Kızlar, bir başka sitede spermlerin daha fazla hareket etmesi için kahve içmenin faydalı olacağını söylüyordu. çalışmalara başlamadan önce eşiniz bence bir kahveyi hakedecektir.
Ben birde belimin altına bir yastık koyup yarım saat kalkmıyorum. Başka metodlar deneyen var mı?
Hoş bunların ne kadar faydası var tartışılır.
kızlar nereye kayboluyorsubuz ya hep burası çok sessiz zaten iki fgümdür:gitme:
slam canım nasılsın..nasıl gıdıyorrr..:dance:
kimse yok iki gündür sıkıldım burda gelen gidiyo gelen gidiyo. sen nasılsınkaydirigubbakcemile5
vt hafta sonu bostu grcı bnde pek gıremedım...bnd napıyım kırmızılarla ugrasıyom..hala dvam dıyoorr.bıtsde calısmalara baslasak dımı yahuuuukaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?